Care este cea mai buna metoda sa castigi la pariuri sportive?

1861

Cineva ma intreba pe pagina de Facebook care este cea mai buna metoda de a castiga la pariuri. M-am gandit ca poate mai sunt si altii interesati de acest subiect si am decis sa fac un articol pe aceasta tema.

Cea mai buna metoda sa castigi la pariuri sportive depinde de la parior la parior, de la buget la buget si de la target la target.

Esti un parior care joaca sume mici pe bilet?

Ma adresez in primul rand marii mase a pariorilor din Romania, cei care joaca sume mici pe bilet, maxim 20 RON sa zicem. Vei castiga la pariuri, pe termen lung, daca iti fixezi obiective realiste pe termen scurt. Daca tu joci 10 bilete cu cate 5 RON in weekend si pe fiecare bilet ai castig de peste 5.000 RON sansele sa faci profit pe termen lung sunt mici, foarte mici. Vei castiga un bilet, daca-l vei castiga, la un moment dat si din acel bilet vei acoperi mare parte din pierderile anterioare.

In cazul in care esti un parior care joaca mize mici ia-o pas cu pas si vei avea doar de castigat. Lasa “pomelnicele” de 20 de meciuri si joaca bilete realiste. In cazul unor mize de 2-5-10 RON un bilet realist este in opinia mea un bilet cu 4-6 pronosticuri la cote acceptabile (1.50 – 2.20). Sa joci 2 RON si sa castigi 20-30 RON nu suna prea bine, stiu asta. Dar in timp vei evolua si daca vei castiga constant din 2 RON 20 in urmatoarele 2-3 luni vei putea apoi sa cresti mizele si implicit si castigurile vor fi mai mari.

Vrei sa ai mai multi bani pentru pariuri? Da CLICK AICI depune 50 RON si vei juca cu 100 RON!

Apoi un aspect important pentru cei care joaca mize mici este stabilirea anumitor limite de bilete pe zi / pe saptamana. Ai disponibil pentru pariuri 50 RON saptamana aceasta? Nu juca 25 de bilete cu 2 RON fiecare. Vei avea multe pronosticuri pe bilet, vei fi tentat sa iei multe meciuri pe bilet si implicit vei avea sanse mai mici de castig. Joaca in loc de 25 de bilete cu 2 RON, 5 bilete cu 10 RON. Stabileste-ti un numar de bilete pe care sa-l joci intr-o saptamana. In opinia mea 10 sunt mai mult decat suficiente. Ai buget 50 RON pentru pariuri saptamana asta joaca 5 RON pe fiecare bilet; ai buget 100 RON atunci joaca 10 RON pe bilet.

Un alt aspect important este cel psihic, in mod special pentru cei care joaca sume mici. De ce? Pentru ca jucand sume mici pe bilete fanteziste si pierzand constant psihicul tau va da rateuri (din punct de vedere al pariorului ma refer). Ok, nu ca unuia care si-a pierdut 50% din salariu pe un bilet (acela are clar o alta problema), dar deja in momentul in care joci un bilet te vei gandi “oricum nu-l castig, si cu 5 lei si fara ei tot aia e”. Daca ai o perioada mai slaba, sa zicem 1-2 saptamani fara nici macar un bilet castigat, joaca un bilet pentru moral. Ce inseamna asta? Joaca 5-10 RON pe un bilet care sa-ti aduca un castig mic (40-50 RON) si joaca tot asa o perioada pana prinzi un astfel de bilet. Iti va da alt moral faptul ca ai castigat un bilet, ca ai fost sa ridici banii din agentie (daca joci offline), chiar daca suma de bani nu va fi una care sa conteze prea mult.

Un lucru care l-am observat la foarte multi pariori, cel putin dintre cei care activeaza pe grupurile de Facebook. Acestia iau bilete gata facute de alti pariori. O mare porcarie! Ok, daca in timp pariorul respectiv a aratat ca are cunostinte si este bun ar putea fi o varianta, dar altfel nu! Am mai vazut pariori care cer bilete de la alti pariori. O si mai mare porcarie! Cum poti lua un bilet propus de cineva pe care nu-l cunosti, nu ai idee cat este de bun. Poate respectivul este total pe langa cu pariurile. Ok, poate vei spune ca nu pierzi decat 2-3 RON. Da, dar la 10 astfel de bilete luate intr-o luna ai pierdut 20-30 RON cu care puteai face ceva util!

Esti un parior care joaca sume mari pe bilet?

La sume mari ma refer la mize de peste 100 RON, deoarece pentru multi care citesc acest articol o miza de peste 100 RON este o suma mare. Primul sfat pe care l-as avea pentru tine, care este de altfel valabil si pentru cei care joaca sume mici, dar la tine conteaza mai mult, este sa joci doar la casele de pariuri online. De ce? Pentru ca vei castiga cu adevarat! Si cand spun asta ma refer la faptul ca daca online joci cota 2 cu 100 RON vei avea in cont 200 RON daca pariul va fi castigat! Vei plati impozit doar atunci cand retragi banii din cont. Pe cand la agentiile stradale daca joci tot 100 RON pe cota 2 si biletul va fi castigat vei lua in mana circa 188 RON. Inseamna pierdere de 12 RON. Diferenta dintre un parior care castiga offline 8 bilete de cota 2 jucate cu 100 RON si un parior care castiga online tot 8 bilete cu cota 2 jucate cu 100 RON este de aproximativ un bilet. Practic la fiecare 8 bilete castigate tu faci cadou agentiei un bilet! E prea mult si pe termen lung nu vei putea face profit.

Vrei un pariu de 300 RON fara risc? Da CLICK AICI pentru a-l obtine!

In alta ordine de idei, daca esti un parior care joaca sume mari ar trebui sa te axezi pe bilete cu cote cat mai realiste. De preferat ar fi pariuri single sau duble, dar in cazuri speciale merg si pariuri cu 3 sau maxim 4 pronosticuri. Tu, fata de cel care joaca 2-5-10 RON pe bilet, ai avantajul ca daca joci 100 RON pe cota 3 iei 300 RON, bani cu care poti face ceva. De cealalta parte cine joaca 5 RON pe bilet si ia 15 RON va fi foarte tentat sa investeasca acei bani in alte bilete si sa piarda.

Nu in ultimul rand, daca joci sume mai mari pe bilet analizeaza cu adevarat ce joci. Sa te uiti pe un site precum flashscore.ro nu inseamna sa analizezi un meci. Cauta informatii, documenteaza-te! Acest lucru este valabil si pentru cei care joaca sume mai mici, doar ca ei jucand mai multe meciuri pe bilet vor gasi mai greu informatii.

Concluzia

Ca principala concluzie atunci cand vorbim de cel mai bun mod de a castiga la pariuri este aceea ca ar trebui sa joci bilete cat mai realiste. Cu cat ai mai multe meciuri pe bilet, cu atat vei avea sanse mici de castig. Sa iei in 40 din 60 de zile cate 20 RON jucand mize de 5 RON este cam acelasi lucru cu a castiga o data un bilet de 500 RON jucand doar mize de 5 RON (bilete cu cota 100).

Fa niste calcule! Cat ai castigat in ultimele 2 luni la pariuri? Cate bilete ai pierdut pe 1-2 meciuri? Poate aici este secretul, in loc sa joci multe meciuri pe bilet sa selectezi din acelea mai putine pentru un castig mai mic, dar teoretic mai sigur!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here