Cum îmi fac cont și cum pariez la Betano

5
9389

Cum imi fac cont si cum pariez la Betano

Înainte să vezi cum se deschide cont și cum se pariază la Betano vreau să te informez c-ai ales să pariezi la cea mai bună casă de pariuri online licențiată-n România. Pe lângă bonusul la prima depunere de până la 500 RON la Betano găsești meciuri transmise live gratuit, cote mari, opțiunea cashout, pariuri live, miza returnată la 0-0, bonus pentru pariurile multiple.

Deschide cont AICI la Betano – bonus 500 RON!

Mai multe case de pariuri online au intrat pe piața din România după ce a fost introdusă licențierea. Una dintre acestea era Betano, agenție care a preluat câte ceva de la o agenție care n-a putut aplica pentru licență-n țara noastră.

Pentru că tot mai mulți români aleg să joace pariuri la Betano m-am gândit să-ți prezint pas cu pas procedura de deschidere cont și, ulterior, pe cea a plasării primului pariu.

1. Cum îmi fac cont la Betano

1 Dă click aici și se va deschide o pagină nouă.

2. Acolo dai click pe butonul “Înregistrare acum!” (îl găsești în partea dreaptă sus a paginii).

3. După ce dai click pe acel buton se va deschide o pagină-n care trebuie să selectezi modul prin care să creezi contul, alternativele fiind Facebook, Google, Yahoo Linkedin sau scriind o adresă de e-mail.

Eu am scris o adresă de e-mail și mi s-a deschis un formular precum cel din imaginea următoare:4. Acum trecem la completarea datelor, după cum urmează:

 • E-mail – scrii o adresă de e-mail validă, vei primi pe ea codul de verificare.

betano5

 • Nume utilizator – scrii un username pe care-l vei folosi de fiecare dată la logarea-n cont.

betano24

 • Parolă – scrii o parolă din minim 8 caractere (dacă introduci o parolă mai dificilă-ți recomand s-o notezi undeva).

betano36

 • Verificare parolă – rescrii parola.

betano23

 • Prenume – scrii prenumele tău exact așa cum apare-n cartea de identitate.

betano35

 • Nume – scrii numele de familie exact așa cum apare-n cartea de identitate.

betano22

 • Gen – selectezi genul tău.

betano19

 • Data nașterii – selectezi ziua, luna și anul nașterii.

betano18

 • Echipa favorită – alegi din listă echipa de fotbal favorită din România.

betano30

 • Număr telefon mobil – aici trebuie să scrii numărul corect, deoarece vei primi un SMS de confirmare și fără el nu vei putea să pariezi la Betano.

betano33

 • Țară – este deja selectată România.

betano34

 • Oraș – trebuie scris orașul din cartea de identitate (fără diacritice).

betano25

 • Adresă (fără diacritice) – scrii adresa exact așa cum apare-n cartea de identitate, chiar dacă acum nu mai locuiești acolo.

betano29

 • Cod poștal – dacă nu-l știi îl poți căuta pe site-ul coduripostale.com.

betano28

 • Sunteți rezident român? – dacă nu ești atunci va trebui să selectezi NU și vei avea alte lucruri de completat în continuare.

betano17

 • CNP – scrii Codul Numeric Personal din cartea de identitate.

betano26

 • Poți bifa sau nu căsuța din dreptul la “Doresc să primesc…”. 
 • În final dă click pe “Încheie înregistrarea” pentru a finaliza procesul de înregistrare.

Chiar dacă nu-ți pot arăta imaginea garantez că după ce ai terminat procedura de înregistrare vei primi atât pe e-mail cât și prin SMS niște coduri de verificare care vor trebui introduse pe site. Dacă nu le introduci nu vei putea plasa pariuri la Betano!

Gata, acum ai contul, urmează depunerea banilor. Despre modalitățile de depunere bani în contul Betano ai mai multe detalii în articolul Cum depun bani la Betano.

2. Cum plasez pariuri la Betano?

În continuare îți voi explica modul în care poți plasa un bilet la Betano.

Mai întâi va trebui s-alegi competiția pe care vrei să pariezi. Este simplu, pe pagina de pariuri vei găsi în partea stângă lista de sporturi. Dă click pe sportul dorit.

În acel moment în pagină vor fi afișate țările din care sunt disponibile pariuri.

betano15Pentru a vedea competițiile dintr-o anumită țară dă click pe ea. Dacă vrei să selectezi mai multe competiții atunci bifezi căsuța corespunzătoare din dreptul competiției și apoi dai click pe “Vezi”. De exemplu în imaginea de mai jos am selectat să-mi arate meciurile din România Liga 1, Cupa Ligii și Anglia Premier League.
betano14
Acum îți va fi afișată lista de meciuri disponibile din competițiile selectate. Dacă vrei să pariezi pe unul dintre tipurile de pariuri afișate (1×2, sub/peste 2.5) dai pur și simplu click pe cota corespunzătoare. În cazul în care vrei să vezi îintreaga oferta de pronosticuri pentru un meci dai click pe numărul din dreptul meciului respectiv (+175 la CFR Cluj – Dinamo).

betano13

2.1 Bilet simplu la Betano

Presupun c-ai ales un pronostic dând click pe cota sa. Acesta va trece-n partea dreaptă a paginii pe biletul de pariuri. Acolo ai două alternative.

În prima căsuță poți scrie miza pe care vrei s-o joci (10 în imaginea de mai jos la CFR Cluj – Dinamo). În a doua căsuță poți scrie profitul pe care vrei să-l obții și, automat, se va calcula și miza din prima căsuță. Eu în exemplul de mai jos am scris la profit 100 la meciul FC Botoșani – Steaua București, asta-nseamnă că voi paria 80 RON pentru a obține acel profit. Biletul se plasează după ce dai click pe “Pariază acum”.

betano9

2.2 Bilet multiplu la Betano

În momentul în care vei avea minim 2 selecții pe biletul de pariuri vei vedea jos, sub meciuri, scris “MULTIPLE”. Acolo vei putea scrie miza pariului multiplu. Un pariu multiplu la Betano se joacă scriind miza-n căsuța din dreptul combinației care are denumirea similară cu numărul de selecții de pe bilet.

Eu de exemplu am ales 5 pronosticuri și dacă vreau să formez din ele un bilet multiplu atunci voi scrie miza-n căsuța din dreptul textului “5 selecții”. În exemplul de mai jos am scris miza 10 și dacă aș fi dat click pe PARIAZĂ ACUM aș fi pariat 10 RON pe acest bilet.

betano10

2.3 Bilet sistem la Betano

Rămân la exemplul de mai sus. Dacă-n loc să scriu 10 în căsuța “5 selecții” aș fi scris 10 în căsuța “4 selecții” aș fi jucat un sistem 4 din 5. Prin urmare dacă vrei să joci un bilet în sistem la Betano trebuie să scrii miza-n dreptul sistemului pe care vrei să-l joci. Ține cont că miza trecută se înmulțește cu numărul de variante, număr trecut după numărul de selecții și după egal (de exemplu 5 la biletul meu).

betano11

2.4 Bilet sistem cu baze la Betano

Am ajuns și la ultimul tip de bilet ce poate fi jucat: biletul sistem cu baze. Rămân la biletul de mai sus, dar cred că din cele 5 pronosticuri victoria Astrei Giurgiu va ieși sigur și vreau s-o joc ca bază. În acest caz nu trebuie decât să dau click pe “B”-ul din dreptul ei (după cum poți vedea acesta va ieși-n evidență, astfel vei știi c-ai ales acel pronostic ca bază) și apoi să scriu miza sistemului exact așa cum am explicat mai sus.

În imaginea de mai jos am un bilet cu o bază (Astra Giurgiu și sistem 3 din 4 cu o miză de 10 RON jucata pe variantă).

betano12Cred că ți-am explicat destul de clar cum să deschizi cont Betano, cum să depui fonduri în el și cum să plasezi primul pariu. Nu vreau să uiți și de bonusul 100% la prima depunere până la 500 RON! Dacă însă ai ceva neclar legat de toate aceste aspecte nu ezita să lași un comentariu la acest articol și să-mi spui ce nelămurire ai.

Deschide cont AICI la Betano!

Întâmpini vreo problemă la agenția de pariuri online Betano?

Ești jucător începător și ai întâmpinat o problemă în navigarea pe betano.com? Trebuie să știi că o echipă de suport îți stă la dispoziție și vei primi ajutor într-un timp record indiferent de problema de care te-ai lovit. Mai jos îți arăt cum poți lua legătura cu un operator Betano în cazul în care ai nevoie:

 • Live chat – dă click pe butonul “Chat” din pagina principală; va trebui să completezi informațiile cerute, iar apoi vei fi pus în legătură cu un operator.
 • Facebook – https://www.facebook.com/betano.romania/ – aceasta este pagina de Facebook a agenției Betano, acolo unde poți trimite un mesaj privat pentru a cere anumite lămuriri.
 • WhatsApp – dacă folosești această aplicație, atunci introdu numărul +40 735 043 439 în lista ta de contacte și solicită ajutor unui tehnician Betano.
 • Apel telefonic invers – un mod ușor de a rezolva o problemă este să intri în secțiunea “Contact“, să selectezi metoda “Callback” și să completezi numărul tău de telefon; vei fi sunat înapoi de un operator gata să te ajute.
 • E-mail – adresa romania@betano.com îți stă la dispoziție pentru orice fel de nelămurire.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
33 din 49 67% +980.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
49 din 75 65% +861.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
66 din 126 52% +395.00 Vezi Ponturi

5 COMENTARII

  • Salut. Daca nu si-a revenit intre timp incearca cu alt browser sau da clear cookies la browserul de pe care ai mai intrat. Eu am incercat chiar acum si ma pot conecta.

  • Salut. Da Click pe “Depunere” , alege “Card bancar”, iar apoi selecteaza “Depune cu un card bancar nou”. In final scrie datele acolo si salveaza cardul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here