Vezi ce agentii de pariuri sunt deschise pe 1 ianuarie 2020

0

program agentii pariuri 1 ianuarie 2020

Vezi in acest articol care dintre agentiile de pariuri offline sunt deschise in prima zi din noul an. Gasesti mai jos programul complet pentru Superbet, Fortuna, Casa Pariurilor si celelalte agentii populare printre jucatorii la pariuri din Romania.

Iti spun din start insa ca iti recomand sa plasezi pariuri la casele de pariuri online, deoarece acestea sunt deschise non-stop si poti juca la orice ora din zi si din noapte, direct din confortul casei tale si de pe mobil.

Program Superbet 1 Ianuarie 2020

Vrei sa pariezi in prima zi din noul an la Superbet? Trebuie sa stii ca toate agentiile stradale vor fi inchise pe 1 Ianuarie 2020.

Daca nu stiai deja insa, la Superbet poti paria acum si online, la orice ora din zi si din noapte, direct din confortul casei tale, de pe laptop, mobil sau tableta si in plus beneficiezi la inregistrare si de bonus pentru pariuri.

Da CLICK AICI si joaca la Superbet online cu 500 RON bonus!

Top 3 motive sa pariezi la Superbet online

  1. Depui si retragi bani fara card bancar – iti alimentezi contul de pariuri online si iti retragi castigurile direct din agentiile stradale, fara a fi nevoie sa detii un cont sau card bancar.
  2. Joci in cele mai bune conditii de pe telefonul mobil – fie ca utilizezi iPhone sau Android vei putea paria la Superbet online in conditii de top, descarcand aplicatia dedicata pentru pariuri pe telefonul tau.
  3. Beneficiezi de cea mai buna oferta de pariuri – pe superbet.ro vei avea parte de cea mai bogata oferta de pariere, acolo unde vei gasi multe tipuri de pariuri speciale. De exemplu daca ne referim la fotbal vei putea paria pe cartonase, fault-uri, numarul de suturi pe poarta si multe alte statistici interesante.

Program Fortuna 1 Ianuarie 2020

Agentiile stradale Fortuna vor fi si ele inchise pe 1 ianuarie, astfel ca eu iti recomand sa pariezi la casa de pariuri online Fortuna.

Joaca ACUM la Fortuna online – primesti 500 RON bonus!

Top 3 motive pentru care iti recomand Fortuna online

  1. Joci pariuri pe internet fara card bancar – prin intermediul locatiilor stradale Fortuna depui si retragi bani din contul online.
  2. Pariezi de pe telefon prin intermediul aplicatiilor – descarci aplicatia de pariuri Fortuna si joci in cele mai bune conditii direct de pe mobil, oriunde te-ai afla.
  3. Iti inchizi pariurile oricand doresti cu Cash Out – ai mai ramas cu cateva meciuri pe bilet insa vrei sa iti inchizi pariul si sa iti asiguri profitul? Acest lucru este posibil la Fortuna online.

Program Stanleybet 1 Ianuarie 2020

Daca ai prin apropiere o agentie Stanleybet de pariuri te poti considera norocos. Spun asta deoarece agentiile vor fi deschise chiar si in prima zi din 2020, intre orele 14:00 – 22:00.

Apasa AICI si joaca la pariuri online oricand doresti!

Program Casa Pariurilor 1 Ianuarie 2020

Majoritatea agentiilor Casa Pariurilor vor fi inchise pe 1 ianuarie. Totusi unele dintre acestea pot avea un program de functionare intre 12:00 – 20:00.

Vrei sa pariezi si nu este deschisa agentia? Apasa AICI si pariaza direct de pe mobil!

Program Winner 1 Ianuarie 2020

Din pacate agentiile de pariuri Winner nu vor functiona in prima zi din noul an, fiind toate inchise.

Da CLICK AICI si joaca la pariuri pe internet cu 500 RON bonus!

Program Go Bet 1 Ianuarie 2020

Si casele de pariuri Go Bet vor fi inchise pe 1 ianuarie.

Joaca ACUM pariuri online la orice ora din zi si din noapte!

Program Mozzart 1 Ianuarie 2020

Casele de pariuri offline Mozzart sunt printre putinele agentii care vor fi deschise in prima zi din noul an. Astfel, acestea vor fi deschise pe 1 ianuarie 2020 intre orele 12:00 – 20:00.

Apasa AICI si joaca la cea mai buna casa de pariuri de pe internet!

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here