Cupa Mondiala de rugby 2019; prezentare, cote si pariuri

0

Cele mai bune 20 de echipe de rugby din lume isi dau intalnire in perioada 20 septembrie – 2 noiembrie 2019 la a noua editie a Cupei Mondiale, in Japonia. Va fi pentru prima data cand turneul va avea loc in Asia. Partidele vor putea fi urmarita in Romania, in direct, pe programele Televiziunii Romane.

Partidele vor avea loc pe 12 stadioane. Cel mai mare dintre acestea, Nissa Stadium din Yokohama, va fi cel care va gazdui marea finala.

Va fi interesant de vazut daca echipa aflata pe locul 1 mondial, Irlanda va reusi sa obtina cel mai bun rezultat din istorie la o Cupa Mondiala. Pana acum n-a reusit sa treaca de sferturile de finala.

A doua formatie din lume este Noua Zeelanda, actuala campioana en-titre. De altfel ea este singura echipa care a reusit sa-si apere trofeul, triumfand in 2015 dupa ce o facuse si in 2011). Ea este urmata de Anglia, nationala care a luat primul si singurul titlu in 2003.

Daca tot am adus aminte de editia precedenta trebuie spus ca atunci toate cele 4 semifinaliste au fost din Emisfera Sudica (Africa de Sud, Argentina, Australia si Noua Zeelanda).

Din pacate va fi primul turneu final mondial la care nu va participa Romania. Stejarii au gresit la procesul de naturalizare al lui Sione Fakaosilea si astfel au fost exclusi din competitie. Interesant este faptul ca recordul de spectatori la un meci de la World Cup a fost unul al Romaniei, cel cu Irlanda de la editia precedenta. Atunci au fost pe New Wembley 89.267 spectatori, iar cum nicio arena din Japonia nu depaseste 72.000 de locuri acest record va ramane in picioare si dupa acest turneu final.

Cele 20 de formatii sunt impartite in 4 grupe de cate 5 formatii, astfel:

  • Grupa A: Irlanda, Scotia, Japonia, Samoa, Rusia.
  • Grupa B: Noua Zeelanda, Africa de Sud, Italia, Canada, Namibia.
  • Grupa C: Anglia, Franta, Argentina, SUA, Tonga.
  • Grupa D: Tara Galilor, Australia, Fiji, Georgia, Uruguay.

Pariaza AICI pe meciurile de la Cupa Mondiala – bonus 500 RON!

Fiecare va juca cu fiecare astfel ca faza grupelor va avea 10 runde. Echipele primesc 4 puncte pentru victorie, 2 puncte pentru egal si nici un punct pentru o infrangere la 8 sau mai multe puncte. O echipa care va reusi 4 esecuri intr-un meci va primi un punct bonus, iar o echipa care pierde la mai putin de 8 puncte va primi, de asemenea, un punct bonus.

Echipele aflate pe primele 2 locuri la finalul fazei grupelor se vor califica in sferturi. Si locul 3 va fi motivant, deoarece va asigura calificarea la Cupa Mondiala din 2023. In caz de egalitate primul criteriu de departajare este rezultatul direct, dupa care diferenta dintre punctele inscrise si cele primite in toate meciurile din grupa.

Intreg turneul va program 48 de partide, la capatul carora vom afla cine castiga trofeul Web Ellis, denumit astfel in cinstea celui care este vazut drept inventatorul rugby-ului.

In cazul in care vrei sa plasezi un pariu pe castigatorul turneului sau un alt pariu pe termen lung iti recomand sa alegi casa de pariuri online Superbet (ia aici bonus 500 RON la primele 3 depuneri). La aceasta se va putea paria pe:

  • castigatoarea competitie (vezi cotele favoritelor in imaginea de mai jos).
  • finalista competitiei
  • castigatoarea fiecarei grupe
  • grupa din care va veni castigatoarea
  • emisfera castigatoare
  • continentul castigator

Daca tot am amintit de Superbet trebuie spus ca operatorul ofera cote pentru rezultat final, total puncte si succesiune evenimente pentru fiecare meci de la Cupa Mondiala de rugby.

Si oferta de pariuri live pe meciurile de la World Cup Japonia 2019 va fi pe masura la Superbet. Din acest motiv iti recomand sa descarci aplicatia Superbet, pentru a putea paria in cele mai bune conditii de pe mobil oriunde si oricand.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here