Cum au miscat cotele la pariuri schimbarea lui Lopetegui cu Hierro

0

hierro

Decizie soc luata de Federatia Spaniola de Fotbal, cea care l-a demis azi pe Lopetegui deoarece a fost nemultumita de faptul ca tehnicianul a semnat cu Real Madrid chiar inaintea unui asemenea eveniment important. 

Chiar daca in prima faza jucatorii spanioli pareau sa intoarca decizia Federatiei, in cele din urma a fost facut anuntul oficial: Lopetegui a fost destituit iar “furia roja” va fi pregatita la Campionatul Mondial de Fernando Hierro. 

Cat de mult va afecta aceasta schimbare evolutia Spaniei?

Pentru ca vorbim de o nationala puternica este posibil sa n-o afecteze prea tare, macar in 2 din cele 3 jocuri din grupa. Problema lui Ramos & co. este ca primul meci este chiar derby-ul grupei, cu Portugalia. 

Cota Spaniei este in continua in crestere

Schimband selectionerul cu doar 3 zile inaintea meciului cu siguranta unele lucruri s-au dat peste cap. Din acest motiv nu este de mirare faptul ca de la 1.97, cat avea pe 8 iunie, Spania are acum la victorie o cota de 2.12 pe betano.com. Cresterea nu pare foarte mare la prima vedere, dar fiind vorba de un joc de la Campionatul Mondial, chiar primul joc, foarte rar se intampla sa avem parte de o asemenea miscare a cotelor. 

Vezi AICI oferta completa de pariuri pentru Portugalia – Spania!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here