Betano depunere și retragere bani (2020)

0

În acest articol îți voi arăta cum să alimentezi contul Betano, dar și cum să efectuezi retragerea câștigurilor. În primul rând vreau să-ți recomand ca primul depozit să aibă o valoare cât mai mare, de preferat chiar 500 RON. Specific acest lucru deoarece primul depozit îți este dublat de către agenție, până la maxim 500 RON.

Deschide cont AICI la Betano și alege una dintre metodele de depunere de mai jos!

betano depunere și retragere

1. Betano depunere bani

Depunerea banilor se face foarte ușor. În partea dreapta sus a paginii principale a website-ului vei găsi butonul “DEPUNERE“. Dă click pe el și se va deschide un formular precum cel din imaginea de mai jos.

Metodele de plata disponibile sunt: cardul, Skrill, Skrill 1-Tap, Paysafecard și Neteller.

metode depozitare bani betanoDepunerea minimă la Betano este de doar 20 RON. Singura metodă cu o altă limită minimă la depunerea banilor este Neteller (minim 40 RON). Indiferent de metoda aleasă se va percepe o taxă de 2% din sumă. 

1.1 Betano depuneri cu cardul pentru pariuri

În cazul în care vrei să depui cu cardul va trebui să alegi această modalitate de plată cu un click pe butonul “Depunere” de sub ea.

Se va deschide o pagină nouă, de forma celei de mai jos. Acolo trebuie să scrii suma pe care vrei s-o depui și să dai click pe “Depunere“.
betano depunere card bancar

Acum îți va fi afișat un mesaj precum cel din imaginea de mai jos și va fi necesar să dai click pe imagine.

PRECIZARE: După ce ai un depozit făcut cu cardul acolo îți va fi afișat cardul și va trebui să-l selectezi pentru a depune cu el. Va mai fi necesară doar scrierea codului de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.

betano depozit card

Se va încărca o nouă pagină, unde trebuie să completezi următoarele date:

 • Număr card: scrie numărul cardului format din 16 cifre.
 • MM/YY: scrie luna și anul de expirare a cardului.
 • CVV: scrie codul de securitate din 3 cifre de pe spatele cardului.
 • Prenume: scrie prenumele de pe card.
 • Nume: scrie numele de pe card.
 • Depune lei xxx,xx: Dă click pe acel buton pentru a finaliza tranzacția.

1.2 Betano depuneri cu Skrill, Neteller sau Paysafecard

betano depozit skrill

Mult mai simplă este depunerea cu Skrill, Neteller sau Paysafecard. Alegi metoda de plată, scrii adresa de e-mail asociată contului Skrill, Neteller sau Paysafecard, suma pe care vrei s-o depui și dai click pe butonul “Depunere”.

Vei fi redirecționat către site-ul procesatorului de plăți selectat, acolo unde va trebui să te loghezi și să confirmi plata.

După cum te-ai putut convinge și singur este destul de simplu de efectuat un depozit pentru a obține bonus până la 500 RON.

Înregistrează-te AICI la Betano și alege una dintre metodele de depunere de mai sus!

2. Betano retragere bani

Acum o să vezi și cât de simplă este retragerea câștigurilor de la această casă de pariuri. Ai mai jos toate informațiile necesare în legătură cu retragerile de fonduri din cont.

2.1 Cum soliciți o retragere de bani?

 1. Loghează-te în cont.
 2. Dă click pe numele de utilizator > Cont > Tranzacții > Retragere.
 3. Vei observa apoi metodele disponibile pentru scoaterea câștigurilor. Selecteaz-o pe cea dorită, scrie suma pe care vrei s-o retragi și apasă pe butonul Retragere.

Ține cont că poți efectua la Betano online retragere de bani doar dacă ai contul verificat.

2.2 Care sunt metodele de retrageri de la Betano?

În 2020 poți retrage bani de la această agenție prin următoarele metode de plată:

 • Card bancar.
 • Skrill.
 • Netelller.
 • Paysafecard
 • Transfer bancar – trebuie să completezi nume, prenume, bancă, cod IBAN și celelalte informații care sunt cerute.

2.3 Care este suma minimă ce poate fi retrasă?

Retragerea minimă prin Paysafecard, Neteller, Skrill și pe card este de 40 RON. La retragerea prin transfer bancar suma minimă care poate fi scoasă este de 80 RON.

2.4 Ce taxe sunt percepute la retragerile de la Betan0?

La fiecare solicitare de retragerea a câștigurilor cu o valoare de până la 66.750 RON îți va fi oprită o taxă de 1%. Aceasta reprezintă impozitul pentru pariuri și va fi virată la bugetul de stat.

La Betano fiecare jucător are 2 retrageri gratuite în decurs de o lună. Începând cu retragerea a treia dintr-o lună calendaristică se va percepe o taxă suplimentara de 3% din suma retrasă.

2.5 Cât durează retragerile la Betano?

Dacă alegi să efectuezi retragerea prin Skrill / Neteller este foarte probabil ca banii să ajungă în cont în aceeași zi. În cazul în care retragi pe card sau prin transfer bancar, atunci va dura 1-2 zile lucrătoare până vei avea banii în cont.

Dă click AICI și pariază la Betano ca să poți face apoi o retragere!

3. Întâmpini probleme cu tranzacțiile la agenția Betano?

În cazul în care ai orice fel de problemă legată de depunerile/retragerile de bani la Betano România, dar nu numai, îți prezint cele 5 modalități prin care poți lua legătura cu un operator care te va ajuta:

 • Chat live – printr-un simplu click pe butonul “Chat” vei fi pus în legătură cu un operator; serivicul este disponibil zilnic, în intervalul orar 10:00-24:00.
 • Facebook (https://www.facebook.com/betano.romania/) – trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Betano pentru a primi ajutor; un operator îți va răspunde zilnic în intervalul orar 10:00-24:00.
 • Call Center – sună la numărul de telefon +40 31 630 1015 în intervalul orar 14-22. 
 • E-mail ([email protected]) – poți sesiza o problemă sau poți solicita informații suplimentare și pe adresa de e-mail specificată.

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here