Betano este numărul 1 în topul caselor de pariuri online

0
832

Într-un timp destul de scurt, ținând cont de vechimea pe piață a altor operatori, Betano.com (deschide cont AICI – bonus 500 RON) a reușit să escaledeze clasamentele și să ajungă-n vârful topului.

Care ar fi motivele pentru care agenția a depășit alți concurenți cu renume, precum Unibet, Sportingbet sau Betfair? Le prezint pe cele care le consider cele mai importante.

bonus 500 ron la betanoBetano este una dintre puținele case de pariuri, dacă nu cumva chiar singura, care oferă bonusul la prima depunere imediat după ce depozitul a fost făcut. La alte case de pariuri trebuie rulată o dată suma depusă și de abia dupa aceea se poate paria din bonus. Bonusul 100% până la 500 RON reprezintă prin urmare un mare plus.

Betano are printre cele mai bune oferte de pariere. Dacă ar fi avut și handicapuri asiatice, atunci aș fi spus că are în mod clar cea mai bună ofertă de pariere. Sperăm ca-n timp să introducă și acest tip de pariu, chiar dacă nu prea sunt semnale îmbucurătoare din acest punct de vedere. Te invit să intri acum pe Betano România și să vezi cât de consistentă este oferta de pariere comparativ cu alte agenții concurente.

Betano are o gamă vastă de pariuri speciale. De exemplu poți paria în acest moment în Liga Campionilor pe câștigătoarea fiecărei grupe, pe echipele calificate din fiecare grupă sau pe câștigătoarele următoarelor campionate de top din fotbalul european.

Betano transmite foarte multe evenimente live video. Aici are câțiva concurenți de marcă, dar în multe momente vei găsi la Betano mai multe meciuri transmise prin live streaming decât la Unibet sau la Netbet. 

live streaming betanoBetano are printre cele mai bune cote de pe piață. În privința cotelor lucrurile sunt relative. Este posibil să găsești cote mai bune într-o parte la un meci și cote mai bune în altă parte la alt meci. Per ansamblu Betano.com este-n top din acest punct de vedere al cotelor.

Betano are zilnic meciuri cu marja profitului 0%. În fiecare zi ai 1-2 meciuri la care pentru tipul de pariu 1×2 (12 la baschet sau tenis) vei găsi cele mai bune cote de pe piață, deoarece marja profitului este aproape de 0%, mai corect spus sub 0.5%. Astfel poți găsi cote pentru rezultatul final 1×2 precum 2.5 3.2 3.44, cote la care payout-ul este de 99.68%.

marja 0 betanoBetano oferă ceea ce caută pariorii români. Foarte mulți pariori joacă pariuri multiple și la Betano sunt recompensați dacă plaseaza astfel de pariuri. Se acordă bonus între 10% și 50% pentru bilete cu 4-10 pronosticuri din anumite ligi și pe anumite tipuri de pariuri.

bonus multiplu la betanoBetano are site-ul optimizat pentru pariuri de pe mobil. Am jucat de foarte multe ori pariuri de pe mobil la Betano și totul a decurs foarte simplu. Din doar câteva click-uri aveam biletul jucat. În plus avem și aplicație Betano atât pentru Android, cât și pentru iOS.
betano mobilAcestea ar fi principalele motive pentru care Betano a ajuns pe primul loc în topul preferințelor pariorilor români.

Deschide cont AICI la Betano și profită de bonusul de 100% până la 500 RON oferit la prima depunere!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi
3 Spliff
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
18 din 27 67% +229.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here