4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betano

0

Probabil numărul 1 în preferințele românilor, Betano, este una dintre casele de pariuri la care îți recomand să pariezi. O ofertă de pariuri vastă, cote destul de bune și seriozitatea în relațiile cu clienții sunt principalele motive pentru care pariorii din țara noastră au ales Betano.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betano

În acest articol îți voi prezenta 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să joci pariuri sportive la Betano.

1. Betano oferă anumite tipuri de pariuri pe fotbal unice pe piață în România!

Dacă analizezi oferta de pariuri pentru oricare meci cât de cât important (inclusiv Liga 1) vei găsi o ofertă de pariuri unică în România.

Pariuri pe minutul în care se va marca primul gol, pariuri pe faptul că una dintre echipe va înscrie (sau nu) până într-un anumit minut, pariuri pe rezultatul partidei după anumite intervale de timp sunt doar câteva din tipurile de pariuri care nu le-am întâlnit la celelalte case de pariuri online de top din România.

2. Betano are cea mai bună ofertă de pariuri la baschet!

În cazul în care vrei să joci ponturi baschet la Betano ai limite variate pentru total puncte înscrise în meci sau pe handicap. În plus vei avea și limite alternative pentru totalul punctelor înscrise de fiecare echipă.

Acest lucru nu-l prea întâlnim în altă parte, rar se mai găsește la Unibet / 888Sport / Admiral. În rest se găsesc doar liniile cu șanse 50%-50%.

3. Betano are aplicație cu comandă vocală pentru dispozitivele mobile

În cazul în care ai un iPad sau un iPod vei putea descărca Betano apk. Aceasta are o facilitate prin care poți juca pariuri live prin comandă vocală.

Spui pronosticul și suma pe care vrei s-o joci. Automat îți va apărea pe talonul de pariuri acel pronostic, urmând ca tu doar să confirmi pariul.

4. Poți închide pariuri cu opțiunea CashOut

Dacă un meci nu decurge așa cum îți dorești sau dacă vrei să-ți asiguri un câștig înainte ca pronosticul tău să fie poți închide biletul cu Betano Cashout. Aceasta este disponibilă la pariuri live, în general la meciuri din fotbal, tenis și baschet.

Înregistrează-te AICI la Betano și ia bonusul de până la 500 RON!

Metode prin care poți contacta echipa de suport Betano

Ai întâmpinat vreo problemă pe betano.com sau pur și simplu ai o nelămurire cu privire la serviciile oferite de acest operator? În rândurile următoarele îți prezint metodele de contact ale echipei de suport disponibile în acest moment:

  • Chat live – cel mai simplu este să discuți în timp real cu un operator pe live chat-ul Betano; trebuie doar să dai click pe butonul “Chat” de pe pagina principală. Este disponibil zilnic de la ora 10 până la 24.
  • Facebook – https://www.facebook.com/betano.romania/ – trimite un mesaj privat pe această pagină în care să explici problema cu care te confrunți și vei primi răspuns într-un timp foarte scurt.
  • Call center – în intervalul orar 14-22 poți suna la numărul de telefon +40 31 630 1015.
  • E-mail – nu-n ultimul rând ai la dispoziție și adresa de e-mail romania@betano.com la care poți trimite mesaje.

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
8 din 1080%+257.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
2 din 2100%+120.00Vezi Ponturi
3 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
2 din 540%-180.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here