Cele mai bune strategii la masa de Blackjack

0

Blackjack este unul dintre jocurile de cazinou în care șansele de câștig nu depind doar de noroc, ci și de strategii aplici. În general casa își reține un procent de până la 8%, însă respectând anumite reguli poți reduce aceasta marjă la sub 1%. Astfel îți cresți șansele de câștig.

În rândurile de mai jos îți voi prezenta cele mai utilizate 3 strategii care te ajută să învingi “softul” și chiar să realizezi un profit consistent pe termen lung.

Joacă AICI blackjack la cel mai bun cazino online!

Top 3 strategii de câștig la Blackjack

1. Maximizează-ti șansele de câștig după ce primești primele 2 cărți

În funcție de primele 2 cărți primite și de cartea vizibilă a dealer-ului există câteva reguli care te ajută să-ți mărești câștigurile la blackjack pe termen lung.

Regulile sunt următoarele: 

 • Dublează pariul (Double) dacă ai 10 puncte, iar dealerul are maxim 9 sau dacă ai 11 puncte, iar dealerul are 10 sau mai puțin. În peste 70% din situații vei avea un punctaj superior.
 • Folosește opțiunea Împărțire (Split) atunci când ai o pereche de ași sau de șeptari pentru că în acest fel îți vei mări șansele de câștig. Cu 1 sau 11 puncte este clar că ai mai multe opțiuni, în timp ce o mână de 7 îți oferă mai multe posibilități decât un total de 14.
 • Oprește-te (opțiunea Stand) dacă ai 17 puncte indiferent de cartea vizibilă a dealerului sau atunci când ai un total de 15 sau 16 puncte, iar cartea vizibilă a dealerului este 3, 4, 5 sau 6. Și in această situație șansele matematice sunt de partea ta.

2. Limitează la maxim pierderile

Aici vorbim tot de strategii care se aplică în funcție de cărțile pe care le primești inițial și de cartea vizibilă a dealerului. Respectă următoarele reguli: 

 • Nu da Split (Împărțire) atunci când ai o pereche cu valoarea 10 (decari, valeți, dame sau popi) deoarece nu crești șansele de câștig, ba din contră, le scazi. Cu o astfel de pereche ai deja 20 de puncte și ești foarte aproape de cea mai bună mână, 21. Dacă împarți cele două cărți vei plăti din nou miza inițială și în teorie vei avea o mână câștigată și una pierdută.
 • Folosește opțiunea Insurance (Asigurare) atunci când dealerul are cartea vizibilă As. Sunt șanse de 31% ca acesta să realizeze un Blackjack cu a doua carte deoarece 16 din cele 52 de cărți din pachet sunt decari (10, J, Q si K). Dacă se întâmplă acest lucru vei primi înapoi miza jucată plus asigurarea.
 • Renunță la joc folosind opțiunea Abandon atunci când ai o mână slabă de început în comparație cu dealerul. Vei pierde automat jumătate din miză, însă probabilistic șansele să pierzi dacă vei juca mâna sunt mult mai mari.

3. Strategii Blackjack – folosește sistemul Martingale

 • Martingale este fără îndoială cel mai cunoscut sistem folosit la jocurile de noroc, nu doar la Blackjack ci și la ruletă sau pariuri sportive; 
 • se bazează pe o strategie simplă: începi cu o anumită miză, pe care o dublezi de fiecare dată când ai pierdut o mână;
 • o regulă nescrisă spune că trebuie sa te asiguri că bugetul îți permite să dublezi până la de 9 ori miza inițială.
 • un calcul simplu îți arată că ai nevoie de minim 511 unități pentru a folosi acest sistem de joc (1+2+4+8+16+32+64+128+256 = 511);
 • de fiecare dată când ai câștigat vei avea în cont un plus de o unitate față de momentul în care ai aplicat această strategie;
 • avantajul este că la Blackjack sunt șanse foarte mici să pierzi 7, 8 sau 9 mâini consecutive, comparativ cu jocul de Ruletă.

Joacă AICI blackjack online la cazinoul preferat de români!

Spre deosebire de alte jocuri de cazino, precum Ruletă sau Video Poker, la Blackjack rezultatul jocului depinde foarte mult de strategiile utilizate.

O recomandare extrem de importantă de care trebuie sa ții cont: atunci cânt te așezi la masa de joc să fii calm, odihnit și să nu te afli sub influența băuturilor alcoolice! Respectă tot ce am scris mai sus și-n acest fel te vei putea distra, acumulând în același timp câștiguri consistente!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here