Romania – Armenia, ce sanse de calificare avem daca invingem

0

romania-armenia-sanse-calificareRomânia, meci de foc cu Armenia: Îi mai batem o dată?

Echipa națională de fotbal a României va juca diseară un meci pe muchie de cuțit cu Armenia, în preliminariile CM 2018. Deși sună ciudat, partida este importantă în campania de calificare, având însă implicații și în viitorul apropiat.

Aflată pe locul al patrulea în Grupa E, cu doar 6 puncte din 6 etape, România încă mai speră matematic la locul al doilea, cel care ar putea asigura o poziție în barajul pentru Cupa Mondială 2018. Pentru poziția secundă ne luptăm cu Muntenegru și Danemarca, ambele cu câte 10 puncte fiecare. De aceea, tricolorii trebuie să învingă Armenia și în același timp speră ca Muntenegru și Danemarca să facă diseară un pas greșit cu Kazahstan și respectiv Polonia.

Meciul România – Armenia are pe Betano peste 230 de tipuri de pariuri și peste 1.400 de pronosticuri posibile! În plus, Betano oferă acest meci cu cote Marjă 0% – cele care asigură câștiguri maxime pentru pariori.

Formulă ofensivă

Selecționerul României, Christoph Daum, a anunțat deja că va juca totul pe cartea atacului, diseară. De altfel, singura victorie a României din actuala campanie de calificare a venit pe terenul Armeniei, cu 5-0. Tricolorii au marcat 5 din cele 7 goluri din actuala campanie contra Armeniei!

Pentru partida din această seară, neamțul ar putea folosi următorul 11: Tătărușanu – Benzar, Chiricheș, Toșca, Ganea (Filip) – Pintilii, Stanciu – Chipciu, Băluță (Maxim), Stancu – Andone.

Tricolorii sunt favoriți în acest meci și au o cotă atractivă pentru victorie, 1,47 pe Betano.

Presiune pe selecționer

De altfel, Daum pare obligat să câștige atât diseară, cât și în meciul de pe 4 septembrie cu Muntenegru. Dacă nu va obține cele șase puncte din aceste partide, germanul ar putea fi demis și înlocuit cu Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo. „Guriță” poate pleca ușor de la Dinamo, o echipă la care oricum nu mai dorește să rămână mult timp.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here