Cum descarci aplicatia pentru mobil de la Baumbet

0
16

Casele de pariuri online de top s-au aliniat la tehnologia din zilele noastre si au aplicatii de mobil pentru clientii lor. Baumbet nu se incadreaza la aceasta categorie, deoarece n-are aplicatie pentru mobil Android sau iOS.

1. De ce e buna o aplicatie pentru mobil?

Casele de pariuri importante au aplicatii pentru orice tip de dispozitiv mobil. In primul rand este foarte usor de descarcat o aplicatie daca ai iPhone pentru ca o gasesti rapid in App Store, doar trebuie sa scrii numele casei de pariuri. Daca ai telefon cu Android, aplicatia nu va fi in Google Store, dar o poti descarca din surse externe care sunt foarte sigure.

O aplicatie face ca biletul sa fie plasat mult mai usor deoarece vei gasi pariurile mai rapid. Nu trebuie neglijat nici faptul ca nu mai trebuie sa te loghezi de fiecare data si astfel castigi timp, mai ales daca esti mare amator de pariuri live pe mobil. Nu-n ultimul rand, prin intermediul unei aplicatii vei fi notificat atunci cand ai o promotie sau un bonus de care poti beneficia. 

2. Aplicatii recomandate pentru pariuri pe mobil

In continuare iti voi prezenta 2 dintre cele mai bune aplicatii pentru mobil disponibile in 2020 pentru pariorii din Romania.

2.1 Aplicatia pentru mobil de la Betano

Aplicatai de pariuri pentru mobil de la Betano vine cu mai multe facilitati pentru clientii agentiei. Ceea ce iese in evidenta este optiunea Talk&Bet pentru iOS. Cu ajutorul acesteia dai click pe microfon si apoi doar trebuie sa spui pariul si suma de bani pe care vrei s-o joci. In final nu-ti va mai ramane decat sa confirmi pariul.

Click AICI pentru a deschide cont la Betano – bonus 500 RON!

2.2 Aplicatia pentru mobil de la Unibet

In ultimii ani Unibet a investit foarte mult pentru a face o aplicatie pentru mobil de top. Avand instalata aplicatia nu numai ca vei putea paria in cele mai bune conditii, dar vei putea sa urmaresti meciuri live gratis direct de pe mobil sau tableta. 

Click AICI pentru a deschide cont la Unibet – bonus 300 RON!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here