Betano apk – aplicație pentru telefon și tabletă

0

Casa de pariuri Betano a lansat aplicație mobilă pentru Android, astfel vei putea paria la una dintre cele mai importante case de pariuri din aplicație și dacă ai un dispozitiv pe Android. În plus există și app pentru iPod și iPad.

Descarcă AICI Betano apk – bonus 500 RON + pariu gratuit 500 RON!

Betano apk

1. Cum instalezi Betano apk pentru Android?

Dacă nu vrei să citești informațiile prezentate în continuare poți urmări clipul video în care îți explicăm cum se descarcă și instalează Betano apk.

Pasul 1

În primul rând trebuie să ai cont la Betano Romania. Sfatul meu este să dai click pe unul din linkurile din acest articol și să deschizi contul de pe pc sau laptop. În articolul Cum fac cont și cum pariez la Betano îți arăt cum se completează formarul de înregistrare la Betano.

Pasul 2

Acum intră AICI de pe mobil, dă scroll în partea inferioară a paginii și dă click pe butonul “Download our Android App“, dacă ai un dispozitiv pe Android.

betano mobile

Pasul 3

După ce ai descărcat fișierul apasă pe el și vei primi o alertă din motive de securitate, care blochează instalarea aplicațiilor obținute din surse necunoscute.

securitate aplicațieMergi la Setări > Securitate și bifează opțiunea Surse necunoscute. Apasă OK în mesajul care apare.

securitate app

surse necunoscute

Pasul 4

În final nu-ți mai rămâne decât să deschizi fișierul și să instalezi aplicație, lucru care se face printr-un click pe opțiunea INSTALAȚI.

betano aplicație

2. Cum instalezi Betano aplicație pentru iOS?

Intră în App Store și descarcă Betano app la fel ca oricare altă aplicație pentru iPhone sau iPad.

3. Betano aplicație – ce are special?

Dacă ai descărcat app pentru Android vreau să-ți prezint și câteva funcții avute de aceasta:

 1. Opțiunea de a rămâne logat permanent în cont – o recomand celor care folosesc doar ei dispozitivul mobil respectiv, pentru a nu risca altfel să se trezească cu pariuri puse de alte persoane (de exemplu în situația-n care telefonul este unul de la job pe care-l utilizează mai multe persoane). Spre deosebire de alte case de pariuri, unde tot trebuie să te loghezi în cont o dată la câteva zeci de minute, la Betano rămâi permanent logat în cont.
 2. Opțiunea de a primi notificări Smart – poți să setezi să primești notificări pe ecranul telefonului cu starea pariurilor tale de la Betano. Astfel, dacă se va înscrie într-un meci pe care ai mizat vei primi o notificare pe ecranul telefonului, chiar dacă nu ești la momentul respectiv în aplicație. Partea interesantă este că poți să alegi ce notificări să primești la fiecare meci în parte. De exemplu, dacă la o partidă ai pariat pe cartonașe poți seta să primești notificări de fiecare dată când se acordă un cartonaș.
 3. Opțiunea de a da share la biletele jucate – poți să împărtășești biletele jucate la Betano România și cu prietenii tăi de pe Facebook. Activează opțiunea prin care după ce plasezi biletul acesta va fi distribuit și pe profilul tău.
 4. Posibilitatea de a urmări meciuri live video – da, la Betano România poți să vezi meciuri live online de pe telefonul mobil. Pentru a vedea un meci nu trebuie decât s-ai minim 1 RON în cont.
 5. Opțiunea de a adăuga la favorite meciurile și tipurile de pariuri preferate – dacă alegi Betano s-a terminat cu scroll-ul după meciuri, lucru care se întâmplă la mare parte dintre celelalte case de pariuri. Selectezi ce meciuri vrei s-ai în prim plan sau ce pronosticuri și astfel din 2-3 mișcări vezi meciul și pariul care te interesează.
 6. Opțiunea de a personaliza plasarea pariurilor – poți selecta dacă să se plaseze pariul sau nu atunci când o cotă pe care ai selectat-o scade sau crește. Astfel poți câștiga secunde bune, în special la pariurile live.
 7. Comanda vocală – am lăsat la urmă cea mai tare facilitate oferită de Betano mobil în varianta pentru iOS. În colțul din stânga sus a aplicației vei vedea un buton prin care poți activa microfonul. Ulterior vei putea să dictezi ce anume vrei să vezi pe site-ul Betano. În cazul în care vrei să vezi toate meciurile din România Liga 1 vei spune simplu “România Liga 1”. Dacă vrei să vezi ce pariuri ai în desfășurare spui simplu “Pariuri deschise”. Dacă vrei să plasezi un pariu LIVE spui miza și numele echipei pe care vrei să pariezi, de exemplu “două sute lei pe FCSB”. Biletul nu se va plasa instant, ci pronosticul pe care l-ai spus, alături de miză, va apărea pe talonul de joc. Apoi tu trebuie să dai click pe “Pariază acum” pentru a plasa pariul. Astfel nu trebuie să-ți faci griji că vei juca vreun pariu fără să vrei.

La Betano poți juca direct din aplicația de pariuri pentru mobil și poti rula totodată și bonusul pentru prima depunere, acesta fiind de 100% până la 500 RON. În plus vei mai primi după primul depozit și un pariu gratuit care poate ajunge până la 500 RON.

Joacă AICI la Betano de pe mobil!

Nu te descurci să instalezi aplicația Betano pentru mobil?

Totul este foarte simplu și-n mod normal n-ar trebui să ai niciun fel de problemă în a instala aplicația de pariuri Betano. Totuși, dacă ai vreo nelămurire poți contacta echipa de suport, prin următoarele metode:

 • Live chat – dai click pe butonul “Chat” și intri-n convorbire directă cu un operator betano.com.
 • Facebook – trimiți un mesaj privat pe pagina de Facebook Betano România și vei primi ajutor într-un timp foarte scurt.
 • Call Center – sună la numărul +40 31 630 1015 între orele 14-22 și vei primi ajutor de la un operator al agenției.
 • E-mail[email protected] este adresa de e-mail destinată jucătorilor români de la Betano.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here