Baumbet bonus 500 RON

casa-de-pariuri-baumbet

 L1170663W000707

 • Poți depune fără card
 • Depunere minimă: 50 RON
 • Miza minimă: 1 RON

Încasează bonus 500 RON la prima depunere

bonus
mobil
pariuri live
cash out
casino

Baumbet este una dintre casele de pariuri legale din România. Ea a primit din partea ONJN Licența nr L1170663W000707. Această licență este valabilă până în anul 2027.

Dacă vrei să joci și tu pariuri pe internet la Baumbet îți recomand să citești cu atenție următorul articol. Vei afla toate informațiile de care ai nevoie, începând cu bonusul și încheind cu câteva întrebări frecvente despre Baumbet.

1. Bonus Baumbet pentru clienții noi

bonus baumbet 500 lei

În cazul în care încă nu ai cont la Baumbet online vei putea beneficia de un bonus la prima depunere, bonus care poate ajunge până la 500 RON.

Pentru a primi bonusul urmează pașii:

 1. Deschide cont la casa de pariuri Baumbet
 2. În pagina PROMOȚII de pe site-ul casei de pariuri dă click pe AFLĂ MAI MULT în căsuța corespunzătoare promoției 100% BONUS DE BUN VENIT (vezi imaginea de mai sus).
 3. În pagina care se va încărca dă click pe IA BONUSUL ACUM! 
 4. Efectuează prima depunere în valoare de cel puțin 50 RON (ATENȚIE! NU depune prin Skrill, Paysafecard sau Neteller).

Ia AICI un bonus mai bun!

Imediat după depunere în soldul bonusului vei primi încă o dată valoarea depozitului, până la maximum 500 RON.

Pentru a transforma bonusul în bani reali va trebui să-l rulezi de 12 ori pe bilete single cu cota minimă 1.90 sau pe bilete multiple care să conțin doar pronosticuri cu cote mai mari de 1.50.

Să ai în vedere faptul că bonusul va trebui rulat în maxim 15 zile de la data creditării. Prin urmare dacă dorești să depui 500 RON și să pariezi cu 1.000 RON va trebui să plasezi bilete eligibile în valoare de 12.000 RON, bilete care să fie decise în cel mult 15 zile de când a fost creditat bonusul.

2. Cum deschizi cont la Baumbet

baum formular înregistrare

Procedura de înregistrare este foarte simplă. Intră pe site-ul Baumbet și în pagina care se va deschide dă click în partea dreaptă sus pe CONT NOU sau în centrul paginii pe butonul pe scrie mare JOACĂ ACUM!

Se va încărca un formular de înregistrare împărțit în 3 secțiuni. El arată precum în imaginea de mai sus. În respectivul formular completează corect toate datele solicitate. În final dă click pe butonul ÎNREGISTRAȚI-VĂ și contul online la va fi creat.

3. Cum verifici contul 

Verificarea contului se poate face în 2 moduri:

 1. intri în pagina Contul Meu și accesezi secțiunea Verificare Cont (KYC) și încarci acolo documentele.
 2. le trimiți într-un e-mail la adresa [email protected]

Verificarea identității trebuie făcută în maxim 30 de zile de la data înregistrării. Ea va dura până la 24 de ore lucrătoare de la momentul în care ai expediat documentele.

Documentele pe care trebuie să le trimiți sunt următoarele: 

 • dovada identității: carte de identitate sau pașaport sau permis de conducere. 
 • dovada adresei: extras de cont bancar sau factură de utilități (apă sau electricitate). 
 • dovada metodei de plată: dacă depui cu cardul trebuie să faci o fotografie față / verso a cardului (doar primele 6 și ultimele 4 cifre ale numărului cardului să fie vizibile, acoperă și codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului), iar dacă depui printr-un portofel electronic trebuie să faci un print screen cu datele contului portofelului electronic și un print screen în care să se vadă tranzacția către Baum online.

4. Metode de depunere și retragere

Indiferent că vorbim de alimentarea contului sau de retragerea banilor va trebui să intri în Contul Meu, să selectezi metoda de plată, să completezi datele solicitate și să confirmi tranzacția.

4.1 Metode de depunere

baum metode de depunere

După cum se poate observa și în imaginea de mai sus sunt 7 moduri în care poți alimenta contul de pariuri online de la Baum. Indiferent de metoda de plată aleasă vei putea depune minim 50 RON. Excepție face transferul bancar, lipsit de sumă minimă, dar care va dura 24 de ore lucrătoare.

4.2 Metode de retragere

Majoritatea metodelor de depunere sunt disponibile și pentru retragere. Excepție face retragerea pe Paysafecard. Dacă ai ales să depui cu un astfel de card preplătit retragerea o vei putea efectua prin transfer bancar.

Retragerea minimă este de 100 RON, indiferent de metoda de plată aleasă, după cum se poate observa și în imaginea de mai jos. Iar durata de procesare a unei retrageri de bani este de până la 48 de ore, timp la care se adaugă și cel de efectuare a tranzacției.

Nu se percepe vreun comision suplimentar la retragere. Singura taxă oprită va fi impozitul pentru jocuri de noroc online. Acesta este de 1% din suma retrasă, pentru sume ce nu depășesc 66.750 RON. 

baum metode de retragere

5. Cum plasezi primul pariu la Baumbet

Vrei să joci primul bilet la online? Este foarte simplu s-o faci. În partea stângă a paginii web selectează sportul și competiția pe care vrei să pariezi. Poți, de asemenea, să scrii direct numele echipei / jucătorului / campionatului în căsuța de căutare din aceeași parte stângă a paginii.

După aceea îți vor fi afișate în centrul paginii evenimentele disponibile în competiția selectată sau cele în care este implicată echipa pe care ai scris-o în căsuța de căutare.

Dacă vrei să pariezi pe una dintre opțiunile de afișare pariate dă pur și simplu click pe ea. În cazul în care vrei să vezi oferta întreagă pentru competiția respectivă pentru un anumit tip de pariu (altul decât cel afișat) ai posibilitatea să-l schimbi pe cel actual (dai click acolo unde scrie în imaginea de mai jos Câștigător sau unde scrie Câștigător set ori Total game-uri).

baum primul pariu

După ce ai selectat un pronostic acesta va apărea pe un fond diferit și se va încărca și pe biletul de pariuri din partea dreaptă. Tot ce mai ai de făcut acum este să scrii miza și să dai click pe PLASAȚI PARIU. Dacă vrei să mai adaugi mai multe pronosticuri o poți face așa cum ți-am explicat mai sus și, în final, plasezi biletul.

baum bilet pariuri

6. Baum pe mobil și tabletă

Nu avem o aplicație pentru mobil și tabletă. Până la acest punct al recenziei lipsa unei aplicații consider că este primul minus avut de Baumbet comparativ cu alte case pariuri online. Din informațiile avute în curând va fi disponibilă și o aplicație.

Până atunci poți paria fără probleme direct din varianta pentru mobil. Site-ul este optimizat pentru aceste dispozitive, astfel că vei putea paria în cele mai bune condiții.

7. Oferta de pariuri

Încă de când accesăm pagina de pariuri Baumbet observăm că avem foarte multe sporturi disponibile pentru pariuri. Vrei să mizezi pe sărituri cu schiurile? Sau poate vrei s-o faci pe polo pe apă sau pe floorball. O vei putea face la Baumbet online.

Bineînțeles nu pot lipsi sporturi precum rugby, ciclism, snooker sau box. Iar despre cele mai populare nici nu mai poate exista discuție.

Intrăm puțin mai în amănunt atunci când vine vorba de oferta pe fiecare sport. Atunci când am scris acest articol erau disponibile peste 999 de evenimente din fotbal, 200 din tenis și 247 din baschet, ca să mă refer doar la cele mai populare 3 sporturi. Comparativ la Netbet aveam 932 de evenimente din fotbal, 173 din tenis și 164 din baschet. Am ales comparația cu Netbet deoarece și ea ne oferă numărul de evenimente pentru fiecare sport și astfel puteam face mai bine comparația.

Din comparația de mai sus se poate observa că oferta Baumbet de pariuri pentru cele mai populare sporturi este mai mare decât la Netbet, una dintre cele mai bune agenții de pariuri din online-ul românesc.

Nici din punct de vedere al ofertei pentru evenimente fotbalistice nu ne putem plânge. La meciurile din competiții de top nu lipsesc pariuri pe cornere, pe cartonașe sau pe jucători. Sunt disponibile inclusiv combinații șansă dublă & total goluri.

Legat de oferta pe fotbal mi-a atras atenția o combinație interesantă: scor corect prima repriză și total goluri la final. Putem, de exemplu, să pariem pe 2:0 scor la pauză și 4+ goluri la final.

8. Streaming și pariuri live

Casa de pariuri Baumbet nu transmite evenimente live video. Dar, la fel ca la aplicația pentru mobil sunt semnale că în viitorul nu foarte îndepărtat și acest lucru va fi îmbunătățit.

Oferta de pariuri live per sporturi este foarte bună. Atunci când am scris această recenzie se putea paria pe lângă sporturile cele mai populare și pe fotbal în sală, cricket sau snooker. Erau 9 sporturi disponibile pentru pariuri live, la fel ca la Betano.

Numărul de evenimente fotbalistice live atunci când am scris acest review era de 31, puțin mai mic decât la Betano. Totuși nu pot să nu evidențiez faptul că existau evenimente disponibile pentru pariuri live inclusiv din Camerun, a doua ligă din Qatar, Etiopia sau Iordania.

9. Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusul pentru prima depunere la Baumbet ai și alte bonusuri foarte atractive. Le voi prezenta în continuare, cu precizarea că înainte de a beneficia de una dintre ele îți recomand să intri pe pagina Promoții de pe site-ul Baumbet pentru a vedea dacă mai este valabilă.

9.1  Mega cote

baum mega cote

La evenimente din ligile de top poți beneficia de mega cote. Verifică oferta pentru a vedea care sunt mega cotele de astăzi.

Ține cont că miza maximă care poate fi plasată pe o astfel de cotă mărită este de 100 RON.

9.2 Baumbet bonusul dublu - 15 pronosticuri (cote 1.15+)

baumbet bonus dublu

La Baumbet ai de departe cea mai bună ofertă dacă îți place să joci mai multe pronosticuri pe biletul zilei. Dacă la alți operatori primești bonusul dublu la minim 20 de pronosticuri și cote de cel puțin 1.20 sau 1.25, la Baumbet ai bonusul dublu pentru 15 pronosticuri cu cote de 1.15. 

Valoarea exactă a bonusului în funcție de numărul de evenimente de pe bilet o poți vedea în imaginea de mai sus.

NU trebuie să ai pe bilete pariuri pe fotbal pe următoarele piețe: cartonașe, cornere, handicapuri asiatice, draw no bet și pariuri pe baschet pe totalul jucătorilor.

Ce aș mai vrea să-ți spun este că poți obține până la 20.000 RON câștig suplimentar în decurs de 24 de ore.

9.3 Nu pierzi pe un meci

baum nu pierzi pe un meci

La Baumbet online ești acoperit dacă biletul tău a fost pierdut din cauza unui singur meci, în anumite condiții:

 • să conțină doar evenimente din Champions League, Europa League, România Liga 1, Anglia Premier League, Germania Bundesliga, Italia Seria A, Spania LaLiga și/sau Franța Ligue 1.
 • toate evenimentele trebuie plasate pre-meci.
 • miza trebuie să fie de cel puțin 20 RON și maxim 300 RON.
 • biletul trebuie să conțină EXACT 4 pronosticuri.
 • fiecare pronostic trebuie să aibă cota minimnă 1.65.

Agenția îți va rambursa miza sub formă de bonus în următoarea zi după validarea biletului. Ține cont că într-o zi poți beneficia de o singură rambursare. Returnarea se face sub formă de bani bonus. Înainte ca acesta să fie transformat în bani reali va trebui rulat de 6 ori pe bilete cu cota totală minim 1.90 (la biletele multiple fiecare pronostic trebuie să aibă cota minimă 1.50).

9.4 Miza înapoi la 0-0

baum miza înapoi

Pariază la Baumbet pe următoarele piețe: pauză / final, scor corect sau primul marcator. Dacă ai ghinion și pierzi, dar meciul se închei 0-0 vei primi miza înapoi. Oferta este valabilă pentru evenimente din Champions League (fotbal), Europa League, România Liga 1, Anglia Premire League, Germania Bundesliga, Italia Serie A, Spania La Liga și / sau Franța Ligue 1. 

Pentru a fi eligibil la promoție biletul trebuie să aibă o miză cuprinsă între 50 și 300 RON. Returnarea se va face sub formă de bonus, care va trebui rulat de 6 ori pe bilete cu cote totale minime de 1.80 (cota minimă 1.50 per pronostic la bilete multiple) pentru a fi transformat în bani reali.

10. Asistență clienți

Orice problemă sau nelămurire ai avea, legată de Baumbet, bineînțeles, vei putea găsi ajutor. Metodele prin care vei primi acest ajutor sunt mai multe, astfel:

 1. pe live chat pe site-ul agenției, zilnic între orele 9:00 și 22:00. 
 2. telefonic la numărul +40374941858 (nu se specifică un program, dar probabil este același de la chatul live).
 3. pe email la adresa [email protected]
 4. completând un mesaj pe pagina de Contact de pe site-ul casei de pariuri.

11. Părerile pariorilor despre agenție

În condițiile în care încă nu pariază foarte multe lume la acest operator este destul de greu de găsit păreri, deoarece nu prea sunt discuții despre acest operator. De aceea te rugăm dacă ai jucat la această agenție să ne lași un comentariu cu experiența avută de tine.

Să fiu sincer nici eu n-am jucat până acum, așa că nu-și pot spune decât o părere din ce se vede din exterior. O să iau succint fiecare capitol al acestei recenzii și o să-ți spun ce impresie mi-a lăsat.

 • Bonusul pentru clienții noi - suma maximă este bună, comparativ cu ce găsești și la case mult mai populare. La condițiile de eliberare am unele obiecții timpul fiind cam scurt pentru a plasa pariuri în valoare de 12.000 RON (cine ia bonusul maxim) și pe evenimente cu cote de cel puțin 1.90.
 • Metode de depunere și retragere - îmi place varietatea, dar și faptul că se pot efectua tranzacții fără card bancar. În schimb cred că va fi greu să atragă o anumită parte dintre jucători deoarece depunerea minimă este de 50 RON, iar retragerea minimă de 100 RON. Nu pot spune neapărat că nu-mi plac aceste limite, pentru că pe mine nu mă afectează. Dar sunt cu siguranță mulți pariori care aleg să depună 10 RON la alte case.
 • Plasarea primului pariu - aici includ și platforma de pariuri per ansamblu și am doar lucruri pozitive de spus. Site-ul se mișcă foarte bine, iar plasarea unui bilet va fi foarte simplă chiar și pentru un parior începător.
 • Ofertă pariuri - un capitol la care agenția este în top, avem varietate de sporturi, de evenimente, dar și de opțiuni de pariere. Am remarcat un singur minus, cel al liniilor asiatice (handicap și total goluri), dar cu siguranță acela nu va afecta decât foarte puțini pariori.
 • Pariuri live - stă bine și la acest capitol, ofertă acceptabilă, multe opțiuni de pariuri per eveniment, multe sporturi disponibile pentru pariuri în timp real, iar pagina s-a mișcat destul de bine atâta timp cât am navigat în ea. 
 • Alte bonusuri și promoții - un nou punct pozitiv, cu multe oferte atractive pentru toate gusturile.
 • Metode de contact - prezența live chat-ului este de asemenea un plus, pentru că orice problemă ai avea vei putea s-o rezolvi în timp real în intervalul 9-22.

12. Întrebări frecvente

1. Oferă Baumbet bonus fără depunere?

Din păcate nu avem parte de bonus fără depunere Baumbet. Dacă vrei să joci la pariuri fără să depui vreun ban urmărește site-ul nostru deoarece îți vom prezenta ofertele de acest tip atunci când vor fi disponibile.

2. Am depus prima dată într-o agenție stradală. Cum pot obține bonusul?

Dacă ai optat să faci prima depunere într-o agenție stradală a operatorului va trebui să activezi bonusul manual în secțiunea Promoții a site ului casei de pariuri.

3. Unde văd cât am rulat din bonus?

Intră în contul tău în secțiunea Pariuri Sportive - Setări - Bonus și vei putea vedea acolo cât ai rulat din bonusul respectiv și cât mai trebuie să rulezi pentru a-l transforma în bani reali.

4. Există opțiunea CashOut la Baumbet?

Da. Vei putea închide un pariu, fie el simplu sau multiplu, cu ajutorul opțiunii CashOut.

baum cashout

5. Am încercat să mă loghez în cont dar n-o pot face. Cum procedez?

În cazul în care ai uitat parola sau numele de utilizator le vei putea recupera. Dă click pe link-ul Ați uitat parola din partea de sus a paginii web și scrie numele de utilizator (dacă ai uitat parola) sau adresa de e-mail folosită la crearea contului (dacă ai uitat numele de utilizator) și vei primi toate detaliile e-mail.

6. Cum pot alimenta contul într-o agenție stradală Baumbet?

Metoda de plată denumită Cashpoint este foarte simplă. Mergi într-o locație Baumbet cu numele de utilizator și actul de identitate. Dă-i banii operatoarei și contul va fi alimentat instant.

Ai o altă întrebare despre Baum? O poți posta mai jos în secțiunea de comentarii și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.