Cum pariez de pe mobil la Betano

0
994

Cum pariez de pe mobil la Betano

Betano este una dintre casele de pariuri online preferate de pariorii români, deși n-are o vechime comparabilă cu Unibet sau Betfair. A reușit, prin seriozitate și servicii de calitate, să-și apropie pariorii din țara noastră. În continuare îți voi arăta cât de ușor se poata paria de pe mobil la acest operator.

Atunci când vrei să pariezi de pe telefon la Betano trebuie, bineînțeles, în primul rand să dai click pe butonul Conectare și să te loghezi în cont.

Deschide cont AICI la Betano – primești bonus 500 RON!

Pe prima pagină a interfeței mobile îți va fi afișată oferta Betano live. Astfel dacă ai de gând să pariezi în timp real pe un meci o vei face foarte rapid.

În continuare îți voi arăta cum să pariezi pre-meci. Acum ai 3 variante:

  1. Intri pe LISTA COMPLETĂ și-ți vor fi afișate evenimentele din fotbal pe care se poate paria în următoarele 24 de ore.
  2. Intri pe SPORTURI și cauți sportul, competiția și liga pe care vrei să pariezi, așa cum voi proceda în continuare.
  3. Dai click pe “lupa” de căutare și scrii numele echipei / jucătorului pe care vrei să pariezi.

Acum ai în prim plan categoria “Fierbinte“, adică pronosticurile populare, dar și cele mai importante meciuri din principalele sporturi.

1. Cum joc un pariu single de pe mobil la Betano?

Să spunem, totuși, că vrei să pariezi pe un meci de fotbal la Betano, caz în care dai click pe categoria FOTBAL. Acum fie alegi să vezi evenimentele din următoarele 3 ore sau din următoarele 24 de ore, fie bifezi competițiile pe care vrei să le vezi.

Eu în imaginea de mai jos am bifat Cupa Ligii – Anglia și Liga Campionilor. Pentru a vizualiza evenimentele disponibile din aceste competiții trebuie să dau click pe VEZI.

Acum sunt afișate meciurile din competițiile selectate, iar dacă vrei să vezi doar pariurile principale pur și simplu dai așa scroll în jos. În cazul în care vrei să vezi și pariurile pe total goluri sub / peste 2.5 trebuie să selectezi activă opțiunea Mai multe piețe.

Dacă vrei să vezi alte tipuri de pariuri dai click pe Pariuri principale și selectezi categoria dorită dintre cele enumerate.

În cazul în care vrei să vezi toate pariurile disponibile pentru un meci dai click pur și simplu pe meciul respectiv. Acum îți vor afișate pariurile principale pentru partida respectivă. Poți vedea doar o anumită categorie de pariuri dacă dai click pe Pariuri principale și selectezi categoria dorită.
După ce ai selectat un anumit pronostic se va deschide Biletul de pariuri în partea dreaptă jos a paginii.

Dacă dai click pe el îți va fi afișat biletul de pariuri, unde va trebui să scrii miza. Dacă vrei să pariezi miza maximă acceptată pentru pronosticul ales dă click pe MAX. Ulterior apeși butonul PARIAZĂ ACUM pentru a plasa pariul.

2. Cum joc un pariu multiplu de pe mobil la Betano?

Dacă vrei să joci un pariu multiplu de pe mobil, cum ar fi biletul zilei azi, dai click pe X pentru a reveni la oferta de pariuri. Alegi și al doilea pronostic, apoi al treilea pronostic și revii la biletul de pariuri din partea dreaptă jos a paginii. Acum vei avea și opțiunea MULTIPLE. Dacă scrii miza (eu am scris 10) în dreptul la Triplu vei juca un pariu multiplu după ce apeși pe butonul PARIAZĂ ACUM.

3. Cum joc un pariu tip sistem de pe mobil la Betano?

Vezi tot imaginea de mai sus, dar uită-te la căsuța Dublu = 3. În dreptul acesteia eu am scris 30. Înseamnă că vreau să joc un sistem “Duble 2 din 3”, cu o miză de 30 RON pe variantă, adica 90 RON pe întreg sistemul.

Atenție, miza scrisă-n dreptul sistemului dorit se va înmulți cu numărul de după egal. În cazul sistemului meu cu 3 sau în cazul sistemului Trixie din aceeași imagine, cu 4. Dai click pe PARIAZĂ ACUM și ai jucat un bilet tip sistem le Betano.

Așa cum se poate observa este destul de simplu să plasezi pariuri de pe telefon sau tabletă la Betano.

Click AICI pentru a deschide cont la Betano!

Întâmpini probleme la pariuri de pe mobil la Betano?

Echipa de asistență tehnică îți stă la dispoziție pentru orice fel de problemă sau nelămurire legată de site-ul betano.com. Mai jos îți prezint modalitățile de contact disponibile:

  • Live chat – serviciu disponibil zilnic, în intervalul orar 12:00-24:00; vorbești în timp real cu un operator pentru rezolvarea problemei tale.
  • Facebook – un operator îți va răspunde zilnic, în intervalul orar 08:00-02:00, pe pagina de Facebook Betano România: https://www.facebook.com/betano.romania/.
  • WhatsApp – primești răspuns între 10:00-24:00 dacă trimiți un mesaj pe numărul +40 735 043 439.
  • Apel telefonic invers – accesează pagina “Contact” și selectează “Callback – apel telefonic invers”. Vei fi sunat în intervalul 14:00-22:00 de către un operator pentru a-ți oferi ajutor.
  • E-mail – mesajele trimise pe adresa romania@betano.com sunt procesate zilnic, între orele 08:00-02:00.

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
38 din 57 67% +1040.00 Vezi Ponturi
2 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
57 din 86 66% +989.00 Vezi Ponturi
3 Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
75 din 141 53% +635.00 Vezi Ponturi