Super cote pentru meciul Soranei Cirstea cu Mona Barthel

0

Pe zgura de la Lugano Sorana Cirstea o va infrunta pe Mona Barthel intr-o partida care face parte din primul tur. Duelul este programat sa inceapa in jurul orei 14:30 si se anunta a fi unul echilibrat.

Informatii despre meci

Atat pentru Mona Barthel (locul 84 WTA), cat si pentru Sorana Cirstea (locul 105 WTA) disputa de astazi din Elvetia va reprezenta debutul pe zgura in 2019. Cel putin la modul teoretic confruntarea este mai importanta pentru Barthel.

Anul trecut nemtoaica facea sferturi aici la Lugano, fiind eliminata in tie-break-ul setului decisiv de Elise Mertens la capatul unui meci care a durat peste 150 de minute. Sorana, pe de alta parte, n-a participat la acest turneu in 2018, astfel ca nu are puncte de aparat.

Cele 2 jucatoare s-au infruntat ultima data in 2017 la Beijing, pe hard. Atunci Sorana, pornea ca favorita si reusea sa confirme calculele hartiei, castigand cu 7:6 6:1.

Astazi lucrurile ar putea sta putin diferit, asta daca ne gandim ca avem cote mult mai echilibrate pentru rezultatul final al disputei.

La Superbet ai cele mai bune cote pentru rezultat final 12

Celor care vor sa mizeze pe rezultatul final al disputei de la Lugano le recomand casa de pariuri online Superbet (deschide cont aici – bonus 500 RON).

Acolo Sorana primeste la victorie cota 2.08, in timp ce Mona Barthel este usor favorita cu o cota de 1.93.

Pariaza AICI pe meciul Mona Barthel – Sorana Cirstea!

Cote pariuri la alte case de pariuri online

Ca sa-ti faci o idee cat de bune sunt cotele de la Superbet pentru rezultatul final al duelului Barthel vs Cirstea o sa le compar cu cele propuse de alte case de pariuri care au trecut de-a lungul timpului din offline in online.

Cote pariuri la Get's Bet

Cote pariuri la Baumbet

Cote pariuri la Mozzartbet

Cote pariuri la Fortuna

Cote pariuri la Casa Pariurilor

Cote pariuri la Stanleybet

Se poate observa ca:

  • la Superbet pentru victorie Mona Barthel avem cota 1.93; la celelalte case de pariuri online cota maxima este 1.85.
  • la Superbet pentru victorie Sorana Cirstea avem cota 2.08; la celelalte case de pariuri online cota maxima este 2.00.

La Superbet ai 46 de optiuni de pariere

La Superbet nu numai ca ai super cote pentru rezultatul final, dar mai sunt disponibile alte 46 de optiuni de pariere. Gasesti cate 3 limite la total game-uri si handicap game-uri in meci, ai posibilitatea sa mizezi si pe succesiune meci, dar si succesiune primul set.

Cine crede ca va reusi sa castige din nou Sorana la capatul unui meci fara foarte multe game-uri, ca in 2017, le recomand pronosticul victorie Sorana Cirstea si sub 21.5 game-uri in meci, pronostic care primeste cota 3.61.

Deschide cont AICI la Superbet – bonus 500 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
16 din 2273%+342.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here