Importanta verificarii contului la casele de pariuri

335

Verificarea contului la casele de pariuri pe internet este unul din motive care de-a lungul timpului a impiedicat unii pariori sa joace online. Acestia considera ca este riscant sa-si dea datele pe internet. Daca te afli si tu intr-o astfel de postura in acest articol iti voi arata ca daca stii sa te protejezi acest risc nu exista.

Casele de pariuri online nu fac verificarea contului de capul lor, pentru ca vor ele sa puna bete-n roate jucatorilor. Ele raspund in fata anumitor organizatii. In Romania de exemplu verificarea contului a devenit o procedura obligatorie de cand cu licentierea, dar si inainte, cand nu era la noi aceasta lege tot se facea verificarea contului deoarece agentiile trebuiau sa se asigure ca nu se spala bani prin conturile pe care clientii le au la ele. O agentie de pariuri risca sa piarda licenta de operare in Romania daca nu face verificarea conturilor in termenul specificat in lege si niciuna nu-si doreste acest lucru.

Trimiterea actelor catre casele de pariuri este un proces foarte sigur daca tii cont de un singur aspect foarte important. Atunci cand incarci documentele pe site-ul unei case de pariuri asigura-te ca acela chiar este site-ul agentiei in cauza. Cum faci acest lucru? Foarte simplu. Atunci cand ai de gand sa verifici contul intri in el accesand direct in browser link-ul agentiei, nu intra dupa ce dai click pe diverse linkuri primite pe e-mail.

Specific acest lucru deoarece cel putin eu am primit de-a lungul anilor foarte multe e-mailuri in care eram anuntat ca am castigat milioane de dolari pe site-uri de care n-am auzit. Mi se cerea sa accesez un link si dupa ce accesam acel link eram indemnat sa trimit o copie dupa un act (buletin, card de credit). Era 1000% spam si datele mele erau compromise. Daca procedezi asa cum ti-am explicat mai sus nu vei avea nici o problema in privinta securitatii datelor.

Actele care sunt solicitate de casele de pariuri online sunt urmatoarele:

  • copie scanata dupa cartea de identitate / pasaport / permis de conducere
  • copie dupa o factura pe numele tau pentru verificarea adresei
  • in unele cazuri, copie scanata dupa cardul de credit – acest lucru se intampla in mod special la conturile pe care agentia le considera dubioase. Daca vei acoperi ultimele 4 cifre de pe fata cardului si codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului nu exista niciun risc sa ramai fara bani in contul bancar

O problema pe care ar putea s-o intampine unele persoane este aceea ca n-au facturi de utilitati pe numele lor. In acest caz cea mai simpla solutie este sa mergi la banca unde ai cont si sa soliciti un extras de cont detaliat. Pe un astfel de extras apare inclusiv adresa de domiciliu, deci este un document suficient pentru a verifica contul de pariuri.

In final as vrea sa inchei cu un sfat. Dupa ce alegi una dintre casele de pariuri online, deschizi cont la ea si depui o suma de bani intereseaza-te cum se face verificarea contului (pe unele site-uri exista o astfel de sectiune, pe altele le poti trimite mail in care sa-i intrebi despre verificare). Astfel vei verifica contul mai rapid si nu va mai fi nevoie sa astepti procedura de verificare in momentul in care vei solicita prima retragere.

Vezi aici care este casa de pariuri la care iti recomand sa pariezi!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here