Cota excelenta pentru un pronostic castigator in 3 din primele 5 etape din Anglia Premier League

0

Astazi de la ora 14:30 va incepe runda cu numarul 6 din Anglia Premier League si pana atunci poti juca si pariul prezentat de mine in acest articol.

Pariul in cauza este sub 24.5 de goluri inscrise in total in cele 10 meciuri ale etapei cu numarul 6. El are cota 3.00 si poate fi plasat doar pe ACEASTA PAGINA (nu mai stiu alta agentie care sa ofere astfel de pariuri pe etapa).

Uitandu-ne peste primele 5 etape observam ca doar in prima si in a patra s-a trecut de 22 de goluri inscrise. In rest, in rundele 2, 3 si 5 am avut 22, 20 si respectiv 21 de goluri.

Daca ne uitam peste meciurile acestei etape observam la casele de pariuri ca sunt 4 dueluri din 10 in care bookmakerii considera ca sunt sanse mari sa nu se marcheze mai mult de 2 goluri si intr-un joc – Man City vs Crystal Palace – avem cota mai mica de 1.60 pentru peste 2.5 goluri, asa ca sunt sanse sa iasa pronosticul cu cota 3 propus de mine.

Poti paria la ACEASTA CASA DE PARIURI ONLINE pe totalul golurilor inscrise intr-o etapa si in alte campionate (inclusiv Liga 1 sau competitii mai de mana a doua, precum primele ligi din Turcia, Olanda sau Portugalia). Ce trebuie sa ai in vedere este ca acest tip de pariu poate fi jucat pana inainte de startul primului joc din etapa.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here