5 reguli de care să ții cont dacă ești începător la jocul de ruletă

Scris de Bmg14/01/2024

Înainte de a te așeza la masa de ruletă citește rândurile de mai jos pentru că ți-am pregătit 5 reguli de care să ții cont dacă ești începător la jocuri ruletă.

CAZINOURI ONLINE NOI

logo pariuriplus5

2.000 RON +
300 FS

logo seven bet

3.200 RON +
720 FS

logo elite slots

2.000 RON +
150 FS

Tot ce trebuie să știi despre ruletă casino afli din articolul Ruleta - cum și unde poate fi jucat acest joc de cazino.

Reguli de urmat dacă joci pentru prima dată la ruletă jocuri

Regula 1: Învață regulile jucând în varianta demo (pentru distracție)

Este foarte important să te familiarizezi mai întâi cu jocul de ruletă și abia apoi să treci la jocul pe bani reali. Încearcă toate variantele de joc disponibile, pentru a vedea care ți se potrivește cel mai bine.

Obișnuiește-te cu jetoanele, învață cum să le plasezi pe 2 (Split) sau 4 (Corner) numere, pe un rând (Street) sau o coloană.

Regula 2: Joacă la ruleta europeană, deoarece ai mai multe șanse să câștigi

Ruleta europeană are un singur zero (0), in timp ce la ruleta americană este și căsuța dublu zero (00), ceea ce face ca șansele tale de câștig să fie mai reduse procentual în cazul celei de a doua variante.

La ruleta europeană marginea (procentul) casei este de 2.70 (100 : 37 = 2.70), în timp ce la ruleta americană casa reține o marjă de 5.26 (100 : 38 = 2.63 x 2 căsuțe = 5.26)!

Regula 3: Joacă pariuri exterioare

Este recomandat să începi cu pariurile de tip Roșu / Negru, Par / Impar și Low / High (1-18 / 19-36). La acestea șansele de câștig sunt de aproape 50% (diferența până la 50% o fac numerele 0 și 00).

Sunt singurele pariuri care îți oferă o cotă de 1/1, astfel că nici pierderile nu vor fi foarte mari dacă n-ai o zi norocoasă.

Este drept că sunt mult mai tentante pariurile pe un număr, care te pot "îmbogăți", deoarece acolo cota este de 36/1.

Poți avea sesiuni de joc norocoase, care îți vor aduce câștiguri consistente, dar pe termen lung vei pierde întrucât șansele tale de a câștiga jucând pe un singur număr sunt de doar 2.70%.

Regula 4: Stabilește clar suma pe care vrei s-o joci și ia pauze regulate

Această regulă este una dintre cele mai importante, chiar dacă o regăsești doar a patra în această listă.

Când te așezi la masă trebuie să stabilești suma pe care vrei (și ți-o permiți) s-o joci, luând în calcul că sunt șanse să pierzi de peste 50%.

Dacă ai pierdut suma stabilită, ia o pauză de cel puțin 1-2 ore, relaxează-te și abia apoi ar trebui să revii la masă.

De asemenea, ia pauze de 15-30 de minute după fiecare oră de joc.

Prea mult timp petrecut la cazino poate avea un impact negativ, atât financiar cât și social. Nu uita că scopul jocurilor de noroc trebuie să fie unul distractiv!

Regula 5: Folosește sistemele de joc avansate

Pentru a-ți mări șansele de câștig studiază strategiile la ruletă online onsacrate, precum Martingale, Strategia D'Alemerbert sau Sistemul Labouchere.

Primul dintre ele este cel mai simplu și cel mai utilizat de jucători, presupunând dublarea mizei după fiecare pariu pierdut, până când se câștigă. În momentul în care ai câștigat se revine la miza inițială.

Sistemul Martingale este recomandat pentru pariurile externe care oferă cote de 1/1: Par / Impar, Roșu / Negru, Mic / Mare.

Riscul acestui sistem ruletă intervine atunci când apar serii lungi în care bila cade pe același grup de numere (spre exemplu doar pe roșu, pe numere impare sau pe numere mici), iar pariul tău este opus.

În această situație ai nevoie de un buget solid, care să-ți asigure utilizarea acestui sistem cel putin 7 runde (1+2+4+8+16+32+64= de 127 de ori miza inițială).

Unii jucători preferă să privească bila cum se învârte pe roată, apoi sare din buzunar în buzunar până se oprește în dreptul unui număr.

Alții urmăresc doar tabela de scor pentru a vedea numărul câștigător și lista ultimelor 15-20 de numere extrase, pentru a încerca să anticipeze trendul numerelor (culorilor, etc.).

Un lucru este cert: casa pleacă din start cu un avantaj procentual față de tine, însă respectând regulile de mai sus poți obține câștiguri consistente, dacă și zeița Fortuna este de partea ta!

S-ar putea  te intereseze și: