Pariu Sistem Betano, cum să pariezi mai eficient

Scris de Laur198502/01/2023

Până să-ți arăt cum joci un bilet tip sistem vreau să-ți prezint cum joci bilet single și bilet multiplu la acest operator de pariuri sportive România. Este important să știi acest lucru, pentru ca astfel să ai o bază de pornire.

Dacă totuși consideri că știi deja aceste aspecte atunci dă CLICK AICI și vei afla informațiile despre sistemele de la Betano România.

betano logo2

Bonus 100%

până la 500 RON

1. Cum pariezi un bilet single

Să spunem că vrei să pariezi pe un meci de fotbal din Betano apk, caz în care dai click pe categoria FOTBAL.

Acum fie alegi să vezi evenimentele din următoarele 3 / 12 / 24 ore, fie bifezi competițiile pe care vrei să le vezi.

Eu în imaginea de mai jos am bifat Anglia - EFL Cup și Germania - Bundesliga.

Pentru a vizualiza evenimentele disponibile din aceste competiții trebuie să dau click pe ARATĂ.

betano selectare campionat

Acum sunt afișate meciurile din competițiile selectate. Dacă vrei să vezi doar pariuri online principale pur și simplu dai așa scroll în jos.

În cazul în care vrei să vezi și pariuri sportive pe total goluri sub / peste 2.5 și ambele echipe înscriu da/nu, trebuie să selectezi activă opțiunea Mai multe piețe.

betano oferta meciuri

Dacă vrei să vezi alte tipuri de pariuri online lângă Pariuri principale găsești mai multe categorii (Șansă dublă, Pauză, Pauză/Final etc).

În cazul în care vrei să vezi toate pariurile disponibile pentru un meci dai click pur și simplu pe meciul respectiv.

Acum îți vor afișate pariurile principale pentru partida respectivă.

Poți vedea doar o anumită categorie de pariuri sportive dacă o vei selecta din meniul din partea superioară a paginii.

După ce ai selectat un anumit pronostic se va deschide Biletul în partea de jos a paginii.

Acolo va trebui să scrii miza dorită. Ulterior apeși butonul PARIAZĂ ACUM pentru a plasa pariul.

betano bilet simplu

2. Cum joci un bilet multiplu

Dacă vrei să joci pariuri multiple în continuare alegi și al doilea pronostic, apoi al treilea pronostic și revii la biletul din partea dreaptă jos a paginii (apare un cerc portocaliu care are scris cu verde numărul de selecții de pe bilet).

Acum vei avea și opțiunea BILET MULTIPLU.

Dacă scrii miza (eu am scris 10) în dreptul la Triplu vei juca pariuri multiple după ce apeși pe butonul PARIAZĂ ACUM.

betano bilet multiplu

3. Cum joci pariuri sistem Betano

Pentru a juca un pariu în sistem de pe telefon va trebui să dai click pe Sistem (imediat sub balanța contului, lângă Multiplu).

Ulterior îți vor apărea variantele disponibile.

Scrie suma pe care vrei să o pariezi în dreptul sistemului pe care vrei să-l joci și dă click pe PARIAZĂ ACUM. Ține cont că miza scrisă de tine se va înmulți cu numărul trecut după egal în dreptul sistemului respectiv.

  • De exemplu, eu în imaginea de mai jos am scris 10 în dreptul la Duble = 3. Prin urmare voi avea 3 bilete, fiecare cu miza de 10 RON, deci suma totală va fi de 30 RON.
pariu sistem betano dublu

Iată câteva păreri despre Betano ale noastre și ale pariorilor.

4. Sistem cu baze

În cazul în care vrei ca unul sau mai multe dintre selecții să fie bază trebuie să dai click pe B din dreptul cotei acestuia.

Odată apăsat pe acel B va apărea scris pe fundal portocaliu, fiind evidențiat ca bază.

Mai departe nu trebuie decât să selectezi ce tip sistem vrei să joci (așa cum ți-am explicat la punctul 3), să scrii suma pe care dorești să o joci și să plasezi biletul.

  • În exemplul de mai jos am selectat ca bază victoria lui Leipzig și am scris 10 în dreptul la Triple, iar suma totală pariată va fi de 30 lei. 
  • Ca să câștig este necesar în primul rând ca Leipzig să învingă și ca minim 2 din celelalte 3 selecții să fie câștigate. În cazul în care Leipzig nu ar câștiga biletul ar fi pierdut, chiar dacă celelalte 3 selecții ar fi câștigate.
betano bilet sistem cu baze

4.1 Pariuri sistem Yankee

Dacă vei avea pe bilet în sistem 4 pronosticuri vei putea să joci o variantă complexă, denumită Yankee. La un bilet în sistem de tip Yankee vei avea practic mai multe bilete, astfel:

  • 6 combinații duble
  • 3 combinații triple
  • 1 bilet cu 4 pariuri.

Vei obține câștiguri dacă ai minim 2 pronosticuri corecte, dar dacă valoarea la cota totală nu este foarte mare s-ar putea ca suma câștigată să nu acopere miza.

De exemplu dacă aș fi jucat pe selecțiile din imaginea de mai sus tip sistem Yankee cu o miză de 10 lei aș fi avut o miză totală de 70 lei. Dacă ar fi câștigat doar cele mai mici 2 cote de pe bilet câștigul meu ar fi fost de 35.6 lei (jumătate din miza jucată).

Asemănător cu sistemul Yankee este și cel tip sistem Trixie, doar că un bilet în sistem Trixie vei putea juca numai când ai exact 3 selecții pe bilet. Mai multe despre biletele tip sistem Trixie afli din articolul Trixie la Betano.

Te-ar mai putea interesa și:

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}


S-ar putea  te intereseze și: