Ghid pariuri Betano de la înregistrare până la retragerea câștigurilor

0

Betano este în acest moment cea mai apreciată casă de pariuri online de către jucătorii din România. Cu o ofertă de pariuri foarte bogată, bonus consistent la prima depunere, streaming LIVE și aplicație pentru mobil, cu siguranță această agenție reprezintă cea mai bună alegere.

În cele ce urmează îți prezint un ghid complet de pariuri pentru Betano, în care vei găsi toate informațiile necesare – de la cum te înregistrezi, până la cum retragi câștigurile.

Click AICI pentru a crea cont la Betano – bonusuri 1.000 RON la primul depozit!

GHID PARIURI ONLINE BETANO

1. Cum deschizi cont la Betano

Pentru a te înregistra la această agenție în primul rând dă click aici și apasă pe butonul „ÎNREGISTRARE„. Îți va fi afișată o fereastră-n care va trebui să introduci informațiile cerute.

Procedura de creare a contului este foarte simplă și cu siguranță nu vei întâmpina probleme. Dacă vrei să afli toate detaliile necesare despre înregistrare îți recomand să citești articolul: Cum fac cont la Betano.

2. Cum efectuezi prima depunere de bani

Există 5 metode de plată disponibile la Betano, și anume:

 • cardul bancar.
 • transfer bancar.
 • Paysafecard.
 • Skrill.
 • Neteller.

Trebuie să știi că pentru toate aceste metode de depunere se va percepe o taxă de 2% din suma depusă. Cu excepția transferului bancar, banii vor intra instant în contul de pariuri.

Găsești în articolul Cum depun bani la Betano toate informațiile necesare despre depunerea de fonduri la această casă de pariuri online.

3. Cum primești bonusul de 1.000 RON la Betano

Bonus Betano Iunie2020

Betano își întâmpină jucătorii cu un bonus de 100% la prima depunere până la 500 RON. Este foarte simplu să profiți de aceasta ofertă, trebuie doar să urmezi acești 3 pași:

 1. Dai CLICK AICI pentru a accesa site-ul Betano.
 2. Selectează bonusul pentru pariuri sportive.
 3. Completezi formularul de înscriere cu informațiile cerute.
 4. Efectuezi o primă depunere de minim 25 RON și începi să joci cu dublul sumei depuse.
 5. Dacă ai depus minim 100 RON în ziua urmatoare vei primi și un pariu gratuit. Acesta va avea valoarea de:
  – 100 RON, dacă ai depus minim 100 RON.
  – 200 RON, dacă ai depus minim 200 RON.
  – 500 RON, dacă ai depus minim 500 RON.

Toate informațiile necesare despre bonusul oferit de Betano le găsești în articolul Cum iau bonusul la Betano.

4. Cum pariezi online la Betano

Această agenție de pariuri sportive are un site foarte ușor de folosit, astfel că și pariorii începători vor găsi cu ușurință evenimentele și pronosticurile dorite. Evident că poți plasa bilete simple, multiple sau bilete în sistem și în sistem cu baze.

Vezi în următorul video cât de simplu poți să joci un bilet la Betano online.

Despre toate aceste tipuri de bilete găsești informațiile necesare în a doua parte a articolului Cum pariez online la Betano.

5. Cum pariezi de pe mobil la Betano

pariuri de pe mobil la betano

La Betano poți să pariezi direct de pe telefon în cele mai bune condiții, deoarece operatorul a dezvoltat aplicații pariuri dedicate pentru Android și iOS. Este oferită chiar și o funcție unică la pariurile online în Romania, anume plasarea de pariuri prin comandă vocală.

De asemenea, poți urmări în direct transmisiuni ale evenimentelor sportive preferate și să primești notificări la goluri sau când câștigi un pariu direct din aplicația Betano.

6. Cum retragi banii de la Betano

Este foarte simplu să efectuezi o retragere de bani de la această agenție. În primul rând, pentru a putea solicita o retragere trebuie să ai contul de pariuri verificat, procedură care oricum este obligatorie de finalizat în cel mult 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

De asemenea trebuie să știi că vei putea efectua o retragere doar prin ultima metoda folosită la depunere. Astfel, există următoarele metode acceptate pentru retragere de la Betano:

 • Card bancar.
 • Transfer bancar.
 • Skrill.
 • Neteller.

Pentru a solicita efectiv o retragere din contul de pariuri Betano trebuie să dai click pe butonul „Cont„, apoi să selectezi „Tranzacții” și „Retragere„. În acea fereastră vei alege metoda de plată disponibilă și vei introduce suma pe care vrei s-o retragi (minimum 40 RON prin portofelele electronice și minimum 80 RON pe cardul bancar).

În general retragerile pe card bancar durează 2-3 zile lucrătoare, în timp ce retragerile prin Skrill sau Neteller sunt procesate mai rapid.

De precizat faptul că la Betano nu se oprește impozitul pentru pariuri online, acesta urmând să fie plătit de operator.

7. Cum contactezi echipa Betano

Agenția de pariuri online Betano oferă-n acest moment cel mai bun suport tehnic pentru jucători. Indiferent de natura problemei pe care o întâmpini (logarea-n cont, plasarea pariurilor, bonusuri etc.) vei primi ajutor într-un timp record. Mai jos îți prezint toate modalitățile prin care poți contacta echipa Betano:

 • Live chat: printr-un simplu click pe butonul „Chat” de pe pagina betano.com intri în legătură directă cu operatorii, care-ți vor oferi ajutor.
  Disponibilitate: zilnic, între orele 10:00 – 24:00.
 • Call Center: sună la numărul +40 31 630 1015 și un operator îți va răspunde la întrebările avute.
 • Disponibilitate: zilnic, între orele 14:00 – 22:00.
 • Facebook: pe pagina de Facebook Betano România poți trimite un mesaj privat explicând problema ta.
  Disponibilitate: vei primi răspuns zilnic, între 10:00 – 24:00.
 • E-mail: ai la dispoziție și adresa de e-mail [email protected] la care poți trimite printr-un mesaj nelămurirea sau problema pe care o întâmpini.
  Disponibilitate: non-stop (vei primi răspuns în intervalul orar 10:00-24:00).

Ți-am prezentat un ghid complet de pariuri la Betano. Dacă tot mai ai nelămuriri cu privire la această agenție te invit să lași un comentariu mai jos și-ți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Click AICI și pariază de pe mobil la Betano – bonusuri 1.000 RON!

Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here