Baumbet apk – cum descarci aplicația pentru mobil

0

Casele de pariuri online de top s-au aliniat la tehnologia din zilele noastre și au aplicații pentru pariuri de pe mobil pentru clienții lor. Baumbet, din păcate, n-are apk pentru mobil Android sau iOS.

TOP CASE DE PARIURI ONLINE ÎN 2021

betano negru

BONUS 500 RON

+ FREEBET 500 RON

superbet rosu

BONUS 500 RON

888 sport

BONUS 1.000 RON

baumbet apk

1. Baumbet apk – Cum pariezi de pe mobil?

În condițiile în care nu există o aplicație dacă vrei să plasezi pariuri la Baumbet intră pe site-ul operatorului direct din browser-ul dispozitivului mobil. Vei putea să plasezi pariuri în cele mai bune condiții.

2. De ce este bună o aplicație pentru mobil?

Cele mai bune case de pariuri au aplicații pentru orice tip de dispozitiv mobil. În primul rând este foarte ușor de descărcat o aplicație dacă ai iPhone, pentru că o găsești rapid în App Store. Doar trebuie să scrii numele agenției.

Dacă ai telefon cu Android aplicația nu va fi-n Google Store. O poți descărca din surse externe, care sunt foarte sigure, de pe site-ul casei de pariuri.

O aplicație face ca biletul să fie plasat mult mai ușor, deoarece vei găsi pariurile mai rapid. Nu trebuie neglijat nici faptul că nu mai trebuie să te loghezi de fiecare dată în cont.

Astfel câștigi timp, mai ales dacă ești mare amator de pariuri live. Nu-n ultimul rând, prin intermediul unei aplicații vei fi notificat atunci când ai o promoție sau un bonus de care poți beneficia.

3. Bonus Baumbet – 500 RON

În finalul acestui articol vreau să-ți spun câteva cuvinte despre bonusul oferit de Baumbet clienților noi.

Dacă vrei să ai prima depunere dublată, până la maxim 500 RON, urmează pașii:

  1. Înregistrează-te la Baumbet.
  2. În pagina PROMOȚII de pe site-ul operatorului dă click pe AFLĂ MAI MULT din căsuța corespunzătoare promoției 100% BONUS DE BUN VENIT.
  3. Se va încărca o nouă pagină, în care trebuie să dai click pe IA BONUSUL ACUM!
  4. În final fă prima depunere în valoare de minimum 50 RON (NU depune prin Skrill, Paysafecard sau Neteller dacă vrei acest bonus).

În câteva secunde de la efectuarea depunerii vei primi în cont încă o dată valoarea depusă, până la cel mult 500 RON. Bonusul va trebui rulat de 12 ori pentru a trece în balanța reală. Rulajul trebuie făcut în maxim 15 zile pe bilete single cu cota minimă 1.90 sau pe bilete cu mai multe pronosticuri cu cote de cel puțin 1.50.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
58 din 82 71% +1942.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here