Este Baumbet o casa de pariuri de incredere?

0
63

este baumbet o casa de pariuri online de incredereCasa de pariuri Baumbet este din Romania si are licenta de la ONJN din octombrie 2017. Este o casa de pariuri online oarecum la inceput de drum, asa ca n-are rost sa facem comparatie cu Betfair, Unibet sau Netbet deoarece este prea devreme. 

Deschide cont AICI la Baumbet!

Cateva cuvinte despre bonusul pentru clienti noi. Baumbet ofera un bonus de 100% pana la 250 RON atunci cand faci prima depunere. Ca sa intri in posesia bonusului, trebuie sa faci o depunere si sa pariezi depozitul pe o cota minim de 1,90 indiferent ca e pariu simplu sau multiplu. Apoi bonusul poate fi accesat, iar intreaga suma (depozit + bonus) trebuie rulata de 6 ori pe cote de 1,90.

Sa zicem ca ai depus 100 RON si mai primesti bonus inca 100. Ca sa eliberezi bonusul si sa retragi castigurile, trebuie sa faci pariuri in total de 1.200 RON pe cote de minim 1.90.

Baumbet ofera cote bune, dar n-are transmisii live video si varianta pentru mobil lasa de dorit. Oferta pentru fotbal este numeroasa, comparabila cu ce gasim la casele de pariuri online de top din Romania. Exista loc de mai bine prin introducerea unor pariuri asiatice pe goluri marcate.

Eu am depus si am retras fara emotii de la Baumbet si am incredere in aceasta agentie online, dar decizia este a ta daca vrei sa joci la aceasta casa de pariuri online. 

Iar daca ar fi sa concluzionez toate casele de pariuri online legale sunt de incredere atata timp cat esti corect cu ele: deschizi un singur cont si joci corect, fara sa incerci sa profiti de posibilele erori care pot aparea la un operator de-a lungul timpului. Ca sunt unele agentii de pariuri mai bune, asta este adevarat, dar de incredere sunt toate. Prin urmare si Baumbet este o casa de pariuri de incredere, chiar daca inca n-a reusit sa intre in topul de profil din tara noastra.

Ia AICI bonusul de pana la 250 RON oferit de Baumbet!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
49 din 94 52% +320.00 Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here