Baumbet bilet virtual – cum îl faci

0

Vrei să joci online la Baumbet? Ai ajuns unde trebuie deoarece în acest articol îți voi arăta cât de simplu este să joci primul tău bilet pe baumbet.ro.

Pentru a paria este nevoie, bineînțeles, să ai cont. Prin urmare îți recomand să dai click pe link-ul precedent și să creezi chiar acum un cont. În cazul în care ai făcut în trecut un bilet la Baumbet atunci nu vei întâmpina probleme în plasarea unui bilet online.

baumbet bilet virtual

1. Bilet virtual Baumbet – cum găsești pronosticul dorit

Ca să găsești un anumit pronostic ai 2 variante:

cautare-meci-baumbet
  1. Cea mai simplă este să scrii în căsuțe de căutare din partea stângă numele echipei sau a jucătorului pe care vrei să mizezi. Îți vor fi afișate toate evenimentele care conțin numele respectiv. Tu trebuie acum doar să dai click pe meciul de care ești interesat.
  2. O altă variantă este să accesezi meniul din partea stângă a site-ului Baumbet și să cauți sportul, țara și competiția din care face parte meciul pe care vrei să pariezi. Aceasta este o variantă bună doar dacă vrei să vezi oferta de pariuri și pentru alte meciuri din competiția respectivă.

Accesează AICI site-ul Baumbet!

2. Cum joci un bilet simplu

După ce ai găsit meciul și pronosticul de care ești interesat dă click pe cota acestuia. Respectivul pronostic va fi evidențiat pe un fundal mai deschis (cum apare în imaginea de mai jos la 1x).

betano euro 2020 v2

În același timp în partea dreaptă se va deschide BILET, adică biletul de pariuri. Acolo va trebui să scrii miza pe care vrei s-o joci. În final dă click pe PLASAȚI PARIU și biletul va fi jucat.

baumbet-pariu-simplu

3. Cum joci un bilet multiplu

Selectează și alte pronosticuri așa cum ți-am explicat mai sus. În final, când ai selectat toate pronosticurile scrie miza dorită în dreptul la Combo și dă click pe PLASAȚI PARIU pentru a plasa un bilet multiplu.

baumbet-bilet-multiplu

Joacă AICI bilete multiple la Baumbet!

4. Cum joci un bilet în sistem

Pentru a plasa un bilet în sistem trebuie să schimbi biletul tău din SIMPLU în SISTEM. În continuare trebuie să scrii miza în dreptul sistemului pe care vrei să-l joci.

Ține cont că miza scrisă de tine se va înmulți cu numărul de pariuri trecut în dreptul căsuței respective. De exemplu în imaginea de mai jos am scris 10 în dreptul la Duple. Înseamnă că aș fi avut 3 bilete cu miza 10 RON pe fiecare bilet și o miză totală de 30 RON.

Bineînțeles, în final trebuie să dai click pe PLASAȚI PARIU pentru a juca biletul.

Baumbet Bilet In Sistem

5. Cum joci un bilet în sistem cu baze

Atunci când muți biletul în SISTEM la Baumbet online vei vedea că-n căsuța fiecărui pronostic există un B. Pentru ca unul sau mai multe pronosticuri de pe bilet să fie bază trebuie să dai click pe B-ul din căsuța acestuia.

În imaginea de mai jos am selectat ca bază pronosticul de la FCSB vs Astra. Se poate observa că acel B este evidențiat diferit față de B-ul de la celelalte 3 pronosticuri.

Ține cont de faptul că baza sau bazele selectate trebuie să fie câștigate pentru ca biletul tău să aibă șanse de reușită.

După ce ai selectat baza sau bazele tot ce mai ai de facut este să scrii miza pe variantă în dreptul sistemului dorit și să dai click pe PLASAȚI PARIU pentru ca biletul să fie jucat.

Baumbet Bilet Sistem Baze

AICI la Baumbet un bilet virtual online!

Nu-i așa că este simplu să joci la această casă de pariuri online? În cazul în care ai vreo neclaritate pe acest subiect poți să ne lași un comentariu în secțiunea de mai jos. 

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here