Crezi ca Atletico, Real si Barcelona vor face spectacol azi? Ai o super cota pentru minim 10 goluri marcate impreuna de cei 3 granzi din La Liga!

0

La mijlocul saptamanii urmatoare vom avea o noua etapa in grupele Champions League motiv pentru care cele 3 forte ale campionatului spaniol vor evolua toate sambata.

“Balul” va fi deschis de Atletico Madrid, cea care o va gazdui pe Sevilla intr-unul din cele mai interesante jocuri ale rundei. Atleti are o medie de 2 goluri pe meci in partidele jucate acasa in acest sezon de La Liga.

De la 17:15 va intra in scena si cealalta formatie din Madrid, Real urmand sa aiba un joc teoretic usor la Alaves, echipa care n-a obtinut vreun punct in acest campionat. Gruparea blanco a marcat de cate 3 ori in ambele partide jucate in deplasare in campionatul curent.

In fine, de la ora 21:45 Barcelona va juca pe terenul celor de la Girona. Formatia catalana a inscris de 17 ori in primele 5 etape si este principala speranta a celor care vor alege sa parieze pe minim 10 goluri inscrise de cei 3 granzi din La Liga.

Pentru peste 9 goluri inscrise de Atletico Madrid, Barcelona si Real Madrid avem o cota de 3.75 (pariaza-o AICI), in timp ce pentru 7-9 goluri cota oferita este de 2.25, iar pentru sub 7 goluri primim o cota de 2.45.

Daca vrei sa pariezi pe totalul golurilor inscrise de cei 3 granzi din La Liga inra pe ACEASTA PAGINA, apoi pe pagina de pariuri a casei de pariuri da click pe Fotbal > Fotbal – Pariuri Speciale > Speciale La Liga si vei gasi primul in lista acest pariu.

In plus mai poti paria pe numarul de goluri marcate impreuna de Messi si Ronaldo, dar ai si alte pariuri speciale pentru meciurile din La Liga.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
38 din 6658%+150.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here