Betano – 1.000 RON la primul depozit

betano logo

L1170664W000663

 • Poți depune cu cardul
 • Depunere minimă: 20 RON
 • Miza mimină: 1 RON

Încasează acum Betano bonus 100% până la 500 RON + free bet 500 RON la prima depunere

bonus betano
aplicatie mobil betano
pariuri live la betano
streaming live la betano
cash out
casino

Betano ocupă fara niciun fel de discuție locul 1 în topul celor mai bune case de pariuri online. În articolul curent îți voi prezenta o recenzie completă a acestui operator, astfel că vei putea trage singur câteva concluzii cu privire la platforma și serviciile agenției. Găsești mai jos toate informațiile necesare despre casa de pariuri Betano.ro.

Bonus 500 RON + free bet 500 RON la Betano România - Ce trebuie să faci!

Pasul 2.

Completează formularul de înregistrare care se va deschide după ce dai click pe link-ul de mai sus. Mai multe detalii găsești în articolul: Cum îmi fac cont și cum pariez la Betano Online!

Pasul 3.

Efectuezi primul depozit, de preferat ar fi să depui 500 RON pentru a primi bonusul maxim de 500 RON și pentru a juca astfel cu 1.000 RON. Pentru mai multe detalii citește articolul: Cum iau bonusul la Betano!


În plus, dacă te-ai înregistrat după ce ai accesat un link din acest articol și depunerea a fost efectuată în aceeași zi (o zi începe la ora 3:00 și se termină la ora 2:59) în care ai creat contul mai beneficiezi SUPLIMENTAR și de un pariu gratuit. Valoarea pariului gratuit este direct proporțională cu suma depusă, astfel:


 • 100 RON free bet pentru depunere de minim 100 RON.
 • 200 RON free bet pentru depunere minimă de 200 RON.
 • 500 RON free bet pentru minim 500 RON depuși.

Bonusul va fi activat în contul tău imediat ce rulezi o dată depozitul efectuat. Pentru a fi transformat în bani reali Betano bonus va trebui pariat de 5 ori pe cote de minimum 1.65. Ai la dispoziție 90 de zile pentru îndeplinirea acestor cerințe de rulaj.

Free bet-ul va fi creditat în cont în ziua următoare efectuării primei depuneri. Pariul gratuit de 100 / 200 / 500 RON va trebui jucat în maxim 7 zile din momentul creditării. Dacă biletul jucat cu pariul gratuit va fi câștigat vei primi în cont profitul în bani reali (fără alte condiții de rulaj).

Bonus Betano Iunie2020


Despre Betano

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

2. Top 5 motive să alegi Betano

Probabil că te întrebi care sunt motivele pentru care ai alege această casă de pariuri online, nu-i așa? În continuare îți prezint cele mai importante 5 lucruri pentru care îți recomand să deschizi cont la acest operator:

 • Cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil.
 • Oferta de pariuri și streaming live Betano este cea mai bună de pe piață.
 • Închizi pariurile oricând dorești cu cashout.
 • Câștigi Fullbet-uri pentru cele mai importante evenimente sportive.
 • Peste 200 de tipuri de pariuri pe meci.

3. Cum faci cont

cum faci cont la betano

Procedura de înregistrare nu durează mai mult de câteva minute. Așa cum poți observa și-n imaginea de mai sus, trebuie să completezi câteva câmpuri cu informațiile solicitate.

Va trebui să furnizezi informații corecte, altfel contul îți va fi închis atunci când va trebui să-l verifici. Ține cont că este necesar să introduci datele din cartea de identitate (chiar dacă în acest moment locuiești la o altă adresă).

4. Cum verifici contul

verificare cont betano

Verificarea contului este obligatorie în acest moment la toate casele de pariuri online. Această procedură trebuie efectuată în cel mult 30 de zile din momentul efectuării primei depuneri sau în 6 luni din momentul deschiderii contului.

Pentru a verifica contul de jucător la Betano online va trebui să dai click pe numele tău de utilizator. În pagina nou deschisă va trebui să intri-n secțiunea Profil - Încărcare documente, iar acolo vei putea încărca documentele necesare.

 • Document de identificare - va trebui să încarci o copie a actului tau de identitate - buletin, pașaport, permis de conducere.
 • Dovada adresei de domiciliu - aici poți încarca o factură emisă pe numele tău sau poți solicita un extras bancar în care să fie vizibile adresa și numele tău.
 • Alte documente - în această secțiune s-ar putea să-ți fie solicitată o copie față-verso a cardului bancar cu care ai efectuat depunerea; ai grjă să lași vizibile doar primele și ultimele cifre ale cardului și să acoperi codul de securitate.

În general verificarea contului de jucător durează între 24 și 48 de ore, în funcție de volumul cererilor din perioada respectivă.

5. Metode de depunere și retragere

În acest moment sunt disponibile 4 metode de depunere la Betano. Indiferent de opțiunea selectată se va percepe o taxă 2%. De asemenea, depunerea minimă este de 20 RON, așa cum se poate observa și-n tabelul următor:

Metodă depunere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

skrill

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

neteller

20 RON

20.000 RON

instantaneu

2%

paysafecard

20 RON

4.000 RON

instantaneu

2%

Cele 4 metode acceptate la depozit sunt disponibile și la retrageri. Aici, însă, sumele minime acceptate pentru retragere diferă în funcție de metoda aleasă. Trebuie să mai știi că vei putea solicita o retragere doar prin ultima metoda utilizată la depunere. Pentru fiecare retragere se percepe o taxă de 1% (dacă suma nu depășește 66.750 RON) pentru impozit pe jocuri de noroc.

Metodă retragere

Suma minimă

Suma maximă

Timp procesare

Taxe

card

120 RON

8.000 RON

3-5 zile

1% din suma retrasă

skrill

40 RON

20.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

neteller

40 RON

20.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

paysafecard

50 RON

8.000 RON

24 ore

1% din suma retrasă

6. Cum joci la Betano Pariuri?

Să plasezi pariuri la această agenție este extrem de simplu, chiar și-n cazul în care n-ai mai jucat până acum la pariuri pe internet. 

Poți să te convingi de acest lucru vizionând următorul video: 

În primul rând, în partea stângă a site-ului poți observa toate sporturile disponibile. Trebuie să dai click pe disciplina sportivă care te interesează și apoi să selectezi competiția din care face parte evenimentul pe care vrei să pariezi. Eu am selectat Fotbal - România Liga 1 si s-a deschis o pagină cu toate meciurile disponibile:

ofertă pariuri betano

Acum nu trebuie decât să dai click pe evenimentul care te interesează și se va deschide pagina cu toate opțiunile de pariuri disponibile. Odată ce ai găsit pariul dorit trebuie doar să apeși pe cota acestuia, care va fi adăugată automat pe biletul de pariuri.

Dacă vrei să joci un pariu simplu trebuie doar să introduci miza dorită, iar pentru a adăuga și alte pronosticuri trebuie să dai click pe cotele corespunzatoare. Odată ce ai creat biletul de pariuri și ai introdus miza va trebui să dai click pe "Pariază Acum" și biletul va fi plasat:

bilet betano pariuri sportive

La această casă de pariuri online poți plasa și alte tipuri de bilete - bilet sistem și bilet sistem cu baze.

7. Oferta pentru mobil

La acest operator poți plasa pariuri în cele mai bune condiții direct de pe telefonul mobil, oriunde te-ai afla. Poți să faci acest lucru prin două metode: pe site-ul web optimizat sau din aplicația de pariuri a operatorului.

7.1. Aplicația de pariuri pentru mobil

aplicația betano

Cel mai ușor mod de a plasa pariuri de pe mobil la Betano este să descarci aplicația. Aceasta este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS și în acest moment este cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil.

În continuare îți prezint câteva dintre funcționalitățile acesteia:

 • Logare prin amprentă - te poți loga în cont folosind scanner-ul de amprentă al telefonului, acesta fiind un mod foarte rapid de a începe să pariezi.
 • Plasare de pariuri prin comandă vocală - aplicația pentru iOS îți permite chiar să plasezi pariuri LIVE prin comandă vocală, specificând pariul și suma de bani pe care vrei s-o joci.
 • SpeedBet - apasă și menține apăsat pe o cotă timp de 2 secunde pentru a plasa un pariu instant, cu o sumă de bani prestabilită de tine.
 • Notificări - primești notificări despre evenimentele selectate (goluri, cartonașe etc.).
 • Distribuirea biletelor jucate - printr-un simplu click poți distribui prietenilor tăi biletele plasate la acest operator.
 • Urmărești meciuri în direct - poți viziona în timp real evenimentele sportive preferate.

Dacă utilizezi un dispozitiv cu iOS atunci vei putea descărca aplicația direct din AppStore.

7.2. Site optimizat pentru mobil

Dacă nu vrei să descarci aplicația (desi nu știu de ce n-ai face asta) trebuie să știi că poți paria în condiții foarte bune și direct din browser-ul telefonului. Accesează mro.betano.com de pe mobil și se va deschide varianta optimizată a site-ului, așa cum se poate observa și-n imaginea de mai jos:

site mobil betano

Inițial se va deschide pagina cu pariuri live, însă din meniul afișat în partea de sus poți accesa toate secțiunile site-ului. Vei vedea că este foarte ușor să plasezi un pariu direct de pe site-ul web optimizat pentru mobil.

8. Pariuri disponibile

În ceea ce privește oferta de pariuri, operatorul ocupă locul 1 fără discuție în acest moment. Începând cu pariurile clasice pe fotbal, tenis sau baschet și terminând cu pariuri pe sporturi electronice (E-Sports), biliard, cricket sau golf este clar că și cei mai pretențioși pariori vor fi pe deplin mulțumiți de oferta agenției. 

La momentul scrierii acestui articol pe oferta de pariuri se putea paria chiar și pe alegerile din SUA, Danemarca sau Marea Britanie, precum și pe Eurovision sau premiile Oscar.

În ceea ce privește, de exemplu, pariurile pe fotbal, puteai paria la meciurile importante pe: offside-uri, șuturi pe poartă, posesie, aruncări de la margine, cartonașe și chiar pe intervenția arbitrajului video (VAR).

Am scris aceste opțiuni ca să-ți faci o idee despre cât de bogată este oferta de la această casă de pariuri online. Te invit să deschizi cont și să pariezi la acest operator pentru a testa singur platforma.

9. Streaming și pariuri live

betano streaming live

Te interesează în mod special pariurile live și urmărirea în direct a celor mai tari evenimente sportive? Atunci operatorul se poate dovedi cea mai bună alegere, deoarece la acest capitol se prezintă foarte bine.

De exemplu, la momentul scrierii acestui articol (într-o după-amiază de miercuri fără prea multe evenimente din sport) pe platforma de pariuri live existau nu mai puțin de 55 de meciuri în desfășurare, din fotbal, tenis, baschet, volei, hochei pe gheață, snooker și tenis de masă. Imaginează-ți cât de bogată este oferta de pariuri live în weekend.

Puteai paria live chiar și pe meciuri de fotbal U19 din Ungaria sau liga de rezerve din Hong Kong la fotbal, în timp ce la tenis erau disponibile multe turnee Challenger și ITF.

În ceea ce privește transmisiunile live trebuie să știi că sunt transmise etapă de etapă meciuri de fotbal din: Spania La Liga, Italia Serie A, Germania Bundesliga, Franta Ligue 1, dar și din alte campionate, precum Olanda, Turcia, Elvetia, Belgia etc. Această ofertă bogată de transmisiuni live este valabilă și pentru celelalte sporturi.

Prin urmare pe betano.ro vei putea urmări aproape orice eveniment sportiv de interes.

10. Bonusuri și promoții

Pe lângă bonusul la prima depunere, despre care am scris la începutul articolului este evident că agenția Betano oferă clienților și alte promoții.

Cele mai populare sunt misiunile Betano, lansate cu ocazia evenimentelor sportive importante (turnee de tenis, meciuri de fotbal etc.) în urma cărora jucătorii sunt recompensați cu Fullbet-uri. Pentru a fi la curent cu misiunile urmărește site-ul casei de pariuri.

În continuare îți prezint câteva promoții valabile pe termen lung.

10.1. Marjă 0%

Zilnic agenția selectează cele mai importante evenimente sportive pentru care operatorul oferă cote cu marjă 0% la pariurile de tipul 1X2.

Ce înseamnă cote cu Marjă 0%?

Avantajul casei este 0 în acest caz sau, altfel spus, pariezi pe cele mai bune cote de pe piață.

Pentru această ofertă se califică doar pariurile pre-meci.

10.2. Bonus Betano CASH până la 50% la pariurile multiple

Joacă un pariu multiplu cu minimum 4 și maximum 10 selecții, iar dacă acesta va fi câștigător agenția te răsplătește cu un bonus suplimentar, în bani reali, de până la 50%.

 • Sunt luate în considerare numai biletele care conțin selecții cu cota minimă 1.50.
 • Doar evenimentele din următoarele competiții se califică pentru ofertă: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, World Cup Qual. - Europe (fotbal), Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol (baschet).
 • Sunt eligibile doar următoarele tipuri de pariuri: 1X2, Sub/Peste, GG/NG la fotbal și Victorie, Handicap, Sub/Peste la baschet.

10.3. Banii înapoi la un singur meci pierdut

Cu toții am avut de-a lungul timpului foarte multe bilete pierdute pe un singur meci, ceea ce este destul de enervant. La Betano pariuri primești banii înapoi dacă biletul este pierdut pe un sigur eveniment și a respectat următoarele condiții:

 • conține între 5 și 10 evenimente din fotbal și/sau baschet.
 • cota minimă per eveniment este 1.65.
 • conține doar evenimente din: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1 (fotbal), Euroleague, NBA, Campionatul Spaniol (baschet)
 • conține doar următoarele tipuri de pariuri: 1X2, Sub/Peste, GG/NG la fotbal și Victorie, Handicap, Sub/Peste la baschet

Miza maximă returnabilă este de 100 RON.

10.4. Bonus Betano: Miza inapoi la 0-0

Plasează înainte de startul meciului de fotbal un pariu de tipul Scor Corect sau Pauză/Final. Dacă partida se va încheia cu scorul de 0:0 agenția îți va returna miza integral!

10.5. Avans de 2 goluri

Ai pariat pe victoria unei echipe de fotbal iar aceasta conduce la un moment dat cu 2 goluri diferență? Ai castigat direct pariul!

Acest lucru este posibil la Betano pariuri, care validează automat câștigător orice pariu pre-meci plasat pe victoria unei echipe dacă aceasta conduce la un moment dat cu 2 goluri.

 • Oferta este valabilă pentru următoarele competiții: Champions League, Europa League, Premier League Anglia, Serie A Italia, Primera Division Spania, Bundesliga Germania, Liga 1 România.
 • Se iau în considerare numai pariurile simple pre-meci.

10.6. Cere un pariu

N-ai găsit în ofertă evenimentul sportiv sau pariul căutat? Poți solicita introducerea unui anumit pariu prin apăsarea butonului "Oferte" și "Cere un pariu". Pe respectiva pagină va trebui să completezi formularul, iar echipa Betano va analiza imediat cererea ta.

Trebuie să mai știi că poți solicita un pariu cu cel puțin 3 ore înainte de startul evenimentului.

11. Asistență clienți - departamentul suport

Ai întâmpinat vreo problemă pe parcursul navigării pe site-ul Betano? O vei rezolva in cel mai scurt timp, deoarece echipa de suport este la dispoziția ta 24/7. În continuare îți prezint modalitățile prin care poți contacta echipa de suport a agenției, indiferent de problema de care te-ai lovit:

 • Chat live - dă click pe butonul "Chat" din partea dreaptă sus a paginii și vei fi pus imediat în legătură cu un operator; acest serviciu este disponibil zilnic în intervalul orar 12:00-24:00.
 • WhatsApp - ai la dispoziție numărul de WhatsApp +40 735 043 439, la care poți trimite un mesaj în care explici problema ta, în orice zi între orele 10:00-24:00.
 • Facebook - pe pagina de Facebook Betano România poți contacta un operator care să te ajute 
 • Apel telefonic invers - dă click pe butonul "Contact", selectează Callback - apel telefonic invers și completează informațiile cerute; vei fi contactat în cel mai scurt timp de un operator.
 • E-mail - pe adresa de e-mail [email protected] poți trimite un mesaj indiferent de natura problemei tale; cererile trimise între 08:00 și 02:00 vor primi, în general, un răspuns într-un timp foarte scurt.

12. Păreri și comentarii ale pariorilor despre Betano

Părerea jucătorilor este foarte importantă atunci cand vine vorba despre o agenție de pariuri. În continuare îți voi prezenta câteva opinii ale celor care au testat această platformă, iar apoi îți spun și părerea mea despre agenție:

 1. Am jucat eu, site-ul se mișcă foarte bine, pariurile live sunt validate în câteva secunde și au cotele cele mai mari la gol marcat pe interval de 10 min.
 2. Am solicitat ieri (duminică) o retragere prin transfer bancar, era singura opțiune disponibilă. Azi dimineață (luni) la 09:46 primesc un mail cu titlul: ”Retragere reușită de pe Betano prin bancă!” Tot astăzi înainte de 18:00 verific contul în care am făcut retragerea (Banca Transilvania) și sunt deja banii pe care i-am ”solicitat” ieri, mai puțin acei 1% care merg la stat ca și impozit (10 ron).
 3. Mie îmi place foarte mult platforma de pariuri live, au o ofertă bogată iar transmisiile video se mișcă foarte bine, atât pe laptop cât și pe mobil.

Părerea mea despre Betano este una foarte bună. În acest moment nu pot fi găsite minusuri acestui operator, poate doar cu excepția handicapului asiatic ajustabil, care momentan nu se găsește în ofertă. În rest este fără discuție casa de pariuri online numărul 1 în România în acest moment. Oferta de pariuri este generoasă, aplicația pentru mobil se mișcă excelent, iar retragerile sunt procesate destul de rapid.

13. Întrebări frecvente

În continuare îți prezint răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări ale românilor despre agenția Betano:

Ce bonus îmi oferă Betano la înregistrare?

Dacă deschizi cont la Betano accesând un link din această pagină vei primi bonus la prima depunere 100% până la 500 RON + un free bet de până la 500 RON.

Este legal să joc pariuri la Betano?

Da, toate casele de pariuri recomandate de biletu-zilei.com operează in mod legal în România. Agenția deține licența ONJN nr. L1170664W000663 valabilă până în anul 2027. Prin urmare nu trebuie să-ți faci niciun fel de problemă în această priviță.

Trebuie să verific contul?

Ești obligat prin lege să efectuezi verificarea contului de jucător. Va trebui să intri-n secțiunea Profil - Încărcare Documente și să furnizezi documentele solicitate. În 24-48 de ore contul va fi verificat.

Există o aplicație de pariuri pentru mobil?

Betano România are cea mai bună aplicație de pariuri pentru mobil, disponibilă pe Android și iOS, cu câteva funcții inedite precum plasarea pariurilor prin comandă vocală, SpeedBet, notificari și altele.

Pot urmări evenimente sportive în direct?

Da, indiferent dacă navighezi de pe PC/laptop sau de pe telefonul mobil vei putea urmări în transmisiune live meciurile preferate,  în cadrul platformei de pariuri live a agenției.

Pot plasa bilete sistem cu bază?

Da, există și această posibilitate. Trebuie doar sa selectezi toate pronosticurile dorite, iar bazele se selecteazaă prin apăsarea iconiței "B" din dreptul pariurilor respective. Apoi, în partea de jos vei putea selecta și sistemul de joc dorit.

Ce taxe trebuie să plătesc dacă am câștigat la Betano?

Nu ai vreo obligație. Operatorul va opri automat impozitul pentru fiecare retragere efectuată. 

14. Pariuri pe sporturi virtuale

betano sporturi virtuale

Pariurile pe sporturi virtuale sunt și ele disponibile în oferta Betano. Există o secțiune denumită sugestiv VIRTUALE. Acolo vei găsi evenimente virtuale din fotbal, tenis, baschet, speedway, curse de cai, curse de ogari și ciclism.

Indiferent de sportul virtual un meci / o cursă începe la fiecare 2 minute, 24 de ore din 24.

La fotbal vei putea paria atât pe rezultat final, cât și pe scor corect sau pe numărul de goluri marcate. La meciurile de baschet virtual ai inclusiv câte 3 linii pe total puncte și pe handicap, dar și pe numărul de puncte (peste/sub) înscrise de fiecare dintre echipe.

Dacă ești pasionat de pariuri pe sporturi virtuale îți recomand să alegi Betano și pentru că vei avea constant Misiuni. Dacă le vei îndeplini atunci vei primi full bet-uri (pariuri gratuite) în valoare de 50 sau 100 RON.

Pariază AICI pe sporturi virtuale la Betano!

15. Articole utile despre Betano

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here