Sloturile EGT au venit în Betano Casino

0
14

EGT Mania pe Betano! Numărul sloturilor video din cazinoul Betano depășește 400, după adăugarea celebrelor sloturi EGT.

sloturi egt la Betano

Sloturile EGT sunt printre cele mai cunoscute din România, fiind inspirate din jocurile de la aparate din urmă cu peste 10 ani. Fructe, diamante și simboluri precum „șaptele în flăcări” sunt prezente în aproape fiecare slot video al furnizorului EGT Interactive, acum disponibil în secțiunea Vegas de pe Betano!

Primele sloturi EGT adăugate includ cele mai populare ale furnizorului: Shining Crown, Flaming Hot, 40 Burning Hot, Ultimate Hot, 5 Dazzling Hot, Zodiac Wheel, 10 Burning Heart, 100 Cats, 2 Dragons, 50 Horses, Age of Troy, Amazing Amazonia, Coral Island, Dark Queen, Egypt Sky, Fortune Spells, Fruits Kingdom, Game of Luck, Halloween, Imperial Wars, Kangaroo Land, Rise of Ra, Virtual Roulette. În săptămânile ce vin vor fi adăugate și mai multe, numărul de sloturi EGT disponibile pe Betano până la sfârșitul anului urmând să depășească 75.

EGT este al cincilea furnizor de sloturi video cu care colaborează Betano pentru secțiunea Vegas, alăturându-se NetEnt, ISoftBet, Novomatic și Pragmatic; și al șaselea per total, pe lângă PlayTech din Cazinou.

Numărul jocurilor ca la aparate va continua să crească, ca și cel al furnizorilor. Urmărește săptămânal secțiunea de Jocuri Noi din Vegas sau din Cazinou și intră zilnic, de pe orice device, pe pagina noastră de oferte pentru a câștiga premii în bani, bonusuri fără condiții de rulaj, Rotiri Gratuite sau Jetoane de Aur!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
60 din 90 67% +1043.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
78 din 146 53% +710.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here