4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betano

0
384

4 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa pariezi la BetanoProbabil numărul 1 în preferințele românilor, Betano, este una dintre casele de pariuri la care îți recomandăm să pariezi. O ofertă de pariere vastă, cote destul de bune și seriozitatea în relațiile cu clienții sunt principalele motive pentru care pariorii din țara noastră au ales Betano.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

În acest articol îți voi prezenta 4 lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pariezi la Betano România.

1. Betano oferă anumite tipuri de pariuri pe fotbal unice pe piață în România!

Dacă analizezi oferta de pariere pentru oricare meci cât de cât important (inclusiv Liga 1) vei găsi o ofertă de pariere unică în România. Pariuri pe minutul în care se va marca primul gol, pariuri pe faptul că una dintre echipe va înscrie (sau nu) până într-un anumit minut, pariuri pe rezultatul partidei după anumite intervale de timp sunt doar câteva din tipurile de pariuri care nu le-am întâlnit la celelalte case de pariuri online de top din România.

2. Betano are cea mai bună ofertă de pariere la baschet!

La Betano nu numai că ai limite variante pentru total puncte înscrise în meci sau pe handicap, dar vei avea și limite alternative pentru totalul punctelor înscrise de fiecare echipă. Acest lucru nu-l prea întâlnim în altă parte, rar se mai găsește la Unibet / 888Sport / Admiral. În rest se găsesc doar liniile cu șanse 50%-50%.

3. Betano are aplicație cu comandă vocală pentru dispozitivele mobile

În cazul în care ai un iPad sau un iPod vei putea descărca Betano apk. Aceasta are o facilitate prin care poți juca pariuri live prin comandă vocală. Spui pronosticul și suma pe care vrei s-o joci și automat îți va apărea pe talonul de pariuri acel pronostic, urmând ca tu doar să confirmi pariul.

4. Poți închide pariuri cu opțiunea CashOut

Dacă un meci nu decurge așa cum îți dorești sau dacă vrei să-ți asiguri un câștig înainte ca pronosticul tău să fie decis la Betano poți închide pariuri prin opțiunea Cashout. Aceasta este disponibilă la pariuri live, în general la meciuri din fotbal, tenis și baschet.

Înregistrează-te AICI la Betano și ia bonusul de până la 500 RON!

Metode prin care poți contacta echipa de suport Betano

Ai întâmpinat vreo problemă pe betano.com sau pur și simplu ai o nelămurire cu privire la serviciile oferite de acest operator? În rândurile următoarele îți prezint metodele de contact ale echipei de suport disponibile în acest moment:

  • Chat live – cel mai simplu este să discuți în timp real cu un operator pe live chat-ul Betano; trebuie doar să dai click pe butonul “Chat” de pe pagina principală.
  • WhatsApp – poți cere ajutor și prin intermediul aplicației de mesagerie WhatsApp. +40 735 043 439 este numărul la care vei primi suport din partea unui operator Betano.
  • Facebook – https://www.facebook.com/betano.romania/ – trimite un mesaj privat pe această pagină în care să explici problema cu care te confrunți și vei primi răspuns într-un timp foarte scurt.
  • Apel telefonic invers – dacă vrei să fii sunat de către un operator Betano atunci intră-n secțiunea “Contact” de pe site, selectează această metodă și specifică problema întâmpinată și numărul tău de telefon.
  • E-mail – nu-n ultimul rând ai la dispoziție și adresa de e-mail romania@betano.com la care poți trimite mesaje.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
62 din 113 55% +915.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
45 din 70 64% +677.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here