Un pariu cu cota 34 care-i face cu ochiul chiar si lui Liviu Dragnea :)

0

N-avem obiceiul sa amestecam politica cu pariurile dar am gasit acum la o casa de pariuri online un pariu interesant, un pariu care la cum decurg lucrurile in Romania guvernata de partidul care l-ar pe Liviu Dragnea la timona n-ar fi exclus sa aiba si sanse de reusita, desi orice om cu capul pe umeri nu si-ar dori acest lucru. Cum insa din banii europeni nu prea poti fura, sau poti dar ai sanse mult mai mari sa fi prins, multi specialisti in politica considera ca PSD-ului nu i-ar parea chiar rau daca am iesi din UE.

Pariul “suna” cam asa: “Care va fi urmatoarea tara care va face un referendum pentru iesirea din Uniunea Europeana?“, il gasiti pe aceasta pagina, si are ca data limita 1 ianuarie 2022. Atentie asadar ca nu este vorba de iesirea efectiva, ci doar de un referendum, cum au facut britanicii in urma cu 2 ani. 

Romania primeste cota 34 pentru a fi ea urmatoarea tara care va face un astfel de referendum. Prin urmare sansele de reusita ale acestui pariu nu sunt foarte mari, asta daca ne gandim ca Italia primeste cota 7.5, Grecia cota 9, Ungaria cota 11 si pana la cota 34 avuta de Romania mai sunt alte 15 state. Dar la cum gandesc cei care au majoritatea parlamentara nu se stie niciodata!

iesire ue romania

Pariaza AICI pe urmatoarea tara care va face referendum pentru iesirea din UE!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
17 din 2374%+397.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here