4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betano

165

Betano este una din casele de pariuri preferate de catre pariorii romani. O oferta de pariere vasta, cote destul de bune si seriozitatea in relatiile cu clientii sunt principalele motive pentru care pariorii din tara noastra au ales Betano.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

In acest articol iti voi prezenta 4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la Betano

1. Betano ofera anumite tipuri de pariuri pe fotbal unice pe piata in Romania
Daca analizezi oferta de pariere pentru oricare meci cat de cat important (inclusiv Liga 1) vei gasi o oferta de pariere unica in Romania. Pariuri pe minutul in care se va marca primul gol, pariuri pe faptul ca una dintre echipe va marca sau nu pana intr-un anumit minut, pariuri pe rezultatul partidei dupa anumite intervale de timp sunt doar cateva din tipurile de pariuri care nu le-am intalnit la alt operator licentiat in Romania.

2. Betano are cea mai buna oferta de pariere la baschet
La Betano nu numai ca ai limite variante pentru total puncte inscrise in meci sau pe handicap, dar vei avea si limite alternative pentru totalul punctelor inscrise de fiecare echipa. Acest lucru nu-l prea intalnim in alta parte, rar se mai gaseste la Unibet. In rest se gasesc doar liniile cu sanse 50%-50%.

3. Betano are aplicatie cu comanda vocala pentru dispozitivele mobile
In cazul in care ai un iPad sau un iPod vei putea descarca aplicatia Betano. Aceasta are o facilitate prin care poti juca pariuri live prin comanda vocala. Spui pronosticul si suma pe care vrei s-o joci si automat iti va aparea pe talonul de pariuri acel pronostic, urmand ca tu doar sa confirmi pariul.

4. Poti inchide pariuri prin optiunea cashout
Daca un meci nu decurge asa cum iti doresti sau daca vrei sa-ti asiguri un castig inainte ca pronosticul tau sa fie decis la Betano poti inchide pariuri prin optiunea cashout. Aceasta este disponibila la pariuri live, in general la meciuri din fotbal, tenis si baschet.

Inregistreaza-te AICI la Betano si ia bonusul de pana la 500 RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here