Super cota pentru ca Rapid Bucuresti sa joace in Liga 1 in sezonul 2017/18

0

La Winmasters clientii isi pot face singuri pariurile. Am explicat despre ce este vorba in detaliu in articolul acesta. Uitandu-ma putin peste oferta de pariuri de la utilizatori (gasesti AICI oferta completa) am observat un pariu interesant.

Rapid Bucuresti sa joace in Liga 1 2017-2018 de fotbal masculin este un pronostic care are cota 6. Ce sanse sunt sa fie castigator acest pronostic? Cel putin in opinia caselor de pariuri tot la fel de mari cu cele ale lui Alibec de a inscrie peste 16 goluri in sezonul viitor din Liga 1 (inclusiv play-off).

Realistic vorbind sansele sa avem acest scenariu sunt destul de mici. Existau zvonuri care spuneau ca oficialii de la FC Voluntari vor sa cumpere (in urma unei licitatii) palmaresul Rapidului si astfel una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din Romania sa revina in Liga 1 mai rapid decat anticipa si cel mai optimist fan.

Pentru cei care nu cunosc situatia Rapidului trebuie spus ca echipa este in faliment, existand in prezent o formatie prin liga a patra care poarta numele Rapidului dar este doar o simpla clona, pe modelul CS U in Craiova.

Pe langa acest pariu care primeste cota 6 mai avem si alte pariuri de la utilizatori la Winmasters. Iti voi spune doar 3 dintre acestea:
Lionel Messi sa inscrie cel putin 10 goluri cu capul in sezonul 2017/18 din La Liga – cota 51
Simona Halep sa piarda in primul tur la Wimbledon 2017 – cota 5
Alibec si Gnohere sa inscrie peste 40 de goluri in Liga 1 sezonul 2017/18 (inclusiv play-off) – cota 81

Pariaza AICI unul din aceste pariuri de la utilizatori sau creaza-ti singur propriul pariu!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3077%+646.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here