Despre pariurile live

540

Pariurile live sunt acele pariuri plasate pe un eveniment in desfasurare. Din momentul in care s-a fluierat startul unui meci sau s-a jucat prima minge la un meci de tenis sau a inceput un anumit concurs (chiar si non-sportiv) vorbim despre pariuri live. Acestea le mai gasiti denumite si ca “live betting” sau “in-play betting”.

pariuri live

Pariurile live se joaca in timp real, atunci cand se desfasoara un eveniment, dar chiar si asa ele nu sunt procesate instant. Dureaza, in general, 5 secunde pana ce un pariu live este acceptat. Daca in acest timp nu se intampla nimic notabil in evenimentul pe care pariem atunci pariul va fi acceptat, iar daca nu fie va fi blocat, fie cotele sau limitele vor fi modificate.

Ce trebuie sa stim despre pariurile live este in primul rand ca nu sunt pentru oricine. Ca sa pariezi live cu succes trebuie sa ai fler, sa stii cand sa plasezi pariul; o secunda de intarziere si pariul tau este blocat si astfel nu mai poti profita de un pariu care ti se parea foarte bun.

O recomandarea data de toti pariorii profesionisti celor care vor sa parieze live este aceea de a paria doar pe evenimente sportive care sunt vizionate. Da, casele de pariuri online au anumite statistici la meciurile din consola live, dar acelea au caracter pur informativ si o eroare a agentiei poate duce la pierderi considerabile. Urmarind meciul live eviti din start astfel de erori si, mai important, vezi ce se intampla in meci si nu pariezi dupa cota. Cei care pariaza live fara sa urmareasca meciul video risca sa parieze dupa acele statistici, care pot fi eronate, dar si dupa cote, care pot fi inselatoare.

Ca sa pariezi live cu succes iti trebuie nervi de otel. Acesta cred chiar ca este principala calitate care trebuie s-o aiba cel care pariaza live. Ok, analiza meciului in timp real poate da gres, se pot intampla lucruri neanticipabile la momentul plasarii pariului, dar pe termen lung un parior bun va razbi chiar si cu aceste impedimente. Insa daca n-ai nervi tari degeaba! Cunosc multe persoane care nu joaca online tocmai datorita acestor pariuri live. Ei inteleg ca online este mult mai avantajos sa pariezi, dar spun ca nu se pot controla si pariaza live haotic. Ori acest lucru te poate imbogati in cateva ore si te poate falimenta in cateva minute. Stiu persoane care dupa ce au prins pe durata unei zile chiar si 10-15 pariuri live consecutive au terminat ziua pe minus deoarece nu stiau cand sa se opreasca. La fel, stiu persoane care dupa 2-3 pariuri live pierdute jucau toti banii avuti in cont pe un pariu pe care “n-am cum sa-l mai pierd”. Inevitabilul insa se intampla! Daca nu-ti poti controla trairile chiar n-are rost sa te apuci de pariuri live.

Important in pariurile live este sa-ti stabilesti niste limite minime si maxime pe zi sau, daca pariezi mai putin, pe saptamana. Ai castigat de x ori (un numar realizabil) banca avuta la startul zilei, pauza pana ziua urmatoare, acelasi lucru fiind valabil si daca-ti stabilesti o limita de castig saptamanala. Ti-ai propus sa faci din pariuri live 500 RON in aceasta saptamana; pai daca i-ai facut adio pariuri live pana saptamana viitoare. La fel si cu pierderile. Ti-ai stabilit sa pierzi suma maxima x pe durata unei zile, daca ai pierdut-o pauza pana ziua urmatoare, chiar daca vezi tu cel mai bun bet posibil dupa aceea. Din nou, daca nu poti face aceste lucruri si nu te poti tine de ele n-are rost sa te complici cu pariurile live.

Un alt aspect important atunci cand pariezi live este sa sti pe ce anume pariezi. Sunt case de pariuri online care ofera posibilitatea de a paria pe ce se intampla in meci dupa ce plasezi pariul. Daca nu sti ca acesta este pariul vei fi indus in eroare, de exemplu, de o posibila cota de 2 avuta de victoria gazdelor la scorul de 2:0. Daca ai plasat un pariu gresit singura sansa care o mai ai, la unele agentii, este sa dai cash out imediat, dar si asa vei pierde ceva bani. Bine, mai ai si sansa sa castigi pariul, dar daca gresesti constant nu vei avea aceasta sansa de fiecare data.

Celor care urmaresc multe meciuri de fotbal la TV sau pe internet le recomand sa-si deschida cont la o casa de pariuri online – recomandarea mea este aceasta casa de pariuri online – si sa depuna in cont o suma de bani pentru a paria live pe astfel de meciuri. Daca tot urmaresti un meci si vezi un pronostic bun de jucat ar fi pacat sa nu profiti de el. Poate nu este cel mai profesionist sfat dar eu numai asa pariez live. Atunci cand stau in pat si ma uit la un meci si observ anumite lucruri care pot duce la un pariu bun pariez, altfel n-o fac doar de dragul de a avea un pariu live. Recunosc, nu sunt un jucator de pariuri live si poate ca de aceea ajung sa plasez maxim 5-6 pariuri live pe saptamana. Altii joaca atatea pariuri in cateva minute, aplicand diverse strategii. Tocmai pentru ca mi se intampla sa am momente de exuberanta ma feresc sa joc la pariuri live dupa anumite strategii. As paria foarte probabil pe ceva ce nu urmaresc si acest lucru mi-ar dauna bancii avuta pentru pariuri.

La fel de adevarat este ca stiu persoane care fac bani constant din pariurile live aplicand strategii. Poate intr-un alt articol o sa detaliez si cateva strategii pentru pariuri live, care pot fi de succes pentru pariorii cu nervi tari si cu capacitatea de a anticipa corect cum decurge o partida. Pentru moment cred ca am spus suficiente lucruri, sper ca si utile macar pentru cei care de abia acum descopera pariurile live.

In final as mai avea 2 recomandari pentru tine. Prima este sa nu jucati live offline deoarece iti vei consuma nervii de pomana (poate sti cum este sa te duci sa bagi rapid un bilet ca-ti incep meciurile de pe bilet in 5 minute si ai in fata ta o persoana care joaca 10 de bilete cu cate 20 de pronosticuri fiecare). Daca la pariuri pre-meci acest lucru nu-ti influenteaza chiar asa de mult un bilet cu 2-3-4 meciuri, gandeste-te cum ar fi sa vrei sa bagi un bilet live offline in minutul 30 al meciurilor si pana pui biletul mai trec 4-5 minute. Se schimba cote, se pot marca goluri, in mod cert nervi consumati. A doua recomandare pentru cei care vor sa parieze live este sa-si stabileasca clar cati bani sunt dispusi sa piarda si doar pe aceia sa-i joace. Tentatia este mare, daca ai bani pe card pentru alte lucruri si pierzi vreo 4-5 meciuri live la rand care-ti duc banca la 0 vei fi tentat sa intri in banii de pe card, destinati altui lucru, si sa-ti alimentezi contul. Sfatul meu intr-un astfel de moment este pur si simplu sa inchizi pagina agentiei de pariuri, poate chiar si pc-ul pentru 5-10 minute, pana ce-ti mai trece adrenalina, altfel vei lua decizii care pot crea complicatii mult mai mari decat simplul fapt ca ai pierdut la pariuri (stiu persoane care si-au bagat la pariuri, in special live, chiar si banii destinati platii utilitatilor si in ziua urmatoare cand trebuia sa faca platile se imprumutau si iar pariau si iar se imprumutau si situatia devenea problematica pentru ele).

La momentul actual recomandarea mea daca doresti sa te apuci pentru prima data sa pariezi live online este casa de pariuri online Betano (deschide cont acum). La ea primesti un bonus la prima depunere de pana 500 RON. Astfel depui 500 RON si vei avea 1.000 RON pentru pariuri. Bonusul pe care-l primesti poate fi o sursa buna de bani pentru a invata cum sa sa abordezi pariurile live si sa vezi da acestea sunt potrivite pentru tine.

CLICK AICI pentru a paria live – te asteapta un super bonus!

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here