Înregistrare Betano cont nou

Scris de Laur198509/01/2024

Procesul de înregistrare Betano cont nou este foarte simplu și rapid. În doar 3 minute vei putea apăsa pe butonul autentificare Betano după ce ai creat contul.

Vei fi eligibil și pentru un bonus de bun venit, la alegere dintre cele oferite de site-ul de jocuri de noroc online.

logo betano nou alb

ÎNCASEAZĂ BONUS
1.000 RON

10 motive să te înregistrezi la Betano

Înainte să vezi cum decurge procesul de creare cont la Betano vreau să te informez că ai ales să pariezi la cea mai bună casă de pariuri online din România.

Pe lângă bonus pariuri la prima depunere, pe care îl poți vedea puțin mai sus, mai sunt și alte motive pentru care ar trebui să ai la Betano cont.

1. Betano este agenția online care oferă cotele cele mai bune

Indiferent dacă preferi să joci pariuri pe fotbal sau pronosticuri din tenis sau baschet, la Betano vei găsi în general cele mai bune cote de pe piață. Am făcut comparații de-a lungul timpului pe mai multe sporturi, respectiv tipuri de pariuri și am ajuns la concluzia că Betano este casa de pariuri cu cele mai bune cote.

2. Ai control asupra biletelor jucate

Funcția Betano Cash Out este disponibilă pentru biletele simple, dar și pentru cele cu mai multe meciuri. Singura condiție ca să fie activă este ca pronosticurile de pe biletul tău să fie active în oferta casei de pariuri.

3. Joci pariuri de pe mobil oricând dorești

Prin intermediul Betano apk joci pariuri de pe mobil oricând dorești, fără să depinzi de programul unei agenții stradale sau de distanța pe care ar trebui să o parcurgi până la cea mai apropiată agenție de locul în care te afli. Poți descărca aplicația atât de pe un telefon pe Android, cât și de pe iPhone.

4. Ai Mega Cote pentru cele mai tari evenimente sportive ale zilei

Astfel vei putea să câștigi mai mult decât dacă ai juca la alte case de pariuri. Vei găsi un simbol MC în dreptul evenimentelor care beneficiază de aceste cote mărite.

5. Joci până la 7 pronosticuri pe un singur bilet pe același meci

Vrei să pariezi pe o partidă atât pe rezultat final, cât și pe goluri, cartonașe și cornere? Atunci alege Betano și vei avea această posibilitate prin intermediul opțiunii Bet Builder.

6. Poți urmări gratuit sute de evenimente sportive în cursul unei luni

Asigură-te că îți lași în cont minim 1 RON ca să ai acces la Betano TV. Sunt transmise atât meciuri de fotbal din campionate de top, cât și partide de tenis (inclusiv din turnee mai puțin importante), dar și spectacolul din Statele Unite ale Americii de la meciuri de baschet, hochei pe gheață sau baseball.

7. Ai bonus pentru biletele cu multe meciuri

Poate că nu este cea mai bună ofertă de bonus pentru pariuri multiple, dar dacă ai obiceiul să joci în special pe campionatele fotbalistice de top atunci bonusul cash de până la 50% nu este de neglijat.

8. Ai la dispoziție o promoție de tipul Avans de...

Indiferent dacă preferi să pariezi pe rezultat final la fotbal, baschet, hochei pe gheață, handbal, volei sau baseball vei avea la dispoziție o promoție de tipul Avans de...

Prin intermediul acesteia pariul tău va fi câștigat dacă echipa pe care ai mizat va conduce la diferența de scor din promoție, indiferent ce se va întâmpla mai departe în meci. De exemplu, dacă pariezi pe victorie FCSB cu Rapid și FCSB conduce cu 2:0, dar până la final este egalată sau pierde, pariul tău va fi considerat câștigător.

9. Participi GRATUIT în fiecare săptămână la Betano Master

Participi GRATUIT în fiecare săptămână la Betano Master, un concurs la care poți câștiga până la 100.000 RON cash. Tot ce ai de făcut este să ai scoruri corecte pentru cele 6 partide propuse de agenție pentru fiecare weekend. Sunt și premii mai mici, sub formă de free bet-uri, pentru 4 sau 5 pronosticuri corecte.

10. Un singur cont atât pentru pariuri, cât și pentru casino și loto

Nu în ultimul rând poți juca cu un singur cont atât la pariuri sportive, cât și la păcănele online sau la Betano Loto.

Înregistrare Betano

Pentru că tot mai mulți români aleg să joace pariuri la Betano m-am gândit să-ți prezint pas cu pas procedura de deschidere cont.

În următorul video îți explicăm pas cu pas cum decurge procedura de înregistrare la Betano:

Informații despre inregistrare Betano

Ține cont de următoarele informații înainte să începi procesul de creare cont Betano România:

 • E-mail - scrii o adresă de e-mail validă, vei primi pe ea un cod de verificare.
 • Prenume - scrii prenumele tău exact așa cum apare în cartea de identitate, dacă ai 2 le treci pe ambele.
 • Nume - scrii numele de familie exact așa cum apare în cartea de identitate.
 • Data nașterii - selectezi ziua, luna și anul nașterii.
 • Gen - selectezi genul tău.
 • Echipa favorită - alegi din listă echipa de fotbal favorită din România. Fă alegerea corectă, pentru că este posibil ca în viitor să fie nevoie să spui care este echipa aleasă.
 • Caută Adresă (fără diacritice) - scrii adresa exact așa cum apare-n cartea de identitate, chiar dacă acum nu mai locuiești acolo. Sistemul va identifica automat codul poștal.
 • Număr telefon - scrii numărul de telefon mobil începând cu a doua cifră, asigură-te că este corect deoarece vei primi un SMS cu un cod de activare al contului Betano.
 • Numele de utilizator - trebuie să conțină minim 5 și maxim 12 caractere. Îl vei folosi de fiecare dată atunci când apeși pe butonul autentificare Betano.
 • Parolă - trebuie să conțină minim 8 caractere, dintre care cel puțin o cifră și o majusculă. Ulterior o vei scrie de fiecare dată când apeși pe butonul Betano conectare.
 • În caseta de sub Ai un cod promo? completezi doar dacă ai un cod promo Betano pentru bonus de bun venit (dacă te înregistrezi până pe 30 aprilie 2024 scrie codul promo 444CROWN și vei primi 444 rotiri gratuite fără depunere la slotul Shining Crown.
 • La ultimul pas din formularul de înscriere va trebui să bifezi la întrebarea Sunteți rezident român? și să scrii Cod Numeric Personal.
 • Tot la pasul final bifează caseta prin care ești de acord să primești pe mail bonusuri și promoții Betano și cealaltă casetă, prin care confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile agenției.

Creare cont Betano de pe mobil

Dacă îți place să joci mai mult de pe mobil și te întrebi cum fac cont la Betano? găsești răspunsul în continuare!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să dai click pe ACEST LINK SPECIAL. Astfel vei beneficia de unul dintre cele mai bune bonusuri oferite jucătorilor din România.

Se va deschide o pagină care va arăta ca în imaginea de mai jos. În respectiva pagină apasă pe butonul ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI.

betano cont nou mobil

Acum se va încărca o pagină în care va trebui să selectezi metoda prin care dorești să te înregistrezi la Betano, variantele fiind cu Facebook, Google, Yahoo, LinkedIn sau direct cu adresa de e-mail.

betano inregistrare

Ai ajuns și la formularul propriu-zis de creare cont Betano. Acolo va trebui să completezi cu atenție toate datele solicitate.

betano deschidere cont

Formularul este format din 4 părți, în imaginea de mai sus fiind doar prima dintre ele. La fiecare din primii 3 pași trebuie să apeși pe butonul URMĂTORUL. La pasul final dă click pe butonul ÎNREGISTRARE

După ce ai apăsat butonul respectiv vei primi un email cu un link de activare a contului Betano, dar și un SMS cu un cod asemănător.

În cazul în care n-a ajuns mail-ul în Inbox în 2-3 minute poți verifica și secțiunea Spam. Dacă nu este nici acolo încearcă să-l soliciți din nou sau ia legătură cu staff-ul Betano.

Betano înregistrare de pe laptop

Ca să începi procesul de creare cont Betano în primul rând va trebui să dai click pe ACEST LINK SPECIAL.

În pagina care se va deschide apasă pe butonul ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI, buton situat în partea inferioară a paginii.

Se va deschide acum o pagină precum cea din imaginea de mai jos. Acolo va trebui să alegi modul în care continui crearea contului. Te poți înregistra cu conturile de pe rețelele sociale (Facebook / Google / Yahoo / LinkedIn) sau poți crea contul cu adresa de e-mail.

cont betano laptop

Dacă ai ales cea mai populară metodă de înregistrare, adică utilizând adresa de e-mail, se va încărca o pagină de forma aceasta:

inregistrare betano desktop

După cum se poate observa formularul de la Betano este format din 4 secțiuni.

Va trebui să completezi corect toate datele solicitate, așa cum ți-am explicat puțin mai sus în această pagină (asigură-te că informațiile personale sunt identice cu cele din cartea de identitate).

La primii 3 pași după completarea informațiilor va trebui să apeși pe butonul URMĂTOR. La ultimul pas va fi necesar să dai click pe butonul ÎNREGISTRARE.

Urmează procedura de validare a contului Betano, procedură despre care am scris în detaliu puțin mai jos.

Betano conectare și validare

Chiar dacă nu-ți pot arăta imaginea garantez că după ce ai terminat procedura de înregistrare cont la Betano vei primi atât pe e-mail cât și prin SMS niște coduri de verificare.

Va trebui acum să apeși pe butonul Betano autentificare, să te loghezi în cont și să introduci cele 2 coduri pe site. Dacă nu vei face acest lucru, atunci nu vei putea plasa pariuri la Betano!

Gata, acum ai Betano cont înregistrat, urmează depunerea banilor. Pentru informații despre modalitățile de depunere citește articolul Cum depun bani la Betano.

Cred că ți-am explicat destul de clar cum se decurge procesul de înregistrare cont nou Betano și cum validezi contul. Nu vreau să uiți și de bonus de bun venit 100% la prima depunere pentru pariuri sportive pe care trebuie să-l selectezi imediat după ce faci la Betano. Acesta este de până la 500 RON!

Dacă ai ceva neclar legat de toate aceste aspecte nu ezita să lași un comentariu la acest articol și-ți voi răspunde în scurt timp.

Întâmpini vreo problemă la agenția de pariuri online Betano?

Ești jucător începător și ai întâmpinat o problemă în navigarea pe betano.com? Trebuie să știi că o echipă de contact Betano România îți stă la dispoziție și vei beneficia de ajutor într-un timp record indiferent de problema de care te-ai lovit. Mai jos îți arăt cum poți lua legătura cu un operator Betano în cazul în care ai nevoie:

 • Live chat - dă click pe butonul Chat din pagina principală; va trebui să completezi informațiile cerute, iar apoi vei fi pus în legătură cu un operator.
 • Facebook - https://www.facebook.com/betano.romania/ - aceasta este pagina de Facebook a agenției, acolo unde poți trimite un mesaj privat pentru a cere anumite lămuriri.
 • Call Center - un mod ușor de a rezolva o problemă este să suni la numărul +40 31 630 1015.
 • E-mail - adresa romania@betano.com îți stă la dispoziție pentru orice fel de nelămurire.

Toate cele 4 metode de contact de mai sus sunt disponibile zilnic de la ora 7 dimineața până la 2 noaptea

Întrebări frecvente creare cont la Betano

 • Cât timp durează să fac un cont nou Betano?

La Betano cont nou faci în doar câteva minute. Sunt câteva date banale de completat. Sfatul nostru este să nu te grăbești și să completezi cu atenție, pentru că dacă vei completa anumite date greșit nu vei putea să retragi câștigurile în viitor. După ce ai terminat procesul de creare cont Betano poți beneficia de bonus de bun venit la pariurile sportive sau la Betano Casino.

 • Ce date completez dacă nu mai locuiesc la adresa din cartea de identitate?

Va trebui să scrii adresa din cartea de identitate chiar și dacă în prezent stai în altă parte. Ideea este că atunci când vei face la Betano verificarea contului vei trimite poza cărții de identitate cu adresa de acolo și dacă la înscriere scrii adresa unde locuiești în prezent cele 2 nu vor corespunde și există riscul să-ți fie blocat contul Betano.

 • N-am împlinit 18 ani, pot să pariez la Betano?

La pariurile sportive online pot juca doar persoanele majore, care au vârsta de 18 ani împlinită. Prin urmare chiar dacă teoretic vei putea să te înregistrezi la Betano în momentul fericit în care vei dori să retragi câștigurile staff-ul agenției va descoperi că te-ai înregistrat când nu aveai 18 ani în cartea de identitate și astfel contul îți va fi blocat și banii vor fi pierduți. 

 • Pot deschide alt cont dacă am avut unul și a fost închis?

Nu se pot deschide mai multe conturi pe același nume. În primul rând pentru că va trebui să scrii Cod Numeric Personal din cartea de identitate și va fi recunoscut în sistem dacă ai mai avut un cont în trecut. Iar dacă te vei gândi să fentezi sistemul și să scrii alt CNP contul îți va fi blocat atunci când va fi făcută verificarea contului.

În cazul în care ai neclarități legate de procesul de deschidere pentru contul Betano, lasă un mesaj în secțiunea de comentarii de mai jos și-ți voi răspunde în cel mai scurt timp!

S-ar putea  te intereseze și: