Betano – cum se validează pariurile pe tenis pentru meciurile în care un jucător se retrage

0

Tenisul este al doilea cel mai popular sport printre pariorii din România. Prin urmare este important să cunoști toate regulile la pariurile pe tenis.

În acest articol îți voi prezenta tot ce ce trebuie să știi despre validarea pariurilor pe tenis la casa de pariuri online Betano. Mă refer aici la situațiile în care unul dintre jucători abandonează meciul. 

Apasă AICI și pariază pe tenis la Betano!

betano validare pariuri tenis

În primul rând trebuie să știi că un pariu pe tenis la Betano online rămâne valid dacă meciul a început (s-a jucat cel puțin un punct) și apare una dintre următoarele situații:

 • schimbare de teren.
 • schimbarea datei de disputare a meciului.
 • schimbarea suprafeței de joc pe care se dispută meciul.
 • schimbarea de teren acoperit cu un teren în aer liber și invers.

Regulă generală pentru pariuri pe tenis la Betano

În cazul în care un jucător abandonează toate pariurile jucate sunt considerate nule, cu excepția celor în cazul cărora rezultatul a fost deja stabilit.

De asemenea, dacă desfășurarea ulterioară a meciului ar fi condus automat la un pariu câștigat/pierdut, acesta va fi validat în concordanță.

Exemplu 1: Primele 2 seturi s-au incheiat 6-4 4-6 și unul dintre jucători s-a retras. Dacă ai pe biletul zilei peste 2.5 seturi atunci pariul va fi câștigat, deoarece rezultatul final al meciului ar fi presupus jucarea setului 3.

Exemplu 2: Pariezi pe numărul de game-uri în setul 1, care se întrerupe la scorul de 3-3. Pariul sub/peste 8.5 game-uri va fi validat pierdut sau câștigat, după caz, deoarece cel mai mic scor cu care s-ar fi putut încheia setul respectiv presupunea disputarea a 9 game-uri.

Validarea pariurilor în cazul în care un jucător se retrage

 • Pariuri pe termen lung (câștigător turneu, pariuri pe un sfert/o jumătate de tablou) – în cazul în care jucătorul pe care ai mizat nu participă la turneu pariul este considerat nul. Este necesar ca jucătorul să dispute cel puțin un punct pentru ca pariurile să fie stabilite.
 • Ponturi tenis pe câștigător meci – toate pariurile vor fi anulate în cazul în care meciul începe, dar nu este finalizat. Dacă numărul de seturi necesare pentru câștigarea meciului se schimbă, atunci pariul pe câștigător rămâne activ (nu se mai iau în considerare pariurile pe game-uri și seturi).
 • Pariuri pe câștigător set – setul respectiv trebuie să fie încheiat pentru ca pariul să fie valid.
 • Primul jucător care câștigă 3 game-uri – unul dintre jucători trebuie să ajungă la 3 game-uri pentru ca pariurile să fie valide, dacă un jucător se retrage înainte, atunci toate pariurile vor primi cota 1.
 • Tie-break în primul set – pariurile sunt valide dacă scorul în setul 1 va ajunge la 6-6.
 • Tie-break în meci – dacă un meci nu este finalizat atunci pariurile vor fi nule, cu excepția cazului în care un tie-break deja s-a disputat.
 • Rezultat dublu (jucătorul câștigă / pierde primul set, apoi câștigă / pierde meciul) – pariurile sunt nule dacă meciul nu este încheiat.
 • Total seturi – dacă partida nu este finalizată pariurile sunt nule, cu excepția cazului în care abandonul are loc după începerea ultimului set.
 • Scor exact – pariurile sunt nule dacă partida nu este încheiată, cu excepția cazului în care pariul a fost deja stabilit (exemplu: scorul este 1-1 la seturi, pariurile scor corect 0-2 sau 2-0 vor fi validate ca fiind pierdute).
 • Totaluri (game-uri, duble greșeli, break-uri, game-uri totale cu handicap, handicap la ași) – tie-break-ul campionilor se socotește ca un singur game. Dacă meciul nu este finalizat pariurile sunt nule, cu excepția celor care nu mai pot fi influențate de desfășurarea ulterioară a evenimentului.
 • Cel mai rapid serviciu din turneu / Cea mai mare viteză a serviciului / Viteza medie a serviciului / Cel mai mare procentaj la primul serviciu / Procentajul primului serviciu (Jucătorul A/B) / Puncte câștigătoare pe primul serviciu / Puncte câștigătoare pe al doilea serviciu / Durata totală / Durata totală a primului set – jucătorul trebuie să servească cel puțin o minge în turneu pentru ca pariurile să fie valide. Dacă meciul începe, dar nu este finalizat pariurile sunt considerate nule.
 • Număr ași / Duble greșeli / Primul as / Prima dublă greșeală / Primul break pe servă / Primul challenge / Durata totală / Durata totală a primului set – dacă un jucător abandonează pariurile devin nule, cu excepția celor care au fost deja stabilite.
 • Câte seturi va pierde jucătorul pe durata turneului? – în cazul în care jucătorul se retrage înainte de startul partidei acest lucru va conta ca 2 seturi pierdute (în cazul meciurilor de 3 seturi) sau 3 seturi pierdute (pentru meciurile de 5 seturi).
 • Etapa eliminării – jucătorul trebuie să joace cel puțin un punct pentru ca pariurile să fie valide.
 • Cap de serie câștigător – dacă turneul este câștigat de un jucător care nu era cap de serie atunci pariurile sunt nule.
 • Tie Break-ul Campionilor – în unele turnee (ex. Turneul Seniorilor, non-Grand – Slam Turnee de dublu) dacă un meci ajunge în set decisiv acesta va fi decis prin tie-break-ul campionilor. Acel tie-break va fi considerat ca al treilea set. Pariurile pe seturi sunt stabilite cu scorul de 2-1 pentru câștigătorul Tie-break-ului Campionilor.
 • Rezultat meci și ambii jucători câștigă un set / Rezultat meci și total game-uri – în cazul în care un meci începe, dar nu este finalizat toate pariurile devin nule.
 • Jucătorul câștigă cu revenire / Seturi consecutive – pariurile sunt nule dacă meciul nu este finalizat, cu excepția celor care au fost deja stabilite.
 • Meciul cu cele mai multe game-uri / Meciul cu cele mai puține game-uri – meciurile considerate pentru runda respectivă trebuie încheiate pentru ca pariurile să fie validate.
 • Numește finaliștii / Rezultatul finalei / Să ajungă în finală / Finalist care să nu fie cap de serie / Finalist venit din calificări / Finalist calificat prin wild card – dacă jucătorul pe care s-a pariat se retrage chiar înaintea finalei meciul programat va fi folosit pentru validarea pariului. Un “lucky loser” nu este considerat jucător venit din calificări.
 • Cele mai puține game-uri într-un set – setul cu cele mai puține game-uri jucate determină rezultatul pariurilor. Toate pariurile devin nule în cazul în care meciul nu este finalizat.
 • H2H / H2H Ași / H2H Duble greșeli / H2H Procentajul primului serviciu – meciurile jucătorilor implicați trebuie să fie încheiate pentru ca pariurile să fie valide.
 • Maximul punctelor consecutive câștigate / Maximul game-urilor consecutive câștigate – pariurile sunt nule dacă meciul nu este finalizat, cu excepția cazurilor în care pariurile au fost deja stabilite.
 • Maximul punctelor consecutive câștigate (Jucătorul A/B) / Maximul game-urilor consecutive câștigate (Jucătorul A/B) – dacă un meci începe, dar nu este încheiat, pariurile devin nule, cu excepția celor a căror rezultat a fost deja stabilit.

Acestea sunt regulile de validare aplicate de agenția Betano online în cazul pariurilor pe meciuri de tenis în care un jucător se retrage. Dacă ai vreo întrebare cu privire la validarea unui pariu pe tenis la Betano te invit s-o lași mai jos, în secțiunea de comentarii.

Dă click AICI și pariază la Betano!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here