Halep joaca la Singapore. Ce se poate paria.

0
448

betano_ro-halep_singapore-infographic-01

Simona Halep, cotă bună pentru titlul de la Singapore

  • Simona Halep a început excelent la Turneul Campioanelor. Deși a început cu a treia șansă la titlu, acum are a doua șansă.
  • Agenția de pariuri online Betano.com i-a oferit Simonei cota de 3.80 pentru câștigarea turneului.
  • Simona Halep a câștigat meciul de debut la Singapore într-o manieră categorică, împotriva lui Madison Keys (SUA), scor 6-2 6-4.
  • Această victorie a propulsat-o cu a doua șansă la titlu în acest moment, după Angelique Kerber. Înainte de debutul turneului, românca era cotată cu șansa a treia, după Angelique Kerber și Agnieszka Radwanska.
  • betano.com a realizat un grafic care include datele carierei Simonei Halep, dar și performanțele din 2016. Un capitol interesant al graficului este traseul Simonei din acest an în clasamentul WTA. Așa cum se poate observa, a început anul pe locul al doilea, dar în aprilie căzut pe poziția a șaptea, pentru ca spre finalul sezonului să urce pe locul patru, pe care se află și acum.
  • Simona Halep se află în Grupa Roșie la Turneul Campioanelor din 2016, alături de Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova. Românca a câștigat meciul de debut Keys, scor 6-2 6-4. În celălalt meci al grupei, Kerber, principala favorită, a învins-o pe Cibulkova, la mare luptă, în trei seturi, 7-6 2-6 6-3. Finalul primei runde a grupei a găsit-o pe Halep pe locul 1.
  • Toate cotele la pariuri sportive de la Singapore, meciuri și pariuri speciale, sunt aici, pe Betano.com.
  • Pe Betano poți vedea toate meciurile Simonei Halep cu streaming live. Condiția este să ai un cont la această agenție online, cu minim 50 de bani depuți. Toate meciurile cu imagini video live de la Singapore sunt aici.

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
55 din 82 67% +1087.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi