Ghid pariuri online Betano – de la deschiderea contului până la retragerea câștigurilor

0
201

Betano este în acest moment cea mai apreciată casă de pariuri online de către jucătorii din România. Cu o ofertă de pariuri foarte bogată, bonus consistent la prima depunere, streaming LIVE și aplicație pentru mobil, cu siguranță această agenție reprezintă cea mai bună alegere.

În cele ce urmează îți prezint un ghid complet de pariuri pentru Betano România, în care vei găsi toate informațiile necesare – de la cum te înregistrezi, până la cum retragi câștigurile.

Click AICI pentru a crea cont la Betano – bonus 500 RON la primul depozit!

1. Cum deschizi cont la Betano

Pentru a te înregistra la aceasta agenție în primul rând dă click aici și apasă pe butonul “Înregistrare“. Îți va fi afișată o fereastră-n care va trebui să introduci informațiile cerute. Procedura de creare a contului este foarte simplă și cu siguranță nu vei întâmpina probleme. Dacă vrei să afli toate detaliile necesare despre înregistrare îți recomand articolul: Cum îmi fac cont la Betano.

2. Cum efectuezi prima depunere de bani

Există 5 metode de plată disponibile la Betano, și anume:

 • cardul de credit / debit.
 • transfer bancar.
 • Paysafecard.
 • Skrill.
 • Neteller.

Trebuie să știi că pentru toate aceste metode taxele sunt 0 iar, cu excepția transferului bancar, banii intră instant în contul de pariuri. Găsești în articolul Cum depun bani la Betano toate informațiile necesare despre depunerea de fonduri la această casă de pariuri online.

3. Cum primești bonusul de 500 RON la Betano

bonus 500 ron betano

Toate casele de pariuri online recomandate de biletu-zilei.com oferă bonus clienților noi. Betano își întâmpină jucătorii cu un bonus de 100% la prima depunere până la 500 RON. Este foarte simplu să profiți de aceasta ofertă, trebuie doar să urmezi acești 3 pași:

 1. Dai CLICK AICI pentru a accesa site-ul Betano.
 2. Completezi formularul de înscriere cu informațiile cerute.
 3. Efectuezi o primă depunere de minim 25 RON și-ncepi să joci cu dublul sumei depuse.

Toate informațiile necesare despre bonusul oferit de Betano le găsești în articolul Cum iau bonusul la Betano.

4. Cum pariezi online la Betano

Această agenție are un site foarte ușor de folosit, astfel că și pariorii începători vor găsi cu ușurință evenimentele și pronosticurile dorite. Evident că poți plasa bilete simple, multiple sau bilete-n sistem și-n sistem cu baze.

Despre toate aceste tipuri de bilete găsești informațiile necesare în a doua parte a articolului Cum pariez online la Betano.

5. Cum pariezi de pe mobil la Betano

pariuri de pe mobil la betano

La Betano poți să pariezi direct de pe telefon în cele mai bune condiții, deoarece operatorul a dezvoltat aplicații dedicate pentru Android și iOS. Este oferită chiar și o funcție unică la pariurile online în Romania, anume plasarea de pariuri prin comandă vocală.

De asemenea, poți urmări în direct transmisiuni ale evenimentelor sportive preferate și să primești notificări la goluri sau când câștigi un pariu direct din aplicația Betano. Dacă vrei să afli toate detaliile îți recomand să citești articolul Cum pariez de pe mobil la Betano.

6. Cum retragi banii de la Betano

Este foarte simplu să efectuezi o retragere de bani de la această agenție. În primul rând, pentru a putea solicita o retragere trebuie s-ai contul de pariuri verificat, procedură care oricum este obligatorie de finalizat în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

De asemenea trebuie să știi că vei putea efectua o retragere doar prin ultima metoda folosită la depunere. Astfel, există următoarele metode acceptate pentru retragere de la Betano:

 • Card bancar.
 • Transfer bancar.
 • Skrill.
 • Neteller.

Pentru a solicita efectiv o retragere din contul de pariuri Betano trebuie să dai click pe butonul “Cont“, apoi să selectezi “Tranzacții” și “Retragere“. În acea fereastră vei alege metoda de plată disponibilă și vei introduce suma pe care vrei s-o retragi (minimum 120 RON).

În general retragerile pe card bancar durează 2-3 zile lucrătoare, în timp ce retragerile prin Skrill sau Neteller sunt procesate mai rapid.

7. Cum contactezi echipa Betano

Agenția de pariuri online Betano oferă-n acest moment cel mai bun suport tehnic pentru jucători. Indiferent de natura problemei pe care o întâmpini (logarea-n cont, plasarea pariurilor, bonusuri etc.) vei primi ajutor într-un timp record. Mai jos îți prezint toate modalitățile prin care poți contacta echipa Betano:

 • Live chat: printr-un simplu click pe butonul “Chat” de pe pagina betano.com intri în legătură directă cu operatorii, care-ți vor oferi ajutor.
  Disponibilitate: zilnic, între 12:00 – 24:00.
 • Callback (apel telefonic invers): apăsând pe butonul “Contact” vei găsi această metodă. Trebuie doar s-alegi natura problemei tale și să completezi numărul tău de telefon. Vei fi contactat în cel mai scurt timp posibil de un operator disponibil.
  Disponibilitate: zilnic, între 14:00 – 22:00.
 • WhatsApp: poți cere ajutor oricând pe numărul de telefon WhatsApp Betano (+40 735 043 439).
  Disponibilitate: poți trimite mesaj oricând și vei primi răspuns între 10:00 – 24:00.
 • Facebook: pe pagina de Facebook Betano România poți trimite un mesaj privat explicând problema ta.
  Disponibilitate: vei primi răspuns zilnic, între 08:00 – 02:00.
 • E-mail: ai la dispoziție și adresa de e-mail romania@betano.com la care poți trimite printr-un mesaj nelămurirea sau problema pe care o întâmpini.
  Disponibilitate: operatorii oferă suport prin e-mail zilnic, între 08:00 – 02:00

Ți-am prezentat un ghid complet de pariuri Betano. Dacă tot mai ai nelămuriri cu privire la această agenție te invit să lași un comentariu mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Click AICI și pariază de pe mobil la Betano – bonus 500 RON!

Clasament Tipsteri

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
25 din 38 66% +738.00 Vezi Ponturi
2 Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
35 din 54 65% +289.00 Vezi Ponturi
3 chiriladavid25
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
13 din 20 65% +242.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here