Betano – Cash Out ce este si cum il folosesc

474

cash out

Functia cashout oferita de Betano: ce este, cum o folosesti, ce facilitati si avantaje iti ofera atunci cand pariezi. Toate acestea am sa ti le prezint in acest articol.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

Inainte sa iti povestesc despre Cash-out si beneficiile lui vreau sa iti spun cate ceva despre bonusul Betano la inscriere. Daca iti deschizi cont folosind link-ul de mai sus primesti bonus la prima depunere 100% pana la 500 RON.

Exemplu: depui 400 RON, primesti bonus de la Betano inca 400 RON si astfel vei avea in contul tau 800 RON.

Cash-out la Betano

Cash Out este o optiune prin care iti tii sub control pariurile. Utilizand-o poti inchide (aproape) oricand un pariu si astfel poti incasa o suma de bani. Aceasta suma variaza in functie de unele lucruri. Iata doua exemple ca sa intelegi mai bine aceasta facilitate:

 1. Ai pariat 100 lei pe sub 2.5 goluri la un meci de fotbal si in minutul 60 scorul este 1:1. Consideri ca este riscant sa mai lasi pariul in desfasurare pentru ca se mai poate marca un meci si alegi sa-ti recuperezi macar o parte din pierderi. Vei inchide pariul si vei primi inapoi in cont o parte din cei 100 RON, bani pe care i-ai fi pierdut daca in meci se mai marca un gol.
 2. Ai pariat 100 RON pe peste 2.5 goluri la un meci de fotbal si in minutul 20 scorul este 1:1. Agentia iti ofera optiunea sa inchizi pariul la o cota mai mica decat pe care ai pariat. De exemplu daca ai pariat 100 RON pe cota 1.60 vei putea sa inchizi pariul in minutul 20 pentru un castig de 140 RON (suma este fictiva, poate fi mai mica sau mai mare).

In primul caz ti-ai asigurat o parte din probabilele pierderi iar in al doilea caz ai facut profit indiferent de ce se va intampla mai departe in meci.

Agentia Betano este una dintre casele de pariuri online la care se poate utiliza optiunea Cash Out.

Ce trebuie sa stii despre optiunea Cash Out de la Betano

 • este disponibila pentru toate pietele de fotbal, tenis, baschet si volei (atat pre-meci, cat si live)
 • este disponibila la un bilet single dar si la pariuri multiple.
 • nu pot fi inchise pariurile pe fotbal de tipul: DNB (Draw No Bet), No Bet pe echipa gazda sau oaspete, No Bet pe prima repriza gazde/oaspeti, DNB pe prima sau a doua repriza, victorie cu revenire, rezultat la pauza sau la final, victorie in ambele reprize, echipa sa marcheze in ambele reprize, echipa sa castige una dintre reprize, jucatorul sa marcheze primul gol, jucatorul sa marcheze ultimul gol, marcator oricand, jucatorul sa marcheze doua sau mai multe goluri si jucatorul sa marcheze trei sau mai mult goluri.
 • nu pot fi inchise pariurile pe baschet de tipul: sfertul cu cele mai multe puncte marcate, sa castige toate sferturile, speciale jucatori.
 • nu pot fi inchise pariurile pe termen lung: clasarea pe locul x la un eveniment / intr-o grupa.
 • nu pot fi inchise pariuri din oferta Betano cu marja de 0%.
 • nu este permisa plasarea unui pariu si efectuarea imediata a unei plati in avans
 • cash out pentru baschet este disponibil la doua minute dupa plasarea unui pariu
 • cash out pentru tenis si volei este disponibil la un singur minut dupa plasarea unui pariu.
 • nu se vor include bonusuri din alte oferte atunci cand se foloseste optiunea cash out.
 • toate pariurile la care s-a utilizat cash out nu vor fi contorizate la rulajul aferent unui anumit bonus.
 • in cazul in care suma aferenta unui cash out nu depaseste 5% din miza initiala atunci optiunea cash out nu va fi disponibila.

Pariaza la Betano – bonus 500 lei. Click AICI!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here