VIDEO & FOTO! Betano a adus 3 fotbaliști de la FCSB în mijlocul fanilor

0

Sute de fani au răspuns “prezent” la chemarea Betano România și au petrecut ore frumoase la magazinul Sport Loft din Mall Băneasa, unde Harlem Gnohere, Mihai Pintilii și Cristi Bălgrădean i-au răsplătit cu autografe și fotografii.

Trei dintre cei mai importanți jucători din lotul vicecampioanei României au fost, vineri, în centrul atenției într-unul din cele mai mari mall-uri din Capitală. Au acceptat cu zâmbetul pe buze invitația Betano România, au stat în fața fanilor și, timp de câteva ore, au semnat autografe și s-au fotografiat alături de sutele de suporteri roș-albaștri prezenți la eveniment. Gnohere, Pintilii și Bălgrădean au semnat cartoane, mingi și tricouri și s-au fotografiat alături de suporteri de toate vârstele: de la copii, până la unii dintre cei mai vechi susținători ai FCSB-ului.

Iar zece dintre fani au fost și mai norocoși și au câștigat câte un tricou al celor de la FCSB semnat de Gnohere, Pintilii și Bălgrădean. Tragerea la sorți a fost făcută chiar de cei trei jucători înconjurați de fanii lor.

Organizată de Betano, în parteneriat cu FCSB, Nike și Sport Loft, sesiunea de autografe a fost prima după momentul în care vicecampioana României a intrat în familia Betano. Vor urma și alte surprize!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here