Betano este numărul 1 în topul caselor de pariuri online

0

Care ar fi motivele pentru care Betano a depășit alți concurenți cu renume, precum Unibet, Sportingbet sau Betfair? Citește acest articol și le vei afla pe cele pe care le consider cele mai importante.

Înregistreazăte-te AICI la Betano și ia bonusul!

bonus 500 ron la betanoBetano este una dintre puținele case de pariuri, dacă nu cumva chiar singura, care oferă bonusul la prima depunere imediat după ce depozitul a fost făcut. La alte agenții de pariuri trebuie rulată o dată suma depusă și de abia dupa aceea se poate paria din bonus. Prin urmare bonusul de 100% până la 500 RON reprezintă un mare plus.

Dacă vrei să afli mai multe informații despre bonusul de la această casă de pariuri online îți recomand să citești articolul Cod bonus Betano!

Betano are cea mai bună ofertă de pariuri. După ce a adăugat în oferta de pariuri pe fotbal și handicapul asiatic se poate spune că stă cel mai bine din punct de vedere al ofertei.. Îți recomand să intri pe Betano România și să vezi cât de consistentă este oferta de pariuri comparativ cu alte agenții concurente.

Betano are o gamă vastă de pariuri speciale. De exemplu poți paria în acest moment pe EURO 2021 pe câștigătoarea fiecărei grupe, pe echipele calificate din fiecare grupă sau pe câștigătoarele următoarelor campionate de top din fotbalul european.

betano streaming liveBetano transmite foarte multe evenimente live video. Aici are câțiva concurenți de marcă, dar în multe momente vei găsi la Betano mai multe meciuri transmise prin live streaming decât la Unibet sau la Netbet.

Betano are printre cele mai bune cote de pe piață. În privința cotelor lucrurile sunt relative. Este posibil să găsești cote mai bune într-o parte la un meci și cote mai bune în altă parte la alt meci. Per ansamblu Betano.com este-n top din acest punct de vedere al cotelor.

Vezi aici ce părere au pariorii despre Betano!

Betano are zilnic meciuri cu marja profitului 0%. În fiecare zi ai 1-2 meciuri la care pentru tipul de pariu 1×2 (12 la baschet sau tenis) vei găsi cele mai bune cote de pe piață, deoarece marja profitului este aproape de 0%, mai corect spus sub 0.5%. Astfel poți găsi cote pentru rezultatul final 1×2 precum 2.5 3.2 3.44, cote la care payout-ul este de 99.68%.

betano marjă 0%Betano oferă ceea ce caută pariorii români. Foarte mulți pariori joacă pariuri multiple și la Betano sunt recompensați dacă plaseaza astfel de pariuri. Se acordă bonus între 10% și 50% pentru bilete cu 4-10 pronosticuri din anumite ligi și pe anumite tipuri de pariuri.

betano bonus multipluBetano are site-ul optimizat pentru pariuri de pe mobil. Am jucat de foarte multe ori pariuri de pe mobil la Betano și totul a decurs foarte simplu. Din doar câteva click-uri aveam biletul jucat. În plus avem și aplicație Betano atât pentru Android, cât și pentru iOS.
betano mobilAcestea ar fi principalele motive pentru care Betano a ajuns pe primul loc în topul preferințelor pariorilor români.

Deschide cont AICI la Betano și ia bonus 100% până la 500 RON la primul depozit!

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON200% pana la 2000 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+837.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here