Betano înregistrare cont nou și plasare pariuri (tutorial 2021)

7

Înainte să vezi cum decurge procesul de înregistrare cont nou Betano și cum se pariază la vreau să te informez c-ai ales să pariezi la cea mai bună casă de pariuri online licențiată-n România. Pe lângă bonusul la 2 bonusuri la prima depunere (100% până la 500 RON + pariu gratuit până la 500 RON) la Betano găsești meciuri transmise live gratuit, cote mari, opțiunea Cashout, pariuri live, miza returnată la 0-0, bonus pentru pariurile multiple.

Dă click AICI pentru a începe procesul de înregistrare la Betano!

Cum imi fac cont si cum pariez la Betano

Mai multe case pariuri România au intrat pe piață după ce a fost introdusă licențierea. Una dintre acestea era Betano, agenție care a preluat câte ceva de la o agenție care n-a putut aplica pentru licență în țara noastră.

Pentru că tot mai mulți români aleg să joace pariuri la Betano m-am gândit să-ți prezint pas cu pas procedura de deschidere cont și, ulterior, pe cea a plasării primului pariu.

1. Betano înregistrare – cum deschizi cont pas cu pas

În următorul video îți explicăm pas cu pas cum decurge procesul de înregistrare la Betano.

Betano înregistrare (tutorial 2021)

1 Dă click aici și se va deschide o pagină nouă.

2. Acolo dai click pe butonul „ÎNREGISTRARE” (îl găsești în partea dreaptă sus a paginii). Formularul are 4 etape:

3. După ce dai click pe acel buton se va deschide o pagină-n care trebuie să selectezi modul prin care să creezi contul, alternativele fiind Facebook, Google, Yahoo Linkedin sau scriind o adresă de e-mail.

Eu am scris o adresă de e-mail și s-a deschis un formular precum cel din imaginea următoare:

4. Acum trecem la completarea datelor, după cum urmează:

Betano Cont – Pasul 1

 • E-mail – scrii o adresă de e-mail validă, vei primi pe ea codul de verificare.
 • Nume utilizator – scrii un username pe care-l vei folosi de fiecare dată la logarea-n cont.
 • Parolă – scrii o parolă din minim 8 caractere (dacă introduci o parolă mai dificilă îți recomand s-o notezi undeva).
 • Verificare parolă – rescrii parola.
 • Prenume – scrii prenumele tău exact așa cum apare-n cartea de identitate.
 • Nume – scrii numele de familie exact așa cum apare-n cartea de identitate.
 • Gen – selectezi genul tău.
 • Data nașterii – selectezi ziua, luna și anul nașterii.
 • Echipa favorită – alegi din listă echipa de fotbal favorită din România.

cum faci cont betano1

Betano cont nou – Pasul 2

cum deschid cont betano2

 • Țară – este deja selectată România.
 • Oraș – trebuie scris orașul din cartea de identitate (fără diacritice).
 • Adresă (fără diacritice) – scrii adresa exact așa cum apare-n cartea de identitate, chiar dacă acum nu mai locuiești acolo.
 • Cod poștal – dacă nu-l știi îl poți căuta pe site-ul coduripostale.com.
 • Număr telefon – scrii numărul de telefon mobil.

Înregistrare Betano – Pasul 3

cum deschid cont betano3

 • Alege numele de utilizator.
 • Completează parola – minim 8 caractere, 1 cifră și 1 număr 
 • Poți bifa sau nu căsuța din dreptul la „Doresc să primesc…”.
 • În final dă click pe „Următorul”.

Etapa a 4-a.

cum deschid cont betano4

În această ultimă etapă, trebuie să bifezi că ești cetățean român.

Apoi, introdu CNP-ul din cartea de identitate, apasă pe Confirmă că am peste 18 ani și apoi pe „Înregistrare”.

2. Cont Betano conectare și validare

Chiar dacă nu-ți pot arăta imaginea garantez că după ce ai terminat procedura de înregistrare vei primi atât pe e-mail cât și prin SMS niște coduri de verificare.

Va trebui acum să apeși pe butonul Betano conectare, să te loghezi în cont și să introduci cele 2 coduri pe site. Dacă nu vei face acest lucru, atunci nu vei putea plasa pariuri la Betano!

Gata, acum ai contul, urmează depunerea banilor. Despre modalitățile de alimentare a contului ai mai multe detalii în articolul Cum depun bani la Betano.

3. Cum plasez pariuri la Betano?

În continuare îți voi explica modul în care poți plasa un bilet la Betano.

Poți vedea modul de plasare a unui bilet și în următorul video:

Mai întâi va trebui să alegi competiția pe care vrei să pariezi. Este simplu, pe pagina de pariuri vei găsi în partea stângă lista de sporturi. Dă click pe sportul dorit.

În acel moment în pagină vor fi afișate țările din care sunt disponibile pariuri.

betano ofertă pariuriPentru a vedea competițiile dintr-o anumită țară dă click pe ea. Dacă vrei să selectezi mai multe competiții atunci bifezi căsuța corespunzătoare din dreptul competiției și apoi dai click pe „ARATĂ”. De exemplu în imaginea de mai jos am selectat să-mi arate meciurile din Nicaragua Primera Division și Belarus Premier League. betano competițiiAcum îți va fi afișată lista de meciuri disponibile din competițiile selectate. Dacă vrei să pariezi pe unul dintre tipurile de pariuri afișate (1×2, sub/peste 2.5, GG/NG) dai pur și simplu click pe cota corespunzătoare.

În cazul în care vrei să vezi întreaga oferta de pronosticuri pentru un meci dai click pe numărul din dreptul meciului respectiv (+172 la Belshina – Gorodeya).

betano meciuri

3.1 Bilet simplu la Betano

Presupun că ai ales un pronostic dând click pe cota sa. Acesta va trece-n partea dreaptă a paginii pe biletul de pariuri. Acum scrie miza pe care vrei s-o joci (10 în imaginea de mai jos la CFR Cluj – Dinamo). Biletul se plasează după ce dai click pe „PARIAZĂ ACUM„.

betano bilet simplu

3.2 Bilet multiplu la Betano

În momentul în care vei avea minim 2 selecții pe biletul de pariuri vei vedea jos, sub meciuri, scris „BILET MULTIPLU / x SELECȚII”. Acolo va trebui să scrii miza pariului multiplu.

Eu de exemplu am ales 3 pronosticuri fotbal și dacă vreau să formez din ele un bilet multiplu atunci voi scrie miza-n căsuța din dreptul textului „Triplu = 1”. În exemplul de mai jos am scris miza 5 și dacă aș fi dat click pe PARIAZĂ ACUM aș fi pariat 5 RON pe acest bilet.

betano bilet multiplu

3.3 Bilet sistem la Betano

Pentru a juca un bilete în sistem trebuie să dai click pe MAI MULT din dreptul la BILET MULTIPLU. În acel moment vor fi afișate și opțiunile pentru un bilet în sistem.

Dacă vrei să joci un bilet în sistem la Betano trebuie să scrii miza-n dreptul sistemului pe care vrei să-l joci. Ține cont că miza trecută se va înmulți cu numărul de variante, număr trecut după numărul de selecții și după egal.

De exemplu, eu am scris 3 în dreptul la Triple, astfel voi juca un sistem 3/4 cu o miză de 3 RON per variantă și o miză totală de 12 RON.

betano bilet în sistem

3.4 Bilet sistem cu baze la Betano

Am ajuns și la ultimul tip de bilet ce poate fi jucat: biletul sistem cu baze. Rămân la biletul de mai sus, dar cred că din cele 5 pronosticuri victoria lui Shakhter Soligors va ieși mai mult sigur și vreau s-o joc ca bază.

În acest caz nu trebuie decât să dau click pe „B”-ul din dreptul ei (după cum poți vedea acesta va ieși-n evidență, astfel vei ști că ai ales acel pronostic ca bază) și apoi să scriu miza sistemului exact așa cum am explicat mai sus.

În imaginea de mai jos am un bilet cu o bază (Shakhter Soligorsk și sistem 2 din 3 cu o miză de 6 RON jucata pe variantă).

betano bilet cu bazeCred că ți-am explicat destul de clar cum să decurge procesul de înregistrare la Betano, cum să depui fonduri în el și cum să plasezi primul pariu. Nu vreau să uiți și de bonusul 100% la prima depunere pentrru pariuri sportive pe care trebuie să-l selectezi imediat după înregistrare. Acesta este de 100% până la 500 RON + pariu gratuit de până la 500 RON!

Dacă ai ceva neclar legat de toate aceste aspecte nu ezita să lași un comentariu la acest articol și-ți voi răspunde în scurt timp.

Dă click AICI și începe procedura de înregistrare la Betano!

Întâmpini vreo problemă la agenția de pariuri online Betano?

Ești jucător începător și ai întâmpinat o problemă în navigarea pe betano.com? Trebuie să știi că o echipă de suport îți stă la dispoziție și vei primi ajutor într-un timp record indiferent de problema de care te-ai lovit. Mai jos îți arăt cum poți lua legătura cu un operator Betano în cazul în care ai nevoie:

 • Live chat – dă click pe butonul „Chat” din pagina principală; va trebui să completezi informațiile cerute, iar apoi vei fi pus în legătură cu un operator.
 • Facebook – https://www.facebook.com/betano.romania/ – aceasta este pagina de Facebook a agenției Betano, acolo unde poți trimite un mesaj privat pentru a cere anumite lămuriri.
 • Call Center – un mod ușor de a rezolva o problemă este să suni la numărul +40 31 630 1015 în intervalul orar 14-22.
 • E-mail – adresa [email protected] îți stă la dispoziție pentru orice fel de nelămurire.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
28 din 3972%+1211.00Vezi Ponturi

7 COMENTARII

  • Salut. Da Click pe „Depunere” , alege „Card bancar”, iar apoi selecteaza „Depune cu un card bancar nou”. In final scrie datele acolo si salveaza cardul.

  • Salut. Daca nu si-a revenit intre timp incearca cu alt browser sau da clear cookies la browserul de pe care ai mai intrat. Eu am incercat chiar acum si ma pot conecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here