Cum iau bonusul la Betano

0
776

Cum iau bonusul la Betano

În acest articol te învăț cum să iei bonusul Betano în valoare de până la 500 RON. Acest bonus se acordă la prima depunere.

Una dintre singurele case de pariuri online la care bonusul pentru prima depunere este creditat instant este Betano. Pentru a obține bonus 100% până la 500 RON va trebui să urmezi pașii:

 1. Dă click AICI pentru a te înscrie la Betano!
 2. Completezi formularul de înregistrare, așa cum ți-am explicat in articolul: Cum faci cont și cum pariezi la Betano.
 3. Efectuezi primul depozit, de preferat ar fi să depui 500 RON, pentru a primi bonusul maxim de 500 RON și pentru a juca astfel cu 1.000 RON.

După ce ai urmat cei 3 pași de mai sus nu mai ai pur și simplu nimic de făcut. Bonusul Betano va fi în cont și vei putea paria din el.

Ce trebuie să ții cont dacă vrei să iei bonusul oferit de Betano:

 • suma primită ca bonus trebuie rulată de 10 ori.
 • cota minimă a biletului trebuie să fie de 1.65 pentru a fi luat în calcul la rulaj.
 • nu sunt luate-n calcul la rulaj pariurile plasate pe meciuri cu Marjă 0%.
 • ai 90 de zile la dispoziție pentru a face rulajul.

Betano este una dintre casele de pariuri online de top din țara noastră. La ea găsești printre cele mai bune cote de pe piață, ofertă vastă de pariuri atât din punct de vedere al sporturilor existente, cât și al numărului de pariuri pentru un anumit meci.

Singurul minus pe care-l putem găsi din punct de vedere al ofertei de pariere este lipsa handicapurilor asiatice. În rest găsești cam tot ceea ce ți-ai putea dori, ba chiar la fotbal ai și unele tipuri de pariuri pe care, mai mult ca sigur (lucrurile se schimbă de la o zi la alta, așa că nu pot spune că sigur), nu le vei găsi la alte case de pariuri.

Pariază la Betano; click AICI pentru bonus 500 RON!

Cere ajutor oricând echipei de asistență Betano

Lucrurile sunt simple pe betano.com, dar în cazul în care întâmpini orice fel de problemă trebuie să știi că echipa de suport îți stă la dispoziție. Așadar, ai următoarele variante prin care poți cere ajutor unui operator Betano:

 • Live chat – serviciu disponibil în fiecare zi între orele 12-24, unde discuți în timp real cu un tehnician care te va ajuta.
 • WhatsApp – poți trimite mesaj la numărul de WhatsApp +40 735 043 439 în intervalul 10-24 și vei primi răspuns într-un timp foarte scurt.
 • Pagina de Facebook (https://facebook.com/betano.romania) – dacă trimiți un mesaj privat între 08-02 vei primi ajutor din partea unui operator.
 • Apel telefonic invers – poți fi sunat de către un reprezentant Betano pentru rezolvarea problemei; trebuie doar să alegi această metodă din secțiunea “Contact” a site-ului.
 • E-mail – ai la dispoziție și o adresă de e-mail pentru sesizări de probleme și nelămuriri: romania@betano.com.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
30 din 44 68% +925.00 Vezi Ponturi
2 Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
52 din 100 52% +290.00 Vezi Ponturi
3 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
30 din 50 60% +235.00 Vezi Ponturi