Steaua sau Astra? Cine deține supremația românească din Europa League

0

Cine a câștigat duelul românesc din Europa League, după patru etape din grupele competiției? Cei mai importanți parametri ai echipelor Steaua și Astra din grupele Ligii Europa au fost centralizați de casa de pariuri online Betano pentru a oferi un posibil răspuns.

betano_ro-steaua_astra_europeana-grafic

  • Steaua are trei egaluri, fără vreo victorie în Europa League. Astra a câștigat un meci și a mai adunat un punct dintr-un egal.
  • Steaua a punctat contra Astrei la capitole precum posesie, pase corecte și a încasat mai puține cartonașe galbene.
  • Astra a dominat-o pe Steaua la media pe meci a numărului de goluri, șuturilor pe poartă, driblingurilor și intercepțiilor, având și o victorie în grupe.
  • Astra a câștigat duelul cu Steaua cu scorul de 11-7. Va obține vreuna calificarea?

Un meci de  sub 2,5 goluri?

  • Pentru meciul de joi cu Osmanlispor, Betano.com oferă o cotă interesantă pentru a se marca între zero și două goluri. Până acum,  in toate meciurile Stelei din grupele Europa League s-au inscris sub 2,5 goluri.

Calcule de calificare

  • Ambele echipe au nevoie de victorie în meciurile de joi (Steaua acasă cu Osmanlispor și Astra în deplasare cu Austria Viena) pentru a mai spera la calificare.
  • Astra este eliminată dacă pierde, iar un egal îi lasă la mâna rezultatelor în ultima etapă.
  • Steaua trebuie să câștige, altfel ar mai avea șanse mici de calificare în ultima etapă cu condiția ca celălalt meci al grupei de joi, FC Zurich – Villarreal, să se termine egal.

Știați că…

… Steaua este a cincea cea mai faultată echipă din Europa League? De asemenea, Steaua a primit cele mai multe cornere împotrivă (28).

… Astra este a cincea echipă cu cele mai puține pase reușite, în total 975. Echipa din Giurgiu este una dintre cele 6 echipe din Europa League care are sub 1.000 de pase în patru meciuri.

Salvează

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi