Program agentii de pariuri 26 decembrie 2019

0

 

program agentii pariuri 26 decembrie 2019

Vezi aici care este programul agentiilor de pariuri offline in a doua zi de Craciun. Gasesti in cadrul acestui articol programul pentru cele mai importante case de pariuri stradale pentru ziua de 26 Decembrie 2019.

Iti spun din start insa ca iti recomand sa plasezi pariuri la casele de pariuri online, deoarece acestea sunt deschise non-stop si poti juca la orice ora din zi si din noapte, direct din confortul casei tale si de pe mobil.

Program Superbet 26 Decembrie 2019

Agentiile stradale Superbet vor functiona in aceasta zi in intervalul 12:00 – 20:00.

Daca nu stiai deja insa, la Superbet poti paria acum si online, la orice ora din zi si din noapte, direct din confortul casei tale, de pe laptop, mobil sau tableta si in plus beneficiezi la inregistrare si de bonus pentru pariuri.

Da CLICK AICI si joaca la Superbet online cu 500 RON bonus!

Top 3 motive sa pariezi la Superbet online

  1. Depui si retragi bani fara card bancar – iti alimentezi contul de pariuri online si iti retragi castigurile direct din agentiile stradale, fara a fi nevoie sa detii un cont sau card bancar.
  2. Joci in cele mai bune conditii de pe telefonul mobil – fie ca utilizezi iPhone sau Android vei putea paria la Superbet online in conditii de top, descarcand aplicatia dedicata pentru pariuri pe telefonul tau.
  3. Beneficiezi de cea mai buna oferta de pariuri – pe superbet.ro vei avea parte de cea mai bogata oferta de pariere, acolo unde vei gasi multe tipuri de pariuri speciale. De exemplu daca ne referim la fotbal vei putea paria pe cartonase, fault-uri, numarul de suturi pe poarta si multe alte statistici interesante.

Program Fortuna 26 Decembrie 2019

Daca vrei sa joci pariuri la Fortuna offline atunci trebuie sa stii ca pe 26 Decembrie agentiile sunt deschise intre 12:00 – 22:00. Eu iti recomand insa sa pariezi la casa de pariuri online Fortuna.

Joaca ACUM la Fortuna online – primesti 500 RON bonus!

Top 3 motive pentru care iti recomand Fortuna online

  1. Joci pariuri pe internet fara card bancar – prin intermediul locatiilor stradale Fortuna depui si retragi bani din contul online.
  2. Pariezi de pe telefon prin intermediul aplicatiilor – descarci aplicatia de pariuri Fortuna si joci in cele mai bune conditii direct de pe mobil, oriunde te-ai afla.
  3. Iti inchizi pariurile oricand doresti cu Cash Out – ai mai ramas cu cateva meciuri pe bilet insa vrei sa iti inchizi pariul si sa iti asiguri profitul? Acest lucru este posibil la Fortuna online.

Program Stanleybet 26 Decembrie 2019

La Stanleybet poti sa plasezi pariuri in agentiile stradale intre orele 12:00 – 22:00.

Apasa AICI si joaca la pariuri online oricand doresti!

Program Casa Pariurilor 26 Decembrie 2019

Si agentiile stradale Casa Pariurilor vor fi deschise in a doua zi de Craciun. Mai exact, programul de functionare este 12:00 – 22:00.

Vrei sa pariezi si nu este deschisa agentia? Apasa AICI si pariaza direct de pe mobil!

Program Winner 26 Decembrie 2019

Daca ai prin apropiere o agentie Winner atunci trebuie sa stii ca pe 26 Decembrie 2019 aceasta va fi deschisa intre orele 10:00 – 22:00.

Da CLICK AICI si joaca la pariuri pe internet cu 500 RON bonus!

Program Go Bet 26 Decembrie 2019

12:00 – 20:00 este intervalul orar in care vor functiona agentiile Go Bet in aceasta zi.

Joaca ACUM pariuri online la orice ora din zi si din noapte!

Program Mozzart 26 Decembrie 2019

Casele de pariuri offline Mozzart vor fi deschise pe 26 Decembrie intre orele 12:00 – 22:00.

Apasa AICI si joaca la cea mai buna casa de pariuri de pe internet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here