Betano Pariuri

Betano Pariuri

L1170664W000663

 • Poți depune cu cardul
 • Depunere minimă: 20 RON
 • Miza mimină: 1 RON

Încasează acum bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Betano Pariuri
Betano Pariuri
Betano Pariuri
Betano Pariuri
Betano Pariuri
Betano Pariuri

Betano ocupă fara niciun fel de discuție locul 1 în topul celor mai bune case de pariuri online. În articolul curent îți voi prezenta o recenzie completă a acestui operator, astfel că vei putea trage singur câteva concluzii cu privire la platforma și serviciile agenției. Găsești mai jos toate informațiile necesare despre casa de pariuri Betano.

1. Bonus Betano România - 100% până la 500 RON la prima depunere

Betano Pariuri


În primul rând trebuie să știi informații despre oferta cu care clienții noi sunt întâmpinați de către agenția Betano. Este vorba despre un bonus de 100% la prima depunere efectuată, acordat în limita a 500 RON. Dacă vrei să primești acest bonus urmează pașii de mai jos:

 1. Dă CLICK AICI și deschide cont la Betano România!
 2. Efectuează primul depozit de cel puțin 25 RON prin metoda de plată dorită.
 3. Primești bonus 100% din valoarea depunerii, în limita a 500 RON!

Bonusul va fi activat în contul tău imediat ce rulezi o dată depozitul efectuat.

Pentru a fi transformat în bani reali bonusul va trebui pariat de 5 ori pe cote de minimum 1.65. Ai la dispoziție 90 de zile pentru îndeplinirea acestor cerințe de rulaj.

2. Top 5 motive să alegi Betano

Probabil că te întrebi care sunt motivele pentru care ai alege această casă de pariuri online, nu-i așa? În continuare îți prezint cele mai importante 5 lucruri pentru care îți recomand să deschizi cont la acest operator:

 • Cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Cea mai bună ofertă de pariuri și streaming live.
 • Închizi pariurile oricând dorești cu cash out.
 • Câștigi Fullbet-uri pentru cele mai importante evenimente sportive.
 • Peste 200 de tipuri de pariuri pe meci.

Alte motive datorită cărora Betano este agenția de pariuri online numărul 1 în România afli dacă dai click pe link-ul precedent.

3. Cum îmi fac cont la agenția Betano

Betano Pariuri

Procedura de înregistrare nu durează mai mult de câteva minute. Așa cum poți observa și-n imaginea de mai sus, trebuie să completezi câteva câmpuri cu informațiile solicitate.

Va trebui să furnizezi informații corecte, altfel contul îți va fi închis atunci când va trebui să-l verifici. Ține cont că este necesar să introduci datele din cartea de identitate (chiar dacă în acest moment locuiești la o altă adresă).

Nu voi insista prea mult pe acest subiect deoarece dacă dai click pe link-ul următor vei găsi toate informațiile cu privire la înregistrarea unui cont nou la Betano România.

4. Cum verific contul la Betano

Betano Pariuri

Verificarea contului este obligatorie în acest moment la toate casele de pariuri online. Această procedură trebuie efectuată în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri sau în 6 luni din momentul deschiderii contului.

Pentru a verifica contul de jucător la Betano va trebui să dai click pe numele tău de utilizator. În pagina nou deschisă va trebui să intri-n secțiunea Profil - Încărcare documente, iar acolo vei putea încărca documentele necesare.

 • Document de identificare - va trebui să încarci o copie a actului tau de identitate - buletin, pașaport, permis de conducere.
 • Dovada adresei de domiciliu - aici poți încarca o factură emisă pe numele tău sau poți solicita un extras bancar în care să fie vizibile adresa și numele tău.
 • Alte documente - în această secțiune s-ar putea să-ți fie solicitată o copie față-verso a cardului bancar cu care ai efectuat depunerea; ai grjă să lași vizibile doar primele și ultimele cifre ale cardului și să acoperi codul de securitate.

În general verificarea contului de jucător la Betano durează între 24 și 48 de ore, în funcție de volumul cererilor din perioada respectivă.

5. Metode de depunere și retragere la Betano România

În acest moment sunt disponibile 4 metode de depunere disponibile la acest operator. Indiferent de opțiunea selectată nu se percepe nicio taxă. De asemenea, depunerea minimă este de 20 RON, așa cum se poate observa și-n tabelul următor:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Betano Pariuri

20 RON

20.000 RON

instantaneu

0

Betano Pariuri

20 RON

20.000 RON

instantaneu

0

Betano Pariuri

20 RON

20.000 RON

instantaneu

0

Betano Pariuri

20 RON

4.000 RON

instantaneu

0

Cele 4 metode acceptate la depozit sunt disponibile și la retrageri. Aici, însă, sumele minime acceptate pentru retragere diferă în funcție de metoda aleasă. Trebuie să mai știi că vei putea solicita o retragere doar prin ultima metoda utilizată la depunere. Pentru fiecare retragere se percepe o taxă de 1% (dacă suma nu depășește 66.750 RON) pentru impozit pe jocuri de noroc.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

Betano Pariuri

120 RON

8.000 RON

3-5 zile

1% din suma retrasă

Betano Pariuri

40 RON

20.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

Betano Pariuri

40 RON

20.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

Betano Pariuri

50 RON

8.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

Dacă dai click pe link-ul următor vei găsi informații detaliate despre cum efectuezi o depunere și o retragere la Betano. Dacă n-ai mai depus până acum la pariuri online îți recomand să citești și articolul respectiv.

6. Cum pariez la Betano

Să plasezi pariuri la această agenție este extrem de simplu, chiar și-n cazul în care n-ai mai jucat până acum la pariuri pe internet. 

În primul rând, în partea stângă a site-ului poți observa toate sporturile disponibile. Trebuie să dai click pe disciplina sportivă care te interesează și apoi să selectezi competiția din care face parte evenimentul pe care vrei să pariezi. Eu am selectat Fotbal - România Liga 1 si s-a deschis o pagină cu toate meciurile disponibile:

Betano Pariuri

Acum nu trebuie decât să dai click pe evenimentul care te interesează și se va deschide pagina cu toate opțiunile de pariuri disponibile. Odată ce ai găsit pariul dorit trebuie doar să apeși pe cota acestuia, care va fi adăugată automat pe biletul de pariuri.

Dacă vrei să joci un pariu simplu trebuie doar să introduci miza dorită, iar pentru a adăuga și alte pronosticuri trebuie să dai click pe cotele corespunzatoare. Odată ce ai creat biletul de pariuri și ai introdus miza va trebui să dai click pe "Pariază Acum" și biletul va fi plasat:

Betano Pariuri

La această casă de pariuri online poți plasa și alte tipuri de bilete - bilet sistem și bilet sistem cu baze. Despre toate aceste tipuri de bilete găsești informațiile necesare în articolul Cum pariez la Betano România.

7. Oferta Betano pentru mobil

La acest operator poți plasa pariuri în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla. Poți să faci acest lucru prin două metode: pe site-ul web optimizat sau din aplicația de pariuri a operatorului.

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

Betano Pariuri

Cel mai ușor mod de a plasa pariuri de pe mobil la Betano este să descarci aplicația. Aceasta este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și în acest moment este cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil.

În continuare îți prezint câteva dintre funcționalitățile acesteia:

 • Logare prin amprentă - te poți loga în cont folosind scanner-ul de amprentă al telefonului, acesta fiind un mod foarte rapid de a începe să pariezi.
 • Plasare de pariuri prin comandă vocală - aplicația pentru iOS îți permite chiar să plasezi pariuri LIVE prin comandă vocală, specificând pariul și suma de bani pe care vrei s-o joci.
 • SpeedBet - apasă și menține apăsat pe o cotă timp de 2 secunde pentru a plasa un pariu instant, cu o sumă de bani prestabilită de tine.
 • Notificări - primești notificări despre evenimentele selectate (goluri, cartonașe etc.).
 • Distribuirea biletelor jucate - printr-un simplu click poți distribui prietenilor tăi biletele plasate la acest operator.
 • Urmărești meciuri în direct - poți viziona în timp real evenimentele sportive preferate.

Despre descărcarea pas cu pas a aplicației de pariuri Betano afli mai multe dacă dai click pe link-ul anterior.

Dacă utilizezi un dispozitiv cu iOS atunci vei putea descărca aplicația direct din AppStore.

7.2. Site optimizat pentru mobil

Dacă nu vrei să descarci aplicația (desi nu știu de ce n-ai face asta) trebuie să știi că poți paria în condiții foarte bune și direct din browser-ul telefonului. Accesează mro.betano.com de pe mobil și se va deschide varianta optimizată a site-ului, așa cum se poate observa și-n imaginea de mai jos:

Betano Pariuri

Inițial se va deschide pagina cu pariuri live, însă din meniul afișat în partea de sus poți accesa toate secțiunile site-ului. Vei vedea că este foarte ușor să plasezi un pariu la Betano direct de pe site-ul web optimizat pentru mobil.

8. Pariuri disponibile la Betano România

În ceea ce privește oferta de pariuri, Betano ocupă locul 1 fără discuție în acest moment. Începând cu pariurile clasice pe fotbal, tenis sau baschet și terminând cu pariuri pe sporturi electronice (E-Sports), biliard, cricket sau golf este clar că și cei mai pretențioși pariori vor fi pe deplin mulțumiți de oferta agenției. 

La momentul scrierii acestui articol pe betano.ro se putea paria chiar și pe alegerile din SUA, Danemarca sau Marea Britanie, precum și pe Eurovision sau premiile Oscar.

În ceea ce privește, de exemplu, pariurile pe fotbal, puteai paria la meciurile importante pe: offside-uri, șuturi pe poartă, posesie, aruncări de la margine, cartonașe și chiar pe intervenția arbitrajului video (VAR).

Am scris aceste opțiuni ca să-ți faci o idee despre cât de bogată este oferta de la această casă de pariuri online. Te invit să deschizi cont și să pariezi la acest operator pentru a testa singur platforma.

9. Streaming și pariuri live la Betano

Betano Pariuri

Te interesează în mod special pariurile live și urmărirea în direct a celor mai tari evenimente sportive? Atunci operatorul Betano se poate dovedi cea mai bună alegere, deoarece la acest capitol se prezintă foarte bine.

De exemplu, la momentul scrierii acestui articol (într-o după-amiază de miercuri fără prea multe evenimente din sport) pe platforma de pariuri live Betano existau nu mai puțin de 55 de meciuri în desfășurare, din fotbal, tenis, baschet, volei, hochei pe gheață, snooker și tenis de masă. Imaginează-ți cât de bogată este oferta de pariuri live în weekend.

Puteai paria live chiar și pe meciuri de fotbal U19 din Ungaria sau liga de rezerve din Hong Kong la fotbal, în timp ce la tenis erau disponibile multe turnee Challenger și ITF.

În ceea ce privește transmisiunile live trebuie să știi că sunt transmise etapă de etapă meciuri de fotbal din: Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga, Franta Ligue 1, dar și din alte campionate, precum Olanda, Turcia, Elvetia, Belgia etc. Această ofertă bogată de transmisiuni live este valabilă și pentru celelalte sporturi.

Prin urmare pe betano.ro vei putea urmări aproape orice eveniment sportiv de interes.

10. Bonusurile și promoțiile oferite de Betano

Pe lângă bonusul la prima depunere, despre care am scris la începutul articolului este evident că agenția Betano oferă clienților și alte promoții.

Cele mai populare sunt misiunile Betano, lansate cu ocazia evenimentelor sportive importante (turnee de tenis, meciuri de fotbal etc.) în urma cărora jucătorii sunt recompensați cu Fullbet-uri. Pentru a fi la curent cu misiunile Betano urmărește site-ul casei de pariuri.

În continuare îți prezint câteva promoții valabile pe termen lung.

10.1. Marjă 0%

Zilnic pe platforma betano.ro sunt selectate cele mai importante evenimente sportive pentru care operatorul oferă cote cu marjă 0% la pariurile de tipul 1X2.

Ce înseamnă cote cu Marjă 0%?

Avantajul casei este 0 în acest caz sau, altfel spus, pariezi pe cele mai bune cote de pe piață.

Pentru această ofertă se califică doar pariurile pre-meci.

Te invit să dai click pe link-ul următor pentru a afla tot ce trebuie să știi despre cotele cu Marjă 0% la Betano.

10.2. Bonus CASH până la 50% la pariurile multiple

Joacă un pariu multiplu cu minimum 4 și maximum 10 selecții, iar dacă acesta va fi câștigător Betano te răsplătește cu un bonus suplimentar, în bani reali, de până la 50%.

 • Sunt luate în considerare numai biletele care conțin selecții cu cota minimă 1.50.
 • Doar evenimentele din următoarele competiții se califică pentru ofertă: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. - Europe (fotbal), Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol (baschet).
 • Sunt eligibile doar următoarele tipuri de pariuri: 1X2, Sub/Peste, GG/NG la fotbal și Victorie, Handicap, Sub/Peste la baschet.

10.3. Banii înapoi la un singur meci pierdut

Cu toții am avut de-a lungul timpului foarte multe bilete pierdute pe un singur meci, ceea ce este destul de enervant. La Betano primești banii înapoi dacă biletul este pierdut pe un sigur eveniment și a respectat următoarele condiții:

 • conține între 5 și 10 evenimente din fotbal și/sau baschet.
 • cota minimă per eveniment este 1.65.
 • conține doar evenimente din: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1 (fotbal), Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol (baschet)
 • conține doar următoarele tipuri de pariuri: 1X2, Sub/Peste, GG/NG la fotbal și Victorie, Handicap, Sub/Peste la baschet

Miza maximă returnabilă este de 100 RON.

10.4. Miza inapoi la 0-0

Plasează înainte de startul meciului de fotbal un pariu de tipul Scor Corect sau Pauză/Final. Dacă partida se va încheia cu scorul de 0:0 Betano îți va returna miza integral!

10.5. Avans de 2 goluri

Ai pariat pe victoria unei echipe de fotbal iar aceasta conduce la un moment dat cu 2 goluri diferență? Ai castigat direct pariul!

Acest lucru este posibil la agenția de pariuri Betano, care validează automat câștigător orice pariu pre-meci plasat pe victoria unei echipe dacă aceasta conduce la un moment dat cu 2 goluri.

 • Oferta este valabilă pentru următoarele competiții: Champions League, Europa League, Premier League Anglia, Serie A Italia, Primera Division Spania, Bundesliga Germania, Liga 1 România.
 • Se iau în considerare numai pariurile simple pre-meci.

10.6. Cere un pariu la Betano

N-ai găsit în oferta Betano evenimentul sportiv sau pariul căutat? Poți solicita introducerea unui anumit pariu prin apăsarea butonului "Oferte" și "Cere un pariu". Pe respectiva pagină va trebui să completezi formularul, iar echipa Betano va analiza imediat cererea ta.

Trebuie să mai știi că poți solicita un pariu cu cel puțin 3 ore înainte de startul evenimentului.

11. Asistență clienți la Betano - departamentul suport

Ai întâmpinat vreo problemă pe parcursul navigării pe site-ul Betano? O vei rezolva in cel mai scurt timp, deoarece echipa de suport este la dispoziția ta 24/7. În continuare îți prezint modalitățile prin care poți contacta echipa Betano, indiferent de problema de care te-ai lovit:

 • Chat live - dă click pe butonul "Chat" din partea dreaptă sus a paginii și vei fi pus imediat în legătură cu un operator Betano; acest serviciu este disponibil zilnic în intervalul orar 12:00-24:00.
 • WhatsApp - ai la dispoziție numărul de WhatsApp +40 735 043 439, la care poți trimite un mesaj în care explici problema ta, în orice zi între orele 10:00-24:00.
 • Facebook - pe pagina de Facebook Betano România poți contacta un operator care să te ajute 
 • Apel telefonic invers - dă click pe butonul "Contact", selectează Callback - apel telefonic invers și completează informațiile cerute; vei fi contactat în cel mai scurt timp de un operator Betano
 • E-mail - pe adresa de e-mail romania@betano.com poți trimite un mesaj indiferent de natura problemei tale; cererile trimise între 08:00 și 02:00 vor primi, în general, un răspuns într-un timp foarte scurt.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre Betano

Părerea jucătorilor este foarte importantă atunci cand vine vorba despre o agenție de pariuri. În continuare îți voi prezenta câteva opinii ale celor care au testat această platformă, iar apoi îți spun și părerea mea despre Betano:

 1. Am jucat eu, site-ul se mișcă foarte bine, pariurile live sunt validate în câteva secunde și au cotele cele mai mari la gol marcat pe interval de 10 min.
 2. Am solicitat ieri (duminică) o retragere prin transfer bancar, era singura opțiune disponibilă. Azi dimineață (luni) la 09:46 primesc un mail cu titlul: ”Retragere reușită de pe Betano prin bancă!” Tot astăzi înainte de 18:00 verific contul în care am făcut retragerea (Banca Transilvania) și sunt deja banii pe care i-am ”solicitat” ieri, mai puțin acei 1% care merg la stat ca și impozit (10 ron).
 3. Mie îmi place foarte mult platforma de pariuri live, au o ofertă bogată iar transmisiile video se mișcă foarte bine, atât pe laptop cât și pe mobil.

Părerea mea despre Betano este una foarte bună. În acest moment nu pot fi găsite minusuri acestui operator, poate doar cu excepția handicapului asiatic ajustabil, care momentan nu se găsește în ofertă. În rest este fără discuție casa de pariuri online numărul 1 în România în acest moment. Oferta de pariuri este generoasă, aplicația pentru mobil se mișcă excelent, iar retragerile sunt procesate destul de rapid.

13. Întrebări frecvente despre Betano

În continuare îți prezint răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări ale românilor despre agenția Betano:

Este legal să joc pariuri la Betano?

Da, toate casele de pariuri recomandate de biletu-zilei.com opereazăî in mod legal în România. Agenția Betano deține licența ONJN nr. L1170664W000663 valabilă până în anul 2027. Prin urmare nu trebuie să-ți faci niciun fel de problemă în această priviță.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege să efectuezi verificarea contului de jucător. Va trebui să intri-n secțiunea Profil - Încărcare Documente și să furnizezi documentele solicitate. În 24-48 de ore contul va fi verificat.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

Betano România are cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil, disponibilă pe Android și iOS, cu câteva funcții inedite precum plasarea pariurilor prin comandă vocală, SpeedBet, notificari și altele.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Da, indiferent dacă navighezi de pe PC/laptop sau de pe telefonul mobil vei putea urmări în transmisiune live meciurile preferate,  în cadrul platformei de pariuri live a agenției.

Pot plasa bilete sistem cu bază?

Da, la Betano există și această posibilitate. Trebuie doar sa selectezi toate pronosticurile dorite, iar bazele se selecteazaă prin apăsarea iconiței "B" din dreptul pariurilor respective. Apoi, în partea de jos vei putea selecta și sistemul de joc dorit.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la Betano?

Nu ai vreo obligație dacă ai retras de la Betano. Operatorul va opri automat impozitul pentru fiecare retragere efectuată. 

14. Betano Casino

Dacă nu știai deja, operatorul Betano are și 2 platforme de casino online unde poți să joci la cele mai tari jocuri video slot sau jocuri de masă. Pentru a accesa cele 2 platforme ale cazinoului Betano va trebui să dai click în partea superioară a paginii pe CAZINOU sau pe VEGAS. Jocurile sunt diferite, așa că îți recomand să intri în ambele secțiuni:

Betano Pariuri

La Betano vei putea juca sloturi online, Ruleta, Blackjack, Poker, Baccarat, iar dacă intri-n "Cazinou Live" te vei putea juca în compania unor dealeri reali vorbitori în limba română.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre Betano Casino îți recomand să citești ACEST ARTICOL.

15. Articole utile despre Betano

Betano este numarul 1 in topul caselor de pariuri online
Betano este una dintre cele mai surprinzatoare case de pariuri sportive online licentiate in Romania, asta deoarece pana acum 3[...]
Verificarea contului la Betano (2019)
Verificarea contului la Betano, dar si la oricare alta casa de pariuri online licentiata in Romania este un procedeu obligatoriu. Acesta[...]
10 intrebari frecvente despre Betano pariuri sportive & casino
Betano este fara indoiala casa de pariuri online preferata de romani in 2019. Nici pe partea de casino nu sta[...]
Pariuri pe sporturi virtuale la Betano în 2019
Casa de pariuri online Betano continuă să satisfacă cerințele clienților săi. Începând cu data de 11 aprilie 2018 oferă posibilitatea[...]
4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betano in 2019
Probabil numarul 1 in preferintele romanilor, Betano, este una dintre casele de pariuri la care noi iti recomandam sa pariezi.[...]
Cum îmi fac cont și cum pariez la Betano
Înainte să vezi cum se deschide cont și cum se pariază la Betano vreau să te informez c-ai ales să[...]
Discuții și păreri despre Betano
Înca de la-nceput am să-ți spun că recomand să pariezi la Betano și am să și argumentez de ce fac[...]
Marja 0% la Betano
Agentia de pariuri online Betano  a venit cu ceva inovativ pe piata pariurilor online din Romania. Este vorba de pariuri[...]
Top 5 motive pentru care românii pariază la Betano (2019)
Betano este una dintre casele de pariuri foarte cunoscute în România. Oferta de pariuri din diferite sporturi, bonusul mare la[...]
Cum pariez de pe mobil la Betano (2019)
Betano este una dintre casele de pariuri online preferate de pariorii romani, asta desi nu are o vechime comparabila cu[...]
Cod bonus la Betano
Betano este o casă de pariuri online licentiață în România. Ea acordă clienților noi un bonus de 100% din valoarea[...]
Jocul incepe ACUM pe Betano.com
Betano (bonus 500 RON - deschide cont) este o agentie de pariuri online licentiata in Romania pana in anul 2027,[...]
Aplicația de pariuri Betano – cum se descarcă pas cu pas
Casa de pariuri Betano a lansat aplicația pentru Android, astfel vei putea paria la una dintre cele mai importante case[...]
Cum iau bonusul la Betano (2019)
In acest articol te invat cum sa iei bonusul Betano in valoare de pana la 500 RON. Acest bonus se[...]
Liga 1 Betano se reia astazi! Vezi aici ultimele detalii
Cel mai așteptat weekend al iernii: Liga 1 Betano revine! Liga 1 Betano revine după pauza de iarnă. Cinci etape[...]