Retragere de marcă de pe piaţa pariurilor online din România!

1

Actualizare octombrie 2015: La Sportingbet se poate paria online legal.

În cursul acestei zile am aflat că una dintre casele de pariuri online cele mai bine promovate în România în decursul ultimilor ani a decis să “închidă uşa” românilor, cel puţin momentan, datorită noilor legi din domeniu.

Plecarea celor de la Sportingbet, căci despre ea este vorba, din România surprinde cu atât mai mult cu cât agenţia a investit destul de mult în marketing, fiind casa de pariuri promovată cel mai intens de site-urile de profil din ţara noastră.

În cursul zilei de miercuri, 12 august 2015, va fi publicat şi comunicatul oficial prin care Sportingbet anunţă retragerea de pe piaţa din România. Recomandat este, dacă aveţi cont la Sportingbet cu bani în el, să retrageţi toate fondurile.

În ciuda acestei plecări noi, pariorii, trebuie să mergem mai departe şi ne bucurăm să anunţăm că sunt şanse extrem de mari ca această casă de pariuri online să ia licenţa de operare în România.

În condiţiile în care Sportingbet s-a retras, iar cu Bet365 situaţia este încă incertă (nu mai acceptă clienţi noi) casa de pariuri al cărui link îl găsiţi puţin mai sus va deveni foarte probabil numărul 1 în preferinţele pariorilor. În cursul zilelor următoare o să vă prezint toate beneficiile care le oferă acest bookmaker, de la un prim pariu fără risc de până la 150 RON (de fapt jumătate din primul pariu) şi până la cele patru aplicaţii pentru mobil care sunt dedicate pariorilor. În plus ÎNREGISTRAŢI-VĂ AICI şi vă veţi putea bucura şi de jocuri de casino, inclusiv cu dealeri live, de jocuri de bingo, precum şi de o cameră de poker proprie care este extrem de atractivă.

Deschide cont acum la casa de pariuri online care va fi numărul 1 în România în următoarea perioadă!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
6 din 875%+195.00Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

  1. buna ziua. va instiintez despre pagina de facebook Instar bets…Instar bets(au poza de profil Soarele).pana acuma au dat 11 ponturi corecte din 13 meciuri.da ti le un mesaj dupa ce le dati like,eventual,ca sa va poata raspunde.sunt o echipa destul de profesionista ,va zic din propria experienta.ramane la latitudinea dumneavoastra daca va plac ponturile lor si daca le dati like.puteti sa le dati mesaj,veti primi cu promptitudine lamuriri.O zi buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here