Cum depun și cum retrag bani de la Betano

0
2656

cum depun si cum retrag bani de la betano

În acest articol îți voi arăta cum să alimentezi contul Betano, dar și cum să efectuezi o retragere. În primul rând vreau să-ți recomand ca prima depunere să aibă o valoare cât mai mare, de preferat chiar 500 RON. Specific acest lucru deoarece primul depozit îți este dublat de către Betano, până la maxim 500 RON.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

1. Cum depui bani la Betano

O depunere la Betano se face foarte ușor. În partea dreapta sus a paginii principale a website-ului vei găsi butonul “DEPUNERE“. Dă click pe el și se va deschide un formular precum cel din imaginea de mai jos. Metodele de plata disponibile sunt: cardul, Skrill, Skrill 1-Tap, Paysafecard și Neteller.

metode depunere betanoDepunerea minimă la Betano este de doar 20 RON. Singura metodă cu o altă limită minimă de depunere este Neteller (minim 40 RON). Indiferent de metoda aleasă se va percepe o taxă de 2% din sumă. 

1.1 Depunerea cu cardul la Betano

În cazul în care vrei să depui cu cardul va trebui să alegi această modalitate de plată cu un click pe butonul “Depunere” de sub ea. Se va deschide o pagină nouă, de forma celei de mai jos. Acolo trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui și să dai click pe “Depunere“.
betano depunere card bancar

Acum îți va fi afișat un mesaj precum cel din imaginea de mai jos și va fi necesar să dai click pe imagine.

PRECIZARE: După ce ai o depunere făcută cu cardul acolo îți va fi afișat cardul și va trebui să-l selectezi pentru a depune cu el. Va mai fi necesară doar scrierea codului de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

betano depunere card bancar2

Se va încărca o nouă pagină, unde trebuie să completezi următoarele date:

 • Număr card: scrie numărul cardului format din 16 cifre.
 • MM/YY: scrie luna și anul de expirare a cardului.
 • CVV: scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Prenume: scrie prenumele de pe card.
 • Nume: scrie numele de pe card.
 • Depunere lei xxx,xx: Dă click pe acel buton pentru a finaliza tranzacția.

1.2 Depunerea cu Skrill, Neteller sau Paysafecard

betano depunere skrill

Mult mai simplă este depunerea cu Skrill, Neteller sau Paysafecard. Alegi metoda de plată, scrii adresa de e-mail asociată contului Skrill, Neteller sau Paysafecard, suma pe care vrei s-o depui și dai click pe butonul “Depunere”. Vei fi redirecționat către site-ul procesatorului de plăți selectat, acolo unde va trebui să te loghezi și să confirmi plata.

După cum te-ai putut convinge și singur este destul de simplu de efectuat o depunere pentru a obține bonus Betano până la 500 RON.

Înregistrează-te AICI la Betano!

2. Cum retragi banii de la Betano

Acum o să vezi și cât de simplă este retragerea câștigurilor de la această casa de pariuri online. Ai mai jos toate informațiile necesare în legătură cu retragerile de fonduri din contul Betano.

2.1 Cum soliciți o retragere de bani?

 1. Loghează-te în contul Betano România.
 2. Dă click pe numele de utilizator > Cont > Tranzacții > Retragere.
 3. Vei observa apoi metodele de retragere disponibile. Selecteaz-o pe cea dorită, scrie suma pe care vrei s-o retragi și apasă pe butonul Retragere.

Ține cont că poți efectua o retragere de bani doar dacă ai contul verificat.

2.2 Care sunt metodele de retragere de la Betano?

În 2020 poți retrage bani de la această agenție prin următoarele metode de plată:

 • Card bancar.
 • Skrill.
 • Netelller.
 • Paysafecard
 • Transfer bancar – ai de completat nume, prenume, bancă, cod IBAN și celelalte informații care-ți sunt cerute.

2.3 Care este suma minimă ce poate fi retrasă?

Retragerea minimă prin Paysafecard, Neteller, Skrill și pe card este de 40 RON. La retragerea prin transfer bancar suma minimă care poate fi scoasă este de 80 RON.

2.4 Ce taxe sunt percepute la retragerile Betano?

La fiecare retragere cu o valoare de până la 66.750 RON îți va fi oprită o taxă de 1%. Aceasta reprezintă impozitul pentru jocuri de noroc online și va fi virată la bugetul de stat.

La Betano fiecare jucător are 2 retrageri gratuite în decurs de o lună. Începând cu a treia retragere dintr-o lună calendaristică se va percepe o taxă suplimentara de 3% din suma retrasă.

2.5 Cât durează o retragere la Betano?

Dacă alegi să efectuezi o retragere de la Betano prin Skrill / Neteller este foarte probabil ca banii să ajungă în cont în aceeași zi. În cazul în care retragi pe card sau prin transfer bancar, atunci va dura 1-2 zile lucrătoare până vei avea banii în cont.

Dă click AICI și pariază la Betano cu bonus 500 RON!

3. Întâmpini probleme cu tranzacțiile la agenția Betano?

În cazul în care ai orice fel de problemă legată de depunerile/retragerile de bani la Betano România, dar nu numai, îți prezint cele 5 modalități prin care poți lua legătura cu un operator care te va ajuta:

Chat live – printr-un simplu click pe butonul “Chat” vei fi pus în legătură cu un operator; serivicul este disponibil zilnic, în intervalul orar 12:00-24:00.

Facebook (https://www.facebook.com/betano.romania/) – trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Betano pentru a primi ajutor; un operator îți va răspunde zilnic în intervalul orar 08:00-02:00.

WhatsApp (+40 735 043 439) – poți folosi formularul de contact WhatsApp de pe pagina “Contact” sau poți adăuga acest număr în lista ta pentru a lua legătura cu echipa de suport Betano; operatorii sunt disponibili între orele 10:00 și 24:00.

Callback (apel telefonic invers) – intră în secțiunea “Contact” de pe site-ul betano.com, specifică natura problemei întâmpinate și numărul tău de telefon și vei fi sunat în cel mai scurt timp posibil de un operator.

E-mail (romania@betano.com) – poți sesiza o problemă sau poți solicita informații suplimentare și pe adresa de e-mail specificată.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
55 din 82 67% +1087.00 Vezi Ponturi
2 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here