Cum pariez de pe mobil la Betano

316

Betano este una dintre casele de pariuri online preferate de pariorii romani, asta desi nu are o vechime comparabila cu Unibet sau Betfair. A reusit insa prin seriozitate si servicii de calitate sa-si apropie pariorii din tara noastra. In continuare iti voi arata cat de usor se poata paria de pe mobil la acest operator.

Atunci cand vrei sa pariezi de pe telefon la Betano trebuie bineinteles in primul rand sa dai click pe butonul Conectare si sa te loghezi in cont.

Deschide cont AICI la Betano!

Pe prima pagina a interfetei mobile de la Betano iti vor fi afisate pariurile live, asa ca daca ai de gand sa pariezi in timp real pe un meci acest lucru il vei face foarte rapid.

Eu in continuare iti voi arata cum sa pariezi pre-meci. Si acum ai 3 variante:

  1. Intri pe LISTA COMPLETA si-ti vor fi afisate evenimentele din fotbal pe care se poate paria in urmatoarele 24.
  2. Intri pe SPORTURI si cauti sportul, competitia si liga pe care vrei sa pariezi, asa cum voi proceda eu in continuare.
  3. Dai click pe “lupa” de cautare si scrii numele echipei / jucatorului pe care vrei sa pariezi.

Acum ai in prim plan categoria “Fierbinte”, adica pronosticurile populare, dar si cele mai importante meciuri din principalele sporturi.

Cum joc un pariu single de pe mobil la Betano?

Sa spunem totusi ca vreau sa pariez pe un meci de fotbal pe Betano.com, caz in care dau click pe categoria FOTBAL. Acum fie aleg sa vad evenimentele din urmatoarele 3 ore sau din urmatoarele 24 de ore, fie bifez competitiile pe care vreau sa le vad. Eu in imaginea de mai jos am bifat Cupa Ligii – Anglia si Liga Campionilor. Pentru a vizualiza evenimentele disponibile din aceste competitii trebuie sa dau click pe VEZI.

Acum sunt afisate meciurile din competitiile selectate iar daca vreau sa vad doar pariurile principale pur si simplu dau asa scroll in jos. In cazul in care vreau sa vad si pariurile pe total goluri sub / peste 2.5 trebuie sa selectez activa optiunea Mai multe piete.

Daca vreau sa vad alte tipuri de pariuri dau click pe Pariuri principale si selectez categoria dorita dintre cele enumerate.

In cazul in care vreau sa vad toate pariurile disponibile pentru un meci dau click pur si simplu pe meciul respectiv. Acum imi vor afisate pariurile principale pentru partida respectiva. Pot vedea doar o anumita categorie de pariuri dand click pe Pariuri principale si selectand categoria dorita.
Dupa ce am selectat un anumit pronostic se va deschide Biletul de pariuri in partea dreapta jos a paginii.

Daca dau click pe el imi va fi afisat biletul de pariu, unde va trebui sa scriu miza. Daca vreau sa pariez miza maxima acceptata pentru pronosticul ales dau click pe MAX. Ulterior apas butonul PARIAZA ACUM pentru a plasa pariul.

Cum joc un pariu multiplu de pe mobil la Betano?

Dau click pe X pentru a reveni la oferta de pariere. Aleg si al doilea pronostic, apoi al treilea pronostic si revin la biletul de pariuri din partea dreapta jos a paginii. Acum voi avea si optiunea MULTIPLE. Daca scriu miza (eu am scris 10) in dreptul la Triplu voi juca un pariu multiplu apasand pe butonul PARIAZA ACUM.

Cum joc un pariu tip sistem de pe mobil la Betano?

Vezi tot imaginea de mai sus, dar uita-te la casuta Dublu = 3. In dreptul acesteia eu am scris 30. Asta inseamna ca vreau sa joc un sistem “Duble 2 din 3”, cu o miza de 30 RON pe varianta, adica 90 RON pe intreg sistemul. Atentie, miza scrisa in dreptul sistemului dorit se va inmulti cu numarul de dupa egal, in cazul sistemului meu cu 3 sau in cazul sistemului Trixie din aceiasi imagine, cu 4. Dau click pe PARIAZA ACUM si am jucat un bilet tip sistem le Betano.

Asa cum se poate observa este destul de simplu sa plasezi pariuri de pe telefon sau tableta la Betano. Daca ai nevoie de informatii legate de bonusul oferit de agentie la prima depunere citeste articolul https://biletu-zilei.com/bonusuri-pariuri/betano-bonus-promotii-si-pareri/.

Click AICI pentru a deschide cont la Betano!

Salvează

Salvează

Salvează

Save

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-24 februarie 2018:

  1. Catalin 76% (19C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea72.22% (39C-15P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri