Loteria Win For Life 10/20 te așteaptă cu extrageri zilnice!

Scris de Laur198501/01/2024

Pariurile pe Loterii Internaționale au devenit una dintre cele mai populare modalități de câștig printre pasionații de jocuri de noroc din România. Betano îți oferă o experiență de joc unică și captivantă cu cea mai variată ofertă de pariuri pe loterii, extrageri live, statistici în timp real și posibilitatea de a plasa pariuri în avans.

betano italia kino

Tot pe coastele însorite ale Mediteranei descoperim o altă loterie care face furori printre pariori. Win For Life Italia te așteaptă cu extrageri din oră în oră, între 08:00 și 23:00.

Sistemul 10/20 presupune extragerea a 10 numere, de la 1 la 20, pe care jucătorii pot plasa pariuri începând de la un singur număr până la maximum 15 pe un bilet.

Pentru un singur număr nimerit din totalul de 10 extrase, Betano te premiază cu o cotă de 1.95.

Asta înseamnă un câștig aproape dublu față de miza jucată, ceea ce este extrem de atractiv pentru pariorii care preferă riscurile mai mici.

Câștigurile tale diferă în funcție de tipul de pariu pentru care optezi, simplu sau sistem, precum și de câte numere câștigătoare ai pe bilet.

Cu pariul simplu ai parte de cele mai bune cote, deci cele mai mari câștiguri.

Prin urmare, dacă pe biletul tău simplu ai ales 3 numere, și toate 3 au fost extrase, biletul este câștigător și primești o cotă fixă de 9. Cu o miză de 10 lei și 3 numere câștigătoare obții un câștig de 90 Lei.

Pentru ca un bilet să fie considerat câștigător este obligatoriu ca toate numerele alese de tine să fie extrase.

În ceea ce privește pariul de tip sistem, acesta vine în completarea pariului simplu și îți oferă opțiunea de a avea un bilet câștigător chiar dacă nu toate numerele alese pe bilet se află printre cele extrase.

Comparativ cu un bilet simplu, cotele pe care le primești în cazul unui astfel de tip de pariu sunt mai mici.

Concret, dacă alegi un pariu sistem 4 din 5 și 4 dintre cele 5 numere alese de tine sunt extrase, primești o cotă de 3.67. Cu o miză de 10 lei obții un câștig de 36.7 Lei.

Dacă e prima oară când pariezi pe loterii internaționale la Betano, îți oferim banii înapoi la primele 5 bilete pierzătoare.

Pentru jucătorii deja familiarizați cu oportunitățile pariurilor pe loto, Betano te invită în Liga Pariurilor pe Loterii Internaționale. Completează misiunea zilnică și câștigă Pariuri Fără Risc!

Câștigul provenit din pariul fără risc nu este supus rulării și este disponibil în contul jucătorului.

Intră pe Betano Loto și încearcă-ți norocul într-un mod captivant și distractiv!

betano3

Joacă 5 bilete

pe LOTO fără risc

ponturi pe telefon
PRIMEȘTE PONTURI DIRECT PE TELEFON!

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea  te intereseze și: