Jocuri ca la aparate EGT

0

Jocurile ca la aparate EGT (Euro Games Tehnology) au ajuns în România în anul 2005. Aceasta este o companie importantă în materie de producători de jocuri cazino.

În România a devenit membru al Asociație Organizatorilor de Sloturi pentru a putea sprijini și evolua tot ce înseamnă jocuri de noroc tip slot machines.

EGT este o companie în continuă dezvoltare. Acest fapt se datorează tehnologiei de primă clasă prin care creează sloturile.

TOP BONUSURI CAZINO FĂRĂ DEPUNERE

netbet logo 2021

500 ROTIRI GRATUITE
FĂRĂ DEPUNERE

superbet rosu

229 ROTIRI GRATUITE
FĂRĂ DEPUNERE

gets bet

133 ROTIRI GRATUITE 
FĂRĂ DEPUNERE

jocuri-aparate-egt

1. Top jocuri aparate EGT: payout și caracteristici

În continuare îți voi prezenta succint top 3 jocuri ca la aparate EGT. Pe lângă caracteristici la fiecare vei găsi și un link pe care-ți recomand dacă vrei să încerci jocul respectiv.

1.1 Dice & Roll

Dice & Roll Slot

Dice & Roll este un joc foarte popular, jucat de foarte multă lume. Are un payout de 95.97%, care nu este de neglijat, Dice and Roll a ajuns foarte repede printre preferatele jucătorilor atât prin grafica lui cât și prin liniile de plată și a jackpot-urilor.

Dice & Roll este un slot video cu 10 linii de plată. Caracteristica principală a jocului este simbolul WILD reprezentat de 3 zaruri. Acesta poate apărea pe toate rolele și se întinde pe toate pozițiile învecinate și substituite toate simbolurile cu excepția simbolurilor Scatter.

O linie de wild-uri este plătită cu de 75 de ori valoarea mizei. O linie 77777 îți va aduce de 35 de ori valoarea mizei. Cel mai bine ieși la acest joc dacă prinzi simboluri Scatter (stele) pe toate cele 5 role, caz în care vei primi de 200 de ori valoarea sumei jucate.

Pe lângă Dice & Roll pe 10 linii de plată mai se găsesc la cazinouri inclusiv varianta cu 40 de linii de plată.

Burning Hot
Burning Hot este un slot video destinat jucătorilor clasici, care preferă originalitate printr-un mod retro. Payout-ul este mai bun decât la Dice & Roll, mai exact de 96.45%.

Simbolul Wild este reprezentat de un trifoi cu 4 foi. Acesta poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Atunci când apare el se va întinde pe întreaga rolă înlocuind toate simboluri cu excepția celor Scatter.

Cea mai bine linie plătită la acest joc este cea de șeptari. O astfel de linie îți aduce de 600 de ori suma jucată la rotirea respectivă.

Există 2 simboluri de tip Scatter. Dolarul poate apărea pe toate cele 5 role, câștigul fiind de 3 (3 simboluri), 20 (4 simboluri), 100 (5 simboluri) valorea mizei. Al doilea simbol Scatter este steaua care apare pe rolele 1, 3 și 5 și plătește de 20 de ori valoarea mizei.

Alături de varianta cu 5 linii de plată mai putem juca Burning Hot și pe 20 de linii, dar și pe 40 de linii.

shining crown

Un joc tradițional, dar totodată nu foarte vechi, Shining Crown a ajuns foarte repede în topul celor mai jucate sloturi. Cu un payout generos, de 96.37%, 5 role și 10 linii de plată a ajuns să fie unul dintre cele mai profitabile jocuri EGT online.

Simbolul Wild este reprezentat de o coroană. Aceasta poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Atunci când apare se va întinde pe întreaga rolă înlocuind toate simboluri cu excepția celor Scatter.

Cea mai bine linie plătită la acest joc este cea de șeptari. O astfel de linie îți aduce de 500 de ori suma jucată la rotirea respectivă.

La fel ca la Burning Hot există 2 simboluri de tip Scatter. Dolarul poate apărea pe toate cele 5 role, câștigul fiind de 5 (3 simboluri), 20 (4 simboluri), 100 (5 simboluri) valorea mizei. Al doilea simbol Scatter este steaua care apare pe rolele 1, 3 și 5 și plătește de 20 de ori valoarea mizei.

2. Jackpot-uri EGT de cel mai înalt nivel

EGT pune la dispoziția jucătorilor jackpot-uri pe 4 nivele. În jocurile EGT la casino online în jackpot se intră aleatoriu, fără să conteze ce simboluri apar la o rotire. Totuși, șansele să se declanșeze jocul jackpot vor fi mai mari dacă și miza va fi mai mare.

În jocul EGT jackpot trebuie să întorci cărți. În momentul în care ai întors 3 cărți de același tip vei câștiga jackpotul afișat pentru simbolul respectiv.

Jackpoturile pentru treflă și romb sunt acordate mai des. În schimb, jackpoturile pentru inimă roșie și inimă neagră se acordă mult mai rar. Din acest motiv au și valori mai mari.

Jocul jakpot poate fi declanșat în oricare slot EGT.

3. EGT gratis pentru începători

Dacă te afli printre jucătorii fără experiență la cazinou sau pur și simplu vrei să joci doar de divertisment EGT îți vine în ajutor cu variante de jocuri free.

La toate păcănelele 77777 de la EGT poți juca în varianta Demo. Astfel poți încerca o gamă destul de largă de jocuri fără riscul de a pierde bani reali. Apoi decizi dacă alegi să treci la nivelul următor, adică să investești bani reali.

4. Jocuri ca la aparate EGT pe mobil

Toate jocurile produse de EGT online pot fi jucate inclusiv de pe telefon sau tabletă. Poți face acest lucru în cele mai bune condiții pe site-ul web optimizat al cazinoului. De asemenea, poți să joci Shining Crown, Burning Hot și alte jocuri 77777 din aplicațiile de cazinouri EGT.

5. Concluzii

EGT fără îndoială este numărul 1 între companiile care produc jocuri de cazino pentru site-urile legale în România. Payout-urile mari, posibilitatea de a câștiga un jackpot, diversitatea jocurilor (avem atât sloturi cu fructe, cât și jocuri cu 77777) reprezintă principalele motive pentru care jocurile cazino de la EGT sunt preferate de români.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here