Bonus 500 RON la Betano; câteva sfaturi care te vor ajuta să-l iei!

0

Principala casă de pariuri recomandată de biletu-zilei.com este Betano. Poți juca la ea oriunde și oricând, deoarece oferă și posibilitatea de a plasa pariuri de pe telefon sau tabletă.

Dar nu acesta este subiectul articolului. Vreau să-ți prezint câte ceva despre bonusul Betano pentru prima depunere.

Bonus 500 RON la Betano sfaturi

În primul rând vreau să-ți zic că vei primi bonus Betano 100% până la 500 RON imediat după ce ai făcut prima depunere. Acest aspect este puțin diferit, totodată este un lucru pozitiv, față de alte case de pariuri, unde trebuie să rulezi o dată depunerea.

Prin urmare, dacă alegi să depui 500 RON prima dată vei avea imediat în cont 1.000 RON.

CLICK AICI pentru a te înscrie la Betano – bonus 500 RON

Suma primită ca bonus va trebui rulată de 10 ori pe cote de minim 1.65. Ai la dispoziție 90 de zile pentru a rula întreg bonusul. Nu știi cum să pariezi la Betano? Atunci citește articolul Tutorial Betano – cum joci primul bilet!

Presupun că vrei să depui 500 RON pentru a profita la maxim de ofertă. În acest caz vei începe să pariezi online la Betano cu 1.000 RON și va trebui să joci 5.000 RON pe cote de minim 1.65 în următoarele 90 de zile. Poți juca și cote mai mici, doar că ele nu vor conta la rulaj.

În continuare îți prezint și câteva sfaturi pe care ar trebui să le știi înainte de a lua bonusul:

  1. Ai timp suficient să faci rulajul! 90 de zile pentru pariuri în valoare de 5.000 RON este mai mult decât suficient pentru a rula bonusul oferit de Betano România. Dacă joci tot ce prinzi, doar din dorința de a elibera bonusul s-ar putea să-l pierzi și pe el, dar și depunerea.
  2. Nu trebuie să te cramponezi de acea cotă minimă de 1.65. Dacă vezi ponturi bune care au cota 1.50 sau 1.60 pariază! Nu se ia în considerare la rulaj, dar acest lucru, după cum scriam la punctul 1, nu este o problemă.
  3. Atunci când simți că un meci nu decurge așa cum ai crezut închide pariul dacă ai posibilitatea. Chiar dacă acel pariu nu va fi luat în calcul la rulaj este mai bine să pierzi mai puțin, chiar dacă nu rulezi din bonus, decât să pierzi tot pariul și să se ia în calcul la rulaj. Citește articolul CashOut la Betano dacă vrei să afli cum se închide un bilet la acest operator.

Eu cred că dacă vei ține cont de cele 3 sfaturi de mai sus și vei avea inspirație în alegerea pariurilor vei putea elibera bonusul de la Betano, unul dintre cele mai bune oferite românilor în 2020.

Dă click AICI pentru a obține bonusul de 500 RON oferit de Betano!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2778%+639.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here