Value bet cu cota 2001

0

Update: In doar 4 ore de la scrierea articolului cota a scazut de la 2001 la 19!!!

Ma uitam prin oferta de pariuri speciale de la casele de pariuri online si am observat o cota foarte mare raportata la sansele de castig ale pariului.

Este vorba de pariul pe viitorul Presedinte al Romaniei, presedinte pe care-l vom vota in luna noiembrie. Teoretic sansele cele mai mari de a iesi din nou presedinte le are Klaus Iohannis, lucru reflectat si de cotele oferite de aceasta casa de pariuri online.

Am remarcat 2 lucruri la lista de mai sus:

  • absenta lui Dan Barna (principalul contracandidat al lui Iohannis) si cel care va avea probabil cota oferita in prezent lui Dacian Ciolos (cel care nu va candida).
  • cota uriasa primita de catre Vasilica Dancila, actualul Prim Ministru.

Aceasta cota de 2.001 acordata pentru ca Dancila sa fie viitorul Presedinte al Romaniei consider ca este un pariu de valoare. Ok, sansele ca pariul sa fie castigator sunt mici, dar tinand cont ca vorbim de candidatul propus de catre PSD (cei care organizeaza practic alegerile) cred ca o cota de 2.001 este uriasa.

Practic, in ochii bookmakerilor de la aceasta casa de pariuri online sunt mult mai mari sanse sa fie Presedinte Mihai Gadea (care in mod normal nici nu va candida) sau chiar Gica Hagi sau Gigi Becali, decat Viorica Dancila.

In conditiile in care PSD-ul a luat decizia de a merge pe mana Veoricai Dancila in cursul acestei zile foarte probabil in curand aceasta cota de 2.001 va scadea mult si va ajunge sub 1.000. De aceea consider ca ar merita “aruncati” 10-20 de lei pe castigarea alegerilor de catre Dancila.

In cazul in care vrei sa pariezi pe castigatorul Alegerilor Prezidentiale din luna noiembrie da click aici, selecteaza PARIURI din meniul de sus, iar in final da click in partea stanga pe SPECIALE.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here