Pariuri de pe Android la Betano; descarcă aplicația de aici!

0

Pariuri de pe Android la Betano descarca aplicatia de aici

Casa de pariuri sportive online Betano are aplicația dedicată sistemului de operare Android. Aceasta se alătură suitei, care mai cuprinde aplicația pentru iOS și site-ul optimizat pentru dispozitive mobile.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON

7 din 10 români au smartphone, iar 9 din 10 dintre cei care au un dispozitiv mobil inteligent folosesc ca sisteme de operare Android sau iOS. Betano a venit în întâmpinarea acestei realități a pieței si a creat aplicații dedicate. Acestea sunt printre cele mai bune aplicații pentru pariuri sportive online.

Aplicația de Android se poate descărca și instala pe dispozitivele cu acest sistem de operare de pe site-ul Betano, accesând link-ul: https://ro.betano.com/apps/.

Totul a fost testat astfel încât experiența utilizatorilor să fie plăcută și foarte rapidă. „Aplicația nu se blochează deloc, este stabilă și se mișcă excelent”, a fost părerea unuia dintre primii utilizatori.

Watch&Bet, SpeedBet și multe alte surprize

Betano apk pentru Android vine cu funcții moderne, menite să transforme experiența mobilă a utilizatorilor într-una dinamică, sigură și totodată distractivă. Prin Watch&Bet, transmisiunile live a peste 24.000 de evenimente sportive se pot viziona pe orice tabletă sau telefon cu Android, iar cu funcția Speed&Bet un pariu poate fi plasat în doar 2 secunde prin folosirea ecranului tactil!

Utilizatorii vor fi de asemenea informați prin notificări smart, în timp real, despre starea pariului lor sau despre evenimentele lor preferate. Posibilitățile de personalizare sunt multiple, la fel ca și pe platforma web de ultimă generație de la Betano. Opțiunea MyLive individualizează pagina de pariuri live după preferințele jucătorilor, iar pariurile efectuate și cele câștigate pot fi distribuite pe Facebook, e-mail sau Twitter.

Deschide cont AICI la Betano pentru a paria ulterior de pe Android!

Echipa de suport Betano îți stă la dispoziție

Dacă te întâmpini orice fel de problemă pe parcursul navigării pe site-ul betano.com trebuie să știi că vei putea lua legătura foarte rapid cu echipa de suport, iar unul dintre operatori te va ajuta. Metodele de contact disponibile sunt următoarele:

  • Live chat (12:00-24:00): cel mai simplu și rapid mod de a contacta echipa tehnică este să dai click pe butonul “Chat“.
  • Facebook (08:00-02:00): poți trimite un mesaj privat și pe pagina de Facebook Betano România, la adresa următoare: https://www.facebook.com/betano.romania/.
  • WhatsApp (10:00-24:00): numărul de WhatsApp Betano este +40 735 043 439, acolo unde vei primi suport tehnic zilnic în intervalul orar menționat.
  • Apel telefonic invers (14:00-22:00): accesează secțiunea “Contact” de pe site-ul operatorului, specifică problema întâmpinată și numărul tău de telefon și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil de un operator.
  • E-mail: adresa de e-mail la care poți trimite un mesaj în care să explici problema sau nelămurirea ta este: romania@betano.com.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 CR7
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
3 din 475%+121.00Vezi Ponturi
2 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
2 din 367%+3.00Vezi Ponturi
3 Red
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
0 din 10%-100.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here