7 motive să pariezi la Betano

0
847

Motive sa pariezi la BetanoUnul dintre operatorii de jocuri de noroc online care a devenit un nume aflat pe buzele marii majorități a pariorilor români este Betano. Dacă întrebi o persoană care joacă online constant la ce agenții pariază, unul dintre răspunsuri va fi în cele mai multe cazuri Betano.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

Dar ce i-a făcut pe pariori să joace la Betano pariuri, lucru pe care-l poți face și tu după ce dai click pe un link din acest articol? Iți voi spune în continuare toate aceste motive, iar dacă ai altele pentru care ai ales această agenție nu ezita să le comunici în secțiunea de comentarii.

1. Cote bune

Pe lânga meciurile la care Betano are Marjă 0%, în general are cote de top. Astfel ea se află la acest capitol fără probleme între primele case de pariuri licențiate în România.

2. Site operativ

Atunci când pariem online este foarte important să avem parte de un site operativ. Cunosc agenții la care durează o “veșnicie” încărcarea unei pagini banale. La Betano România acest lucru nu se întâmplă. Ba din contra, site-ul se mișcă excelent din toate punctele de vedere.

3. Seriozitatea agenției

Chiar dacă unii se plâng de faptul că plățile sunt făcute greu tind să cred că, așa cum se întâmplă-n cele mai multe cazuri, vina este a pariorului. Aceste plângeri legate de plăți sunt rare. În rest agenția se remarcă prin seriozitate, fie că vorbim de validarea pariurilor, serviciul de relații cu clienții sau de efectuarea plăților.

4. Live streaming

Betano este una dintre casele de pariuri online care transmite meciuri live video. Acest aspect este important pentru o persoană care pariază mult live, deoarece într-un mod vei paria atunci când ai și transmisie video în același browser cu oferta de pariere și altfel o vei face dacă vei fi nevoit să comuți între 2 tab-uri ale browser-ului.

5. Bonus Betano instant la prima depunere

Betano este printre puținele case de pariuri online care oferă bonus imediat dupa efectuarea primei depuneri. Nu mai este nevoie de rulaj, precum în alte părți. Ai depus suma de 500 RON (sau orice altă sumă mai mică) și ai încă 500 RON (sau cât ai depus) sub formă de bonus.

6. Bonusuri și promoții diverse

Pe lângă bonusul de bun venit avem și alte oferte promoționale, cum ar fi returnare de miză dacă un meci se termină 0:0 sau bonus pentru pariuri multiple. De asemenea sunt disponibile constant și misiuni speciale, care dacă sunt îndeplinite vor aduce în cont full bet-uri.

7. Comandă vocală pentru pariuri de pe telefon

Acest lucru este chiar unic între casele de pariuri online licențiate în România. Practic, dacă vrei să pariezi live de pe un telefon cu iOS nu mai este nevoie să stai să cauți pronosticul în ofertă. Activezi comanda vocală din aplicația Betano și apoi rostești numele echipei care te interesează și miza pariului.

Atenție, pariul nu va fi plasat direct. El va trebui confirmat, așa că n-ai de ce să-ți faci griji că vei plasa pariuri din greșeală, nu se va întâmpla acest lucru. Dacă spui, de exemplu, “o sută lei Real Madrid” pe biletul de joc îți va fi afișat pariul pe victoria lui Real Madrid și miza de 100 RON. Dai click pe “Pariază acum” pentru a plasa pariul.

Acestea sunt 7 motive pentru care îți recomand să joci la Betano. Dacă ai încercat deja serviciile agenției și ne poți spune și alte motive pentru care merită să alegem Betano nu ezita să postezi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Pariază la Betano! CLICK AICI pentru un bonus de 500 RON!

MOTIV BONUS: Cel mai bun suport tehnic pentru jucători

Pe lângă motivele prezentate mai sus am putea adăuga și faptul că Betano România are în acest moment cel mai bun serviciu de asistență tehnică pentru jucători. Astfel, indiferent de problema pe care o întâmpini vei primi ajutor în timp record. Metodele prin care poți lua legătura cu echipa betano.com sunt următoarele:

  • Chat live – dai click pe butonul “Chat” de pe pagina principală a agenției și vei fi pus în legătură cu un operator.
  • Facebook – ai la dispoziție pagina de Facebook Betano, acolo unde poți trimite un mesaj privat în care să explici problema întâmpinată.
  • WhatsApp – la numărul de telefon +40 735 043 439 poți trimite un mesaj pentru a fi ajutat prin intermediul aplicației WhatsApp.
  • Apel telefonic invers – accesează secțiunea “Contact” a site-ului, alege această metodă, specifică natura problemei și numărul tău de telefon, iar în scurt timp un operator Betano te va suna pentru rezolvarea problemei.
  • E-mail romania@betano.com este adresa pe care poți trimite un mesaj în care explici problema întâmpinată.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here