Betano Contact

1
Betano este una dintre casele de pariuri online cu un serviciu de suport foarte bun. Sunt mai multe modalități prin care poți contacta staff-ul agenției, iar răspunsurile sunt prompte și la obiect, de fiecare dată.

BONUS PRIMA DEPUNERE

Betano online

Încasează bonus 100% până la 500 RON + FreeBet 500 RON

betano contact

Betano contact - cum iau legătura cu staff-ul agenției?

Odată accesată pagina betano.com în parte din dreapta sus vei găsi butonul de contact Betano România (are un semn grafic o pereche de căști și un semn al întrebării în interior).

După ce apeși butonul de contact se va deschide o fereastră cu serviciul de relații clienți. De aici îți alegi metoda de contact, având mai multe posibilități:

Livechat (non-stop)

Deschizi fereastra de livechat, disponibilă inclusiv în Betano apk, completezi numele de utilizator, adresa de email și selectezi categoria problemei. Vei fi preluat de către un operator Betano în cel mai scurt timp.

Recomand această metodă de contact, pentru că este una foarte eficientă. Timpul de așteptare este scăzut, iar răspunsurile oferite sunt concise.

Email

Dacă n-ai acces la meniul de pe site-ul casei de pariuri trimite un email la adresa [email protected] Poți trimite mail la orice oră, iar răspunsul îl vei primi într-o perioadă de timp rezonabilă.

Call center (zilnic în intervalul orar 08-00)

Poți suna la Betano la nr de telefon +40316301015 în intervalul orar menționat mai sus. În cazul în care ai o problemă legată de contul tău să ai pregătite adresa de mail și numele de utilizator completate la înregistrarea contului Betano.

Facebook (non-stop)

Betano este prezent și pe platforma de social media Facebook. Lasă un mesaj prin Messenger pe pagina Betano Romania, oricând dorești, în care să expui problema pe care o întâmpini.

Vei primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil, programul de asistență prin Messenger fiind non-stop.

Experiența personală cu serviciul de suport de la Betano.

Prin multiplele opțiuni de contact disponibile este clar că Betano mizează mult pe creșterea gradului de satisfacție și încredere al jucătorului.

Recomand contactarea staff-ului Betano prin livechat sau prin apel telefonic deoarece este mult mai practic decât pe mail. În general răspunsurile sunt prompte și-n majoritatea cazurilor problemele sunt rezolvate rapid.

Te aștept în secțiunea de comentarii să ne povestești cum a fost experiența ta cu serviciul Betano asistență clienți.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here