FCSB – Concordia Chiajna, castig posibil de 500 RON in loc de 133 RON pentru victoria gazdelor

0

Dupa victoria clara cu Plzen din Europa League FCSB va reveni diseara in Liga 1, acolo unde o va intalni pe Concordia Chiajna.

FCSB este mare favorita in acest duel cu o cota la victorie de 1.30. Daca vei accesa cele 2 linkuri de mai jos si vei tine cont de ce voi scrie in acest articol poti beneficia de cota 5 pentru victoria FCSB-ului. Va trebui sa pariezi 100 RON (cate 50 la fiecare agentie) si castigul va fi de 500 RON daca vor fi confirmate calculele hartiei.

Daca vrei si tu sa castigi de 5 ori mai mult pariind Alibec si compania urmeaza pasii:

  1. Da click pe link-ul https://biletu-zilei.com/pentru-cota-5-la-FCSB-cu-Gaz-Metan-da-click-AICI si deschide cont la casa de pariuri 1 folosind codul promotional ZFBN48.
  2. Da click pe link-ul https://biletu-zilei.com/pariaza-AICI-pe-FCSB-cu-Gaz-Metan-la-cota-5 si deschide cont la casa de pariuri 2.
  3. Efectueaza o depunere de minim 50 RON la casa 1
  4. Efectueaza o depunere de minim 50 RON la casa 2
  5. Plaseaza primul pariu in sectiunea Sportsbook pe “Rezultat final 1” la meciul FCSB – CS U Craiova, la cota normala din oferta, la casa 1
  6. Plaseaza primul pariu pe rezultat final la meciul FCSB – Concordia Chiajna la cota normala din oferta, la casa 2.

La casa 1 daca pariul va fi castigator vei primi imediat suma pariata de 50 RON sub forma de bani cash si pana cel tarziu luni seara iti va fi creditat in cont si un bonus in valoare de 250 RON. Suma primita ca bonus va trebui rulata o singura data pe cote de minim 1.20. De pe urma pariurilor plasate din bonus va ramane in cont, sub forma de bani cash, profitul.
La casa 2 daca pariul va fi castigator vei primi imediat castigul calculat la cota normala sub forma de bani cash si pana cel tarziu luni seara iti va fi creditat in cont si diferenta pana la 250 RON sub forma de bonus. Suma primita ca bonus va trebui rulata de 3 ori pe cote de minim 1.50.

Vrei sa pariezi 100 RON si sa castigi de 5 ori mai mult daca FCSB o va invinge pe Concordia Chiajna? Atunci da click pe link-urile de mai jos si inregistreaza-te la casele de pariuri, asa cum ti-am explicat anterior.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here