Retragere Betano + depunere minimă

0
În acest articol îți voi arăta cum să alimentezi contul Betano, dar și cum să efectuezi retragerea câștigurilor. În primul rând vreau să-ți recomand ca primul depozit să aibă o valoare cât mai mare, de preferat chiar 500 RON. Specific acest lucru deoarece primul depozit îți este dublat de către agenție, până la maxim 500 RON.

BONUS PRIMA DEPUNERE

Betano online

Încasează bonus 100% până la 500 RON + FreeBet 500 RON

retragere betano

1. Betano depunere bani 

Dacă nu vrei să citești textul de mai jos poți urmări informațiile prezentate în următorul tutorial video:

Depunerea banilor la Betano România se face foarte ușor. În partea dreapta sus a paginii principale a website-ului vei găsi butonul "DEPUNERE". Dă click pe el și se va deschide un formular precum cel din imaginea de mai jos.

Metodele de plata disponibile, inclusiv în Betano aplicație, sunt: cardul, Skrill, Skrill 1-Tap, Paysafecard și Neteller.

betano metode depunere

Depunerea minimă la Betano este de doar 10 RON prin intermediul metodei Betano Cash. Dacă alegi să depui cu cardul bancar atunci depunerea minimă va fi de 20 RON. Indiferent de metoda aleasă se va percepe o taxă de 2% din sumă.

1.1 Betano depuneri cu cardul pentru pariuri

În cazul în care vrei să depui cu cardul va trebui să alegi această modalitate de plată cu un click pe butonul "Depunere" de sub ea.

betano depunere card bancar

Se va deschide o pagină nouă, de forma celei de mai jos. Acolo trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui și să dai click pe "Depunere".

Acum îți va fi afișat un mesaj precum cel din imaginea de mai jos și va fi necesar să dai click pe imagine.

PRECIZARE: După ce ai un depozit făcut cu cardul acolo îți va fi afișat cardul și va trebui să-l selectezi pentru a depune cu el. Va mai fi necesară doar scrierea codului de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

Se va încărca o nouă pagină, unde trebuie să completezi următoarele date:

 • Număr card: scrie numărul cardului format din 16 cifre.
 • MM/YY: scrie luna și anul de expirare a cardului.
 • CVV: scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Prenume: scrie prenumele de pe card.
 • Nume: scrie numele de pe card.
 • Depune lei xxx,xx: Dă click pe acel buton pentru a finaliza tranzacția.

1.2 Betano.Cash

Ca să faci o depunere cash va trebui să intri pe betano.com și să selectezi această metodă de plată. După aceea va trebui să scrii suma pe care vrei s-o depui și să dai click pe butonul Depunere.

Va fi generat un cod QR cu care va trebui să mergi într-un punct Okto. Locațiile Okto le găsești pe această pagină.

Acolo va trebui să scanezi codul QR generat pe site-ul Betano și să alimentezi terminalul cu suma de bani pe care vrei s-o depui. La scurt timp suma de bani va fi disponibilă în contul tău Betano.

1.3 Betano depuneri cu Skrill, Neteller sau Paysafecard

Mult mai simplă este depunerea cu Skrill, Neteller sau Paysafecard apk. Alegi metoda de plată, scrii adresa de e-mail asociată contului Skrill, Neteller sau Paysafecard, suma pe care vrei s-o depui și dai click pe butonul "Depunere".

Vei fi redirecționat către site-ul procesatorului de plăți selectat, acolo unde va trebui să te loghezi și să confirmi plata.

betano depunere skrill

După cum te-ai putut convinge și singur este destul de simplu de efectuat un depozit pentru a obține bonus până la 500 RON.

În finalul acestei părți a articolului vreau să te anunț că nu poți depune la Betano cu Paypal.

2. Betano retragere bani

Acum o să vezi și cât de simplă este retragerea câștigurilor de la această casă de pariuri.

Ai mai jos toate informațiile necesare în legătură cu retragerile de fonduri din cont, atât în format video, cât și text.

2.1 Cum soliciți o retragere de bani?

 1. Loghează-te în contul avut la această casă pariuri.
 2. Dă click pe numele de utilizator > Cont > Tranzacții > Retragere.
 3. Vei observa apoi metodele disponibile pentru scoaterea câștigurilor. Selecteaz-o pe cea dorită, scrie suma pe care vrei s-o retragi și apasă pe butonul Retragere.

Ține cont că poți efectua retragere de bani doar dacă ai făcut verificarea contului Betano.

2.2 Care sunt metodele de retrageri de la Betano?

În 2021 poți retrage bani de la această agenție prin următoarele metode de plată:

 • Card bancar.
 • Skrill.
 • Netelller.
 • Paysafecard
 • Transfer bancar - trebuie să completezi nume, prenume, bancă, cod IBAN și celelalte informații care sunt cerute.

2.3 Care este suma minimă ce poate fi retrasă?

Retragerea minimă la Betano prin Paysafecard, Neteller, Skrill și pe card este de 40 RON. La retragerea prin transfer bancar suma minimă care poate fi scoasă este de 80 RON.

2.4 Ce taxe sunt percepute la retragerile de la Betan0?

Betano a ales să plătească ea impozitul atunci când faci o retragere. Astfel, dacă la alți operatori retragi 1.000 RON și vei primi în cont 990 RON și 10 RON vor fi plătiți ca impozit, la Betano vei primi 1.000 RON, urmând ca cei 10 RON să fie plătit statului de către operator.

2.5 Cât durează retragerea la Betano?

Dacă alegi să efectuezi retragerea prin Skrill / Neteller este foarte probabil ca banii să ajungă în cont în aceeași zi. În cazul în care retragi pe card sau prin transfer bancar, atunci va dura 1-2 zile lucrătoare până vei avea banii în cont.

3. Întâmpini probleme cu tranzacțiile la agenția Betano?

În cazul în care ai orice fel de problemă legată de depunerile/retragerile de bani la Betano România, dar nu numai, îți prezint cele 5 modalități prin care poți lua legătura cu un operator care te va ajuta:

 • Chat live - printr-un simplu click pe butonul "Chat" vei fi pus în legătură cu un operator; serviciul este disponibil non-stop
 • Facebook (https://www.facebook.com/betano.romania/) - trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Betano pentru a primi ajutor; serviciul este de asemenea disponibil non-stop.
 • Call Center - sună la numărul de telefon +40 31 630 1015 în intervalul orar 08-00.
 • E-mail ([email protected]) - poți sesiza o problemă sau poți solicita informații suplimentare și pe adresa de e-mail specificată.

Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
64 din 97 66% +1383.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here