Pune superbilete pe Supercupa României!

0

Hagi și Viitorul revin după 42 zile pe Ilie Oană și vor SuperCupa! O vor câștiga în premieră pentru echipa din Ovidiu? Adversară îi este CFR Cluj – Campioana en titre și deținătoarea SuperCupei. Ardelenii au câștigat de 3 ori SuperCupa și sunt favoriți să își treacă în cont al 4-lea succes în acest meci care dă startul sezonului oficial în fotbalul românesc. Dar Hagi vrea să completeze palmaresul echipei sale și cu trofeul care îi mai lipsește pe plan intern: SuperCupa! Ne așteaptă un SuperMeci în care poți prinde cât mai multe bilete la Superbet!

Supercupa_Romaniei_2019

Superduelul pariurilor: NGG (CFR) versus GG sau 3+ (Viitorul)!

Serie excelentă a CFR-ului în amicalele dinaintea sezonului: 4 victorii și 1 meci egal. Campionii au marcat în fiecare meci, reușind să nu primească gol în 3 dintre cele 5 partide de pregătire. NGG și 0-2 sunt pariurile cele mai prinse în aceste 5 meciuri. Aceste pariuri au adus bani și în ultimele 4 SuperCupe, toate câștigate cu scorul de 1-0! Acum, NGG a ajuns la 1.70 pe Superbet, iar pariul 0-2 are cota 1.60!

Viitorul e echipă de GG dar și de 3+, dacă e să ne luăm după ultimele 6 rezultate, toate în meciurile amicale în care câștigătoarea Cupei a pregătit noul sezon: 2-3 cu Olympiakos Pireu, 8-0 cu Colțea, 3-1 cu Chindia, 2-0 cu Csikszereda, 3-3 cu FCSB și 2-1 cu Cernomore Varna. Cota pentru GG în SuperCupa care se pune în joc sâmbătă seară a ajuns la 2.00 pe Superbet.  Pariul exclusiv Superbet – GGsau 3+ are acum cotă crescută, 1.74,  iar 3+ a ajuns la 2.35!  A fost prins de 3 ori în ultimele 6 meciuri directe dintre CFR Cluj și Viitorul.

Dan Petrescu și Hagi au driblat X-ul în meciurile directe

Până acum, cei doi foști coechipieri la Naționala României în era Generației de Aur au fost de 6 ori adversari din postura de antrenori. “Bursucul” a bătut de 5 ori Regele! Hagi a câștigat o singură dată în fața lui Petrescu. Goluri puține în aceste meciuri (4 dintre ele au fost partide în care pariul 0-2 a adus bani, celelalte două fiind meciuri în care GG, dar și 3+ au fost profitabile).

„Abia aștept să îl bat și eu pe Dan Petrescu odată, să îl văd supărat. O să fie foarte greu,  CFR Cluj este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat.” a declarat Hagi. Dan Petrescu a replicat: „Suntem prieteni şi vom fi mereu, şi înainte de meci, şi după. Când jucăm, însă, nu mai suntem prieteni.” Tu pe cine pariezi?

Ilie Oană un stadion al finalelor decise în prelungiri!

De fiecare dată când arena ploieșteană a găzduit finale, meciurile au avut mai mult de 90 de minute! Voluntari la penalty-uri și Viitorul în reprizele de prelungire – ambele în fața Astrei – sunt echipele care au câștigat Cupa României pe Ilie Oană. Acum, CMMD1 (CFR câștigă în reprizele de prelungire sau la penalty-uri) are cota 1.50, iar CMMD2 (Viitorul câștigă în reprizele de prelungire sau la penalty-uri ) a ajuns la cota 2.60 la Superbet.

Transferuri numeroase, dar nu spectaculoase!

Echipele n-au încheiat campania de achiziții. La fel, nu se poate spune nici că nu se vor mai despărți de jucători aflați acum în lot. Vom afla cu aproximativ o oră înaintea startului SuperCupei formațiile de start și vom vedea câți dintre nou veniți i-au convins pe Dan Petrescu și Hagi să mizeze pe ei în primul 11.

CFR Cluj i-a achiziționat până acum pe Cosmin Vâtcă, Andrei Burcă, Răzvan Horj, Michaël Pereira, Mateo Sušić, Luís Aurélio, Sebastian Mailat, Mario Rondón și Yacouba Sylla. Viitorul s-a întărit cu Steliano Filip, Najib Ammari, Hamidou Keyta, Gabriel Iancu și Marco Dulca.

Echipe probabile:

  • CFR CLUJ: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureșan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Omrani, Costache
  • VIITORUL: Cojocaru – Mladen, Țâru, Kuipers, De Nooijer – Houri, Vlad Achim, Vână – Eric – Calcan, Gabi Iancu

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here