Pariezi pe fotbal? Urmeaza cateva zile cu oferta slaba asa ca am un sfat pentru tine!

0
443

Urmeaza o perioada in care meciurile interesante de fotbal vor fi destul de limitate. Se va juca prin campionate mediocre ligile secunde din Romania sau Rusia sau liga a treia din Italia si vom avea cateva meciuri ale echipelor nationale, inclusiv cele under 21. Oricum, oferta de pariere nu este foarte atractiva si m-am gandit sa-ti arat ce ai putea face pentru a avea bani mai multi de pariuri atunci cand vor reveni Manchester City, Barcelona si celelalte forte din fotbalul european.

E simplu, nu trebuie decat sa pui bani deoparte 🙂 Apoi, cand revin meciurile tari vei avea mai multi bani pentru pariuri online. Sa o luam pe rand, in functie de mizele pe care le joci. Poate denumirea mizelor (foarte mici, mici si medii) nu este chiar corecta dar am vrut sa-ti faci o idee mai clara despre ceea ce-ti voi spune.

1. Joci mize foarte mici (1-5 RON pe bilet)

Esti un parior care mizeaza 2-3 RON pe zi si poate n-ai apucat pana acum sa profiti de super cotele marite oferite de casele de pariuri online clientilor noi? Ia o pauza in perioada asta, strange cei 2-3 RON pe care i-ai fi pariat zilnic si vei avea peste 2 weekend-uri o suma suficienta care sa-ti permita sa profiti la maxim de una din cotele marite care cu siguranta vor fi disponibile atunci.

Uite, daca de exemplu ieri ai fi pariat pe Juventus 50 RON la aceasta casa de pariuri online, azi ai fi avut pentru pariuri 500 RON. E un plus imens pentru cineva care mizeaza sume mici!

Prin urmare sfatul meu eu sa strangi acei cativa lei pe care i-ai fi pariat zilnic si sa urmaresti ce cote marite vom avea in 18-19 noiembrie. Joci atunci 50 RON pe una din ele si foarte probabil vei lua 500 RON. Vei avea astfel o banca de pariere mult, mult mai mare decat in mod normal.

Trebuie spus ca la acele cote marite suma suplimentara e acordata sub forma de bonus, dar conditiile de rulaj nu sunt de speriat.

2. Joci mize mici (5-50 RON pe bilet)

Poti de asemenea sa strangi bani, nepariind, in perioada asta. Iar cand revin campionatele poti sa profiti de 2 super oferte:

Daca prinzi ambele bilete vei avea in conturi 1.900 RON, bani cash ce pot fi retrasi imediat.
Daca iese macar unul dintre bilete ai 900-1.000 RON pe care-i poti retrage plus un bonus de 250-300 RON pentru pariul pierdut.
Daca nu iese niciunul dintre bilete primesti cei 550 RON inapoi sub forma de bonus.

Ideea este ca risti o suma mai mare decat pariezi tu in mod normal pe bilet si nu risti sa pierzi vreun leu, ba chiar daca prinzi 2 bilete de cota 3-4 vei face aproape 2.000 RON. Apoi poti reveni la mizele tale obisnuite 🙂 Merita sa profiti de asemenea oferte.

3. Joci mize medii (50-200 RON pe bilet)

Ia o pauza in perioada urmatoare si pune banii deoparte. Cand ai ajuns la 950 RON stransi deschide cont la casa de pariuri online 1 si la casa de pariuri online 2. La casa 1 depune 500 RON, la casa 2 depune 450 RON. La ambele vei primi bonus 100% din suma depusa. Astfel tu vei depune 950 RON si vei avea pentru pariuri 1.900 RON.

Din nou trebuie spus ca la ambele agentii vorbim de sume bonus, dar pana la urma un bonus nu trebuie sa fie un impediment pentru un parior, atata timp cat conditiile de rulaj nu sunt absurde si la aceste 2 agentii chiar nu sunt conditii grele de rulaj.

Astfel daca in mod normal jucai 50 RON pe bilet primind acele bonusuri vei putea juca de saptamana viitoare 100 RON pe bilet sau daca in mod normal jucai 3-4 bilete pe zi cu cate 50 RON de saptamana viitoare vei putea juca 6-8 bilete pe zi tot cu 50 RON fiecare.

Ti-am prezentat 4 oferte de bonus concrete la casele de pariuri prezentate la punctele 2 si 3 plus la punctul 1 o posibila oferta de cota marita. 5 bonusuri de care daca n-ai pariat pana acum online ar fi ideal sa profiti la maximum!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here