Este Baumbet o casă de pariuri de încredere?

0

Agenția de pariuri Baumbet este din România și are licență de la ONJN din octombrie 2017. Este o casă de pariuri online oarecum la început de drum, comparativ cu alți operatori legali din țara noastră. Prin urmare n-are rost s-o comparăm cu Betfair, Unibet sau Netbet

Deschide cont AICI la Baumbet – bonus 500 RON!

baumbet casă de încredere

Câteva cuvinte despre bonusul pentru clienții noi. Baumbet oferă un bonus de 100% până la 500 RON atunci când faci prima depunere. 

Pentru a primi acest bonus urmează pașii:

  1. Dă click AICI și deschide cont la Baumbet
  2. În pagina PROMOȚII de pe site-ul casei de pariuri dă click pe AFLĂ MAI MULT din căsuța corespunzătoare promoției 100% BONUS DE BUN VENIT.
  3. În pagina care se va încărca dă click pe IA BONUSUL ACUM! 
  4. Efectuează prima depunere în valoare de cel puțin 50 RON (NU depune prin Skrill, Paysafecard sau Neteller).

Imediat după depunere în soldul bonus vei primi încă o dată valoarea depozitului, până la maximum 500 RON. Acest bonus la pariuri va fi transformat în bani reali dacă va fi rulat de 12 ori pe bilete eligibile în maxim 15 zile. Un bilet eligibil este cel single cu cota minimă 1.90 sau cel multiplu care să conțină doar cote mai mari sau egale cu 1.50. 

Baumbet oferă cote bune, dar n-are transmisii live video. Din păcate nu oferă o aplicație pentru mobil, dar putem paria în cele mai bune direct din browser-ul dispozitivului mobil.

Oferta pentru pariuri pe fotbal este numeroasă, comparabilă cu ce găsim la cele mai bune case de pariuri online. La fel de bine stă Baumbet și din punct de vedere al ofertei pentru celelalte sporturi populare.

Eu am depus, am jucat la Baumbet bilete și și am retras fără probleme. Prin urmare am încredere în această agenție de pariuri online.

Iar dacă ar fi să concluzionez toate casele de pariuri online legale sunt de încredere atâta timp cât ești corect cu ele: deschizi un singur cont și joci corect, fără să încerci să profiți de posibilele erori care pot apărea la un operator de-a lungul timpului. Că sunt unele agenții de pariuri mai complete este adevarat, dar de încredere sunt toate.

Prin urmare și Baumbet este o casă de pariuri de încredere, chiar dacă încă n-a reușit să ajungă între primele case de pariuri din România ca număr de clienți.

Ia AICI bonusul de până la 500 RON oferit de Baumbet!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
12 din 1867%+124.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here