Prinde SUPERBILETE în meciurile Copei America

0

Copa_America_2019SuperStarurile Americii de Sud luptă pentru a-și duce țara în Finala de pe legendarul Maracana. Competiția care se dispută până pe 7 iulie a început în forță. Prima bombă a turneului a fost deja detonată: victoria Columbiei în fața Argentinei, cu un sec 2-0! Messi a  fost nevoit să dea timp de 40 de minute explicații presei din țara natală după eșec. Alte rezultate surprinzătoare au fost remiza albă din Venezuela – Peru și 2-2 în Paraguay – Qatar, campionii Asiei revenind de la 0-2! Toate meciurile de la Copa America sunt în direct pe Superbet și aplicația Superbet. Trăiește experiența drumului spre Finala de pe Maracana și câștigă la fiecare meci!

Uruguay este cea mai titrată echipă, cu 15 trofee Copa America, Argentina lui Messi a jucat 3 dintre ultimele 4 finale și le-a pierdut pe toate, Chile e deținătoarea titlului, iar Brazilia e țara gazdă, postură din care a câștigat mereu Copa America, atunci când a organizat turneul (în 1919, 1922, 1949 și 1989). Dar palmaresul recent e sărac pentru SuperPuterile Americii de Sud: Selecao a câștigat ultima oară competiția în 2007, rivala ei eternă, Argentina triumfând ultima dată în 1993. Această ediție se joacă până pe 7 iulie, iar Superbet oferă cote crescute nu doar la pariurile pe final de meci ci și pe tipuri de pariuri care se dovedesc foarte profitabile.

GG sau 3+ prins în 4 dintre cele 6 meciuri jucate până acum!

Alte pariuri care au adus bani în prima etapă din faza grupelor au fost NGG (prins în 5 dintre cele 6 meciuri). I<II a adus bani în 4 dintre cele 6 partide de până acum. PsFX a adus profit în 3 dintre cele 6 meciuri. Un alt pariu la cote bune care a făcut pariorii fericiți la Superbet a fost 3-5 Total Goluri Meci, pariu prins în 4 dintre cele 6 jocuri. Alte cifre care pot fi de folos sunt: media actualei ediții la cartonașe galbene (-4.5), cornere (9.83) și offside-uri (3) în fiecare meci.

SuperStaruri care și-au făcut treaba în prima etapă din grupe!

Specialele la cote mărite pe marcatori au fost profitabile încă de la primul meci, partidă în care Coutinho a reușit o dublă. Cavani și Suarez au marcat pentru Uruguay și pentru pariuri câștigătoare, la fel și Alexis Sanchez, dar și Eduardo Vargas, golgheterul ultimelor 2 ediții! Firmino, Messi, Kun Aguero, Falcao, James Rodriguez sunt restanți în fața fanilor și pariorilor. În acest moment, Coutinho și Vargas sunt principalii favoriți la titlul de golgheter, cu 5.0 cotă pe fiecare, acum, la Superbet. Messi are cota 7.0 (a început competiția la cota 4.00!), Suarez și Cavani, au acum cota 8.0).

Urmează etapa a 2-a, în care cele mai tari meciuri se anunță a fi Argentina -Paraguay și Ecuador-Chile. Pariază toate meciurile de la Copa America la Superbet și vezi toată competiția pe orice device. Streamingul e disponibil și pe site-ul și pe aplicația Superbet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here