Ghid pariuri online Betano: cum pariezi de pe mobil

0

Betano este una dintre casele de pariuri online preferate de pariorii români, deși n-are o vechime comparabilă cu Unibet sau Betfair. A reușit, prin seriozitate și servicii de calitate, să-și apropie pariorii din țara noastră. Iata cateva pareri despre Betano ale noastre si ale pariorilor

În continuare îți voi arăta cât de ușor se poata paria de pe telefon la acest operator.

Deschide cont AICI la Betano – primești bonus 500 RON + pariu gratuit de până la 500 RON!

betano cum pariezi de pe telefon

Atunci când vrei să pariezi de pe telefon la Betano trebuie, bineînțeles, în primul rand să dai click pe butonul Conectare și să te loghezi în cont.

Pe prima pagină a interfeței mobile îți va fi afișată oferta Betano pariuri live. Astfel dacă ai de gând să pariezi în timp real pe un meci o vei face foarte rapid.

betano mobil

În continuare îți voi arăta cum să pariezi pre-meci la această casă de pariuri online din România. Acum ai 2 variante:

  1. Dai scroll stânga dreapta în lista de sporturi până găsești sportul care te interesează, după care alegi competiția și liga pe care vrei să pariezi, așa cum voi proceda în continuare.
  2. Dai click pe „lupa” de căutare din partea inferioară a paginii și scrii numele echipei / jucătorului pe care vrei să pariezi.

1. Betano mobil – cum joci un bilet single

Să spunem că vrei să pariezi pe un meci de fotbal la Betano, caz în care dai click pe categoria FOTBAL. Acum fie alegi să vezi evenimentele din următoarele 3 / 12 / 24 ore, fie bifezi competițiile pe care vrei să le vezi.

Eu în imaginea de mai jos am bifat Belarus – Premier League și Nicaragua – Primera Division. Pentru a vizualiza evenimentele disponibile din aceste competiții trebuie să dau click pe ARATĂ.

betano ofertă pariuri telefonAcum sunt afișate meciurile din competițiile selectate. Dacă vrei să vezi doar pariurile principale pur și simplu dai așa scroll în jos. În cazul în care vrei să vezi și pariurile pe total goluri sub / peste 2.5 și ambele echipe înscriu da/nu trebuie să selectezi activă opțiunea Mai multe piețe.

betano telefon meciuriDacă vrei să vezi alte tipuri de pariuri lângă Pariuri principale găsești mai multe categorii (Șansă dublă, Pauză, Pauză/Final etc).

În cazul în care vrei să vezi toate pariurile disponibile pentru un meci dai click pur și simplu pe meciul respectiv. Acum îți vor afișate pariurile principale pentru partida respectivă. Poți vedea doar o anumită categorie de pariuri dacă o vei selecta din meniul din partea superioară a paginii.

După ce ai selectat un anumit pronostic se va deschide Biletul de pariuri în partea de jos a paginii. Acolo va trebui să scrii miza dorită. Ulterior apeși butonul PARIAZĂ ACUM pentru a plasa pariul.

betano telefon bilet simplu

2. Betano mobil – cum joci un bilet multiplu

Dacă vrei să joci un pariu multiplu de pe telefon dai click pe săgeata din partea de sus pentru a reveni la oferta de pariuri din competiția respectivă sau pur și simplu dai click pe logo-ul Betano din partea stângă sus pentru a reveni pe prima pagină prezentată în acest articol.

În continuare alegi și al doilea pronostic, apoi al treilea pronostic și revii la biletul de pariuri din partea dreaptă jos a paginii (apare un cerc portocaliu care are scris cu verde numărul de pronosticuri de pe bilet).

Acum vei avea și opțiunea BILET MULTIPLU. Dacă scrii miza (eu am scris 10) în dreptul la Triplu vei juca un pariu multiplu după ce apeși pe butonul PARIAZĂ ACUM.

betano telefon bilet multiplu

3. Betano mobil – cum joc un bilet tip sistem

Vezi în imaginea de mai sus unde scrie MAI MULT (deasupra căsuței unde trebuie introdusă miza). Pentru a juca un bilet în sistem de pe telefon va trebui să dai click pe MAI MULT. Ulterior îți vor apărea variantele de sistem disponibile.

Scrie miza în dreptul sistemului pe care vrei să-l joci și dă click pe PARIAZĂ ACUM. Ține cont că miza scrisă de tine se va înmulți cu numărul trecut după egal în dreptul sistemului respectiv.

De exemplu eu în imaginea de mai jos am scris 5 în dreptul la Trixie = 4. Prin urmare voi avea 4 bilete, fiecare cu miza de 5 RON, deci miza totală va fi de 20 RON.

betano telefon bilet în sistem

4. Betano mobil – cum joci un bilet tip sistem cu baze

În cazul în care vrei ca unul sau mai multe dintre pronosticuri să fie bază trebuie să dai click pe B din dreptul cotei acestuia. Odată apăsat pe acel B va apărea scris în chenar portocaliu, fiind evidențiat ca bază.

Mai departe nu trebuie decât să selectezi sistemul pe care vrei să-l joci (așa cum ți-am explicat la punctul 3) și să plasezi biletul.

betano telefon bilet cu baze

Așa cum se poate observa este destul de simplu să plasezi pariuri sportive de pe telefon sau tabletă la Betano.

Dă click AICI pentru a paria la Betano pe mobil!

Întâmpini probleme la pariuri de pe telefon la Betano?

Echipa de asistență tehnică îți stă la dispoziție pentru orice fel de problemă sau nelămurire legată de site-ul betano.com. Mai jos îți prezint modalitățile de contact disponibile:

  • Live chat – serviciu disponibil zilnic, în intervalul orar 10-24; vorbești în timp real cu un operator pentru rezolvarea problemei tale.
  • Facebook – un operator îți va răspunde zilnic, în intervalul orar 08:00-02:00, pe pagina de Facebook Betano România: https://www.facebook.com/betano.romania/.
  • Call center – în intervalul orar 14-22 poți suna la numărul de telefon +40 31 630 1015.
  • E-mail – trimite un mesaj la adresa [email protected] și vei primi răspuns în cel mai scurt timp posibil.

L1170664W000663

superbet

L1160659W000328

L1172986W000768

Unibet Logo

L1160657W000330

100% pana la 500 RONBonus pana la 500 RON250% pana la 2500 RON100% pana la 300 RON
Deschide ContDeschide ContDeschide ContDeschide Cont

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1
Wade
Wade
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
23 din 3370%+962.00Vezi Ponturi