Unde sa pariez online?

777

Unde sa pariez online? – Alegerea casei de pariuri este un aspect extrem de important atunci cand va apucati sa pariati online. De aceea imediat dupa ce va intrebati “Cum pariez online?”  ar trebui sa urmeze “Unde sa pariez online?”.

Fiecare parior are experienta diferita cu agentiile de pariuri pe internet, de aceea indicat este ca inainte sa alegeti agentia unde sa pariati online sa va interesati de cat mai multe aspecte legate de aceasta agentie. In acest articol va vom spune cam ce ar trebui sa urmariti atunci cand alegeti unde sa pariati online.

In primul rand trebuie sa va stabiliti din start ce anume urmariti. Bine, in general veti urmari toate punctele de mai jos, dar sunt cazuri cand veti pune accent doar unul din aceste puncte. Asadar trebuie sa stabilit care din aspectele de mai jos va intereseaza:

  • cote mari – asta cu siguranta vor cauta toti pariorii; in articolul Top case de pariuri cu cele mai mari cote ti-am prezentat agentiile la care vei gasi cele mai bune cote.
  • oferta diversificata de pariuri si cu multe tipuri de pronosticuri – poate conta sau nu in alegerea agentiei. Daca pariati in general pronosticurile de baza si sporturile importante atunci acest punct nu este important pentru voi. In schimb daca pariati sa spunem pe curse de masini, box, badminton, ca si sporturi, sau pariuri pe intervalul de timp in care se va marca un gol la fotbal sau pe desfasurarea unui set la tenis atunci devine foarte important sa va alegeti casa de pariuri care va satisface aceste cereri
    – daca pariati constant pe meciuri de tenis trebuie ca inainte sa alegeti o agentie la care sa depuneti sa cititi regulamentul acesteia pentru a observa cum valideaza pariurile atunci cand un jucator se retrage inainte sau in timpul meciului. Sunt case de pariuri care dau castigator celalalt jucator daca unul dintre tenismeni se retrage, apoi sunt case de pariuri care dau cota 1 la toate pronosticurile pariate pe un meci chiar daca anumite pronosticuri au fost decise (de exemplu la anumite agentii daca jucati peste x.5 game-uri si pronosticul este castigat si un jucator se retrage primiti cota 1, dar sunt si case care in aceasa situatie ar da pariul pierdut). Cel mai bine ar fi sa citesti articolul scris special pe aceasta tema Cum se valideaza pariurile pe tenis la casele de pariuri pentru meciurile in care un jucator se retrage
  • daca sunteti un parior care prefera pariurile live atunci trebuie sa verificati care agentie care o oferta de pariuri live bogata, care sa transmita si multe meciuri video. Puteti face o comparatie la o ora de varf sa vedeti diferenta. Sunt agentii care au constant zeci de meciuri in oferta si altele care au doar cateva meciuri si cu greu gasiti evenimente pe care sa pariati live. Recomand pe aceasta tema articolul: Pariuri live – top case de pariuri
  • seriozitatea casei de pariuri conteaza si ea atunci cand alegeti unde sa pariati online. Legat de acest aspect sa spunem totusi ca toate agentiile sunt corecte cu voi, atata timp cat si voi sunteti corecti si nu va deschideti conturi multiple sau conturi cu date eronate.
  • depunerea minima / retragerea minima – sunt pariori care nu-si permita sa depuna foarte mult si prefera agentiile care sa aiba o limita mica pentru depunerea minima. Acelasi lucru este valabil si la retrageri. Trebuie urmarit ca agentia de pariuri sa n-aiba o limita minima a retragerilor de sute de lei.
  • bonusuri si promotii – ar trebui sa conteze si ele in alegerea unei case de pariuri. Spre exemplu daca sunteti o persoana care prefera sa parieze mult pe bilete cu multe pronosticuri puteti alege o agentie care ofera bonusuri pentru pariuri multiple. Daca pariati mult pe meciuri din NBA puteti cauta o agentie care sa aiba promotii pentru aceasta competitie etc. Pentru a vedea ce bonusuri ofera in prezent casele de pariuri online recomandate citeste articolul Bonusuri la case de pariuri licentiate
  • optiunea de a paria de pe mobil – daca sunteti o persoana care nu stati foarte mult in preajma unui pc este indicat sa cautati o agentie de pariuri care sa aiba o platforma mobile practica, la care sa dureze putin parierea unui bilet. Sunt agentii de pariuri care au aplicatii pentru mobil care ajuta foarte mult pariorii care stau mult pe drumuri sau au un job care nu le permite sa stea la birou, dar sunt si agentii la care interfata mobila este greoaie si ati pierde destul timp cu crearea unui bilet de pe telefon.

Punand cap la cap tot ce am scris mai sus noi am ajuns la concluzia ca aceasta agentie de pariuri online este locul ideal unde sa pariezi online. Poate te intrebi de ce spun asta, asa ca sa am sa-ti spun pe scurt ce a contat in alegerea noastra. La ea joaca peste 75% din pariorii romani, deci este o agentie serioasa, care-si respecta clientii, altfel n-ar fi jucat atatea persoane la ea. Are cea mai bogata oferta de pariuri atat pre-meci, cat si live. In oferta sunt sporturi diverse, chiar si cele mai putin pariabile, dar si tipuri de pariuri diversificate, pentru toate gusturile. Pagina de pariuri live este una care se incarca foarte bine si in plus permite urmarirea live video a unui numar mare de evenimente.

Pariaza AICI la casa de pariuri online recomandata de biletu-zilei.com!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here