Liga 1 devine de astazi Liga 1 Betano

0

Prima liga de fotbal din Romania are un nou sponsor incepand de astazi. Este vorba de operatorul de pariuri online Betano.com. Acesta ofera clientilor noi un bonus de 100% pana la 500 RON (click aici pentru a-l obtine).

Tranzactia a fost anuntata prin 2 comunicate de presa pe care le prezint mai jos.

Comunicat de presa Betano.com

Betano operator internațional de jocuri  online și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și au anunțat astăzi, 17 iulie 2017, încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care se va numi „Liga 1 Betano” pentru următoarele două sezoane, 2017/2018 și 2018/2019.

Ediția 2017/2018 marchează sezonul cu numărul 100 din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.

Ca urmare a parteneriatului dintre LPF și Betano.com, „Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal,  dar păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu „microbiștii” de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor noștrii, dacii.

Betano.com este mândru că poate participa activ pe prima scenă a fotbalului românesc, ca sponsor al Ligii Profesioniste de Fotbal. Așa cum se știe, recent Betano.com a devenit și partener principal al Universității Craiova.

De pe urma acestor colaborări solide din sportul românesc, considerăm că au de câștigat cluburile de fotbal, suporterii lor și, bineînțeles, imaginea și mândria României de a fi competitivă în fotbal pe plan intern și internațional.

Să ne bucurăm împreună de noul sezon care tocmai a început!

Comunicat de presa Liga Profesionista de Fotbal

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și Betano.com, operator internațional de gaming online, anunță încheierea parteneriatului pentru Liga 1, care devine astfel “Liga 1 Betano” pentru urmatoarele două sezoane (2017-2018 și 2018-2019).

Sezonul 2017-2018 este al 100-lea din istorie, o bornă importantă pe care LPF o va sărbători alături de Betano.com și fanii fotbalului.

Ca urmare a acestui parteneriat, “Liga 1 Betano” aduce în România o nouă identitate vizuală a campionatului național de fotbal, păstrând, în același timp, patrimoniul unic al ligii. Astfel, noul logo este special creat să rezoneze cu microbiștii de toate vârstele, având integrat stindardul de luptă al strămoșilor daci.

LPF și Betano.com îi invită pe iubitorii fotbalului să se bucure de noul sezon și să urmărească îndeaproape evoluția acestuia.

Pe Betano.com gasiti peste 170 de optiuni de pariere pentru fiecare meci din Liga 1. Mai mult, la o mare parte dintre meciurile din prima liga fotbalistica din Romania se ofera Marja 0% la pariurile pe rezultat final 1×2, facand astfel cotele oferite de Betano.com cele mai mari de pe piata!

Betano.com ofera clientilor noi dublarea primei depuneri, pana la maxim 500 RON, dublare de care poti beneficia si tu daca accesezi unul din link-urile din acest articol!

Pariaza AICI la noul sponsor al Ligii 1!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here