Profit sigur de peste 300 RON la meciul FCSB – Dinamo

0

Daca nu vrei sa beneficiezi de cel mai profitabil pariu pentru FCSB – Dinamo (detalii aici) poate vrei sa pariezi astfel incat sa faci profit de peste 300 RON, indiferent de rezultatul partidei de pe National Arena. E simplu si nu dureaza mult. Azi sau maine faci ce-ti prezint eu in articol si la inceputul saptamanii viitoare vei avea cu mai mult de 300 RON decat cei 90 RON pariati de tine.

Deschiderea conturilor la casele de pariuri

La casa de pariuri online 1 deschide cont dupa ce dai click pe linkul special https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-a-paria-pe-cota-10-in-Romania-Liga-1. La cod bonus scrie COTA10. Fa o prima depunere de minim 40 RON (nu depune prin Skrill & Neteller).

La casa de pariuri online 2 deschide cont dupa ce dai click pe linkul special https://biletu-zilei.com/CLICK-AICI-pentru-cota-7-FCSB-cu-Dinamo. La cod promotional scrie ZFBN52. Fa o prima depunere de minim 50 RON.

Plasarea pariurilor

  • La casa de pariuri 1 joaca 40 RON pe pronosticul sansa dubla x2 la meciul FCSB – Dinamo.
  • La casa de pariuri 2 joaca 50 RON, in sectiunea Sportsbook, pe pronosticul victorie FCSB.

Validarea pariurilor si castigurile obtinute

Exista 2 situatii in acest caz si in ambele ai profit asigurat: castiga FCSB sau Dinamo nu pierde.

Dinamo nu pierde

  • La casa de pariuri 1 vei primi imediat castigul la cota normala (daca va fi tot cota 1.85 cand vei juca tu pariul inseamna ca vei primi imediat 74 RON). Pana cel tarziu miercuri seara vei mai primi un bonus egal cu diferenta dintre 400 RON si castigul deja creditat (bonus 326 RON daca va fi tot 1.85 cota pariata de tine).

Prin urmare daca Dinamo nu va pierde tu vei lua 400 RON, dupa ce ai pariat 90 RON.

FCSB castiga

  • La casa de pariuri 1 vei primi bonus 80 RON pana cel tarziu miercuri seara.
  • La casa de pariuri 2 vei primi imediat cei 50 RON pariati inapoi ca bani cash, iar pana luni seara vei primi un bonus de 300 RON.

Prin urmare daca FCSB va castiga tu vei lua 430 RON, dupa ce ai pariat 90 RON.

Dupa cum iti spuneam si la inceput ai facut profit de peste 300 RON, indiferent de rezultatul final al derby-ului de pe National Arena. Chiar suna bine!

De precizat:

  • Daca introduci cele 2 coduri bonus nu vei mai putea beneficia de ofertele standard de bun-venit ale caselor de pariuri.
  • Daca nu introduci codurile atunci nu vei mai beneficia de cotele speciale.
  • La casa de pariuri 1 daca iese pariul suma primita ca bonus va trebui rulata de 4 ori pe cote de minim 1.60, iar daca nu iese pariul cei 80 RON primiti ca bonus vor trebui rulati de 6 ori pe cote de minim 1.60.
  • La casa de pariuri 2 eventualul bonus primit daca invinge FCSB va trebui rulat o singura data pe cote de minim 1.20, cu precizarea ca la pariurile plasate din bonus va ramane in cont profitul.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here