Table online pe bani

0

Foarte mulți împătimiți ai jocului de table au căutat în ultima perioadă să joace acest joc online. Întrebarea unora dintre aceștia este dacă pot juca pe internet pe bani reali sau este disponibil doar joc de table gratis online?

În acest articol găsești informații despre posibilitățile de a juca în acest moment backgammon online, dar și informații despre viitorul acestui joc în mediul online.

1. Ce este backgammon-ul?

Tablele sau backgammon-ul, cum este denumit oficial, reprezintă un joc de pricepere și de noroc practicat de foarte multă vreme.

Părerile sunt împărțite, unii categorisindu-l drept joc de noroc, alții drept joc de șansă. În realitate acest fenomen are ambele componente prezente, ceea ce-l face atât de popular.

În urmă cu mai mulți ani, acest joc și-a făcut apariția și în oferta mai multor site-uri de cazino.

Au apărut mai întâi mese de table la site-uri precum Bwin, Sportingbet, Dafabet, însă au mai fost și alți operatori care au ales să implementeze în oferta lor software de backgammon.

Erau organizate competiții tip heads-up (table online în doi), din care casa avea întotdeauna de câștigat un procent din mizele puse în joc, ceea ce făcea backgammon-ul profitabil pentru organizatori și distribuitori.

Totodată, zilnic la unii operatori sau de două ori pe săptămână în cazul altor agenții, se organizau turnee freeroll, cu fonduri de premiere destul de substanțiale. Locurile se ocupau destul de repede, în 1-2 minute de la deschiderea înregistrării, iar jocurile erau pline de suspans.

2. Pot juca table online pe bani?

Din motive mai puțin cunoscute, păstrate deocamdată ascunse publicului larg, toți operatorii online licențiați pe teritoriul României care aveau în trecut table în ofertă au renunțat în urmă cu câțiva ani la acest tip de joc.

Între timp unul dintre operatorii licențiați a ales ca pe lângă cazino, pariuri sportive, loto sau sporturi virtuale să includă și jocul table în portofoliu. În acest moment doar pe ACEST SITE se poate juca legal table online pe bani reali în România!

Revenind la renunțarea altor site-uri...au fost inițial speculații privind majorările tarifare sau condițiile contractuale prea grele impuse de către furnizorul de jocuri table, pentru că softul de table nu aparținea operatorului de jocuri de noroc.

Cert este că în prezent poți juca online table pe bani reali în România doar AICI.

3. Joc de table online gratis

Dacă îți place jocul de backgammon și nu vrei să joci pe bani reali ai multe alternative să joci jocul de table online gratis.

Una dintre cele mai populare alternative este jocul de table oferit de platforma Gameroom deținută de Facebook. Aici poți juca împotriva altor jucători reali, iar jocul se mișcă destul de fluid și dinamica zarurilor este una destul de bună.

Un alt site foarte folosit este https://www.247backgammon.org. Aici poți juca backgammon online gratis fără să fie nevoie să deții un cont sau să te înregistrezi. De data aceasta poți juca împotriva calculatorului, iar algoritmul software-ului este foarte avansat, astfel că de pe acest site poți învăța foarte repede cele mai inspirate mutări în anumite scenarii de joc.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
45 din 67 67% +1148.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!